Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én plusz 1 FPS-t nyertem a frissítés óta

Viszont inaktív a fényerő állítás a játékban, és nVidia driverből nem tudom ráerőltetni a v-sync-et, csak a játékban tudom bekapcsolni.
Mást egyelőre nem tapasztaltam. -
.LnB
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Annyira feleslegesen várod...
Más: első indítás után kifagyott a játék. Jól kezdődik, majd délután talán lesz időm kipróbálni.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Meg mindig beakad a játék ? Amúgy filoztam rajta h lehet a vramban van egy lassú rész az új geforcekon , más oka nincs h lángol jon mert dx11 -s a motor
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
En mindig. 880 oraja tolom, mindig ilyen volt nalam

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem ia csinalja, hogy 80-90% a cpu es gpu kihasznaltsag, majd egyszercsak mindketto kiakad es 100%. De en ezt csak dzben vettem eszre, ott is csak 5-6-ban.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sose láttam még K-s procit notiba
.Én inkább a melegedés miatt hiszem hogy lehet baj, mikor jön a sok kis szar hopihe , az sok objecct és gyor
san kell dolgozni ott lehet trottling már. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Akkor ezt kizarhatjuk.
Sajnos nem a legjobban optimalizalt a kicsike. Arnyek ultran marad, ugy is beszakad?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Monitoroztatsd a gpu kihasznaltsagot, meg a cpu orajelet, kihasznaltsagot.
Szerintem tulmelegszik, es a vga valamint a proci is throttlingol.
Szerk : latom irtal kozben. Procihomerseklet es orajel hogy alakul fel ora division utan?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Azért
az a notis 1080 asszem nem olyna mint a rendes 1080 , illetve egy fontos dolog
, hogy egy idő után gondolom nem tudja lehuteni 60-70- fokra a kártyát :], szóval vegyél visszább kicsit a opciokbol:]6700HQ
notiba nincs K-s proci :] . -
törölt tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az a 6700k mehetne 4.5g-n.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.
san kell dolgozni ott lehet trottling már.