Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nagyszerű Raul, ennek igazán örülünk, de igazából a gond az, hogy képtelen vagy más problémáját átérezni/átgondolni pusztán azon egyszerű oknál fogva mert a szerencsések meglehetősen szűk táborába tartozol.
Lásd a korábbi postom. És én nem "minden cuccom 240" szintről indultam hanem 1-2 kósza 240-es item a java 214. Van ugyan egy 268-as blind backpackem, de azt is csak azért használom mert egy picivel több armor van rajta mint az előzőn és ad lőszert is és nem azért mert annyira szükségem lenne a setre (striker/sentry/alpha/reclaimer-nek sokkal jobban tudnék örülni hasonló paraméterekkel). Nekem már a 240-es is upgrade lenne néhány itemnél, de ilyen se esik nem, hogy 268-as. Szeretném kipróbálni a PP-19-et is, de eddig összesen 1 azaz _egy_ darab 204-es HE esett ami ment a zúzdába mert használhatatlan volt.
Az 1.3 óta igenis sz*rabb a drop rate/loot, DZ-ben már sealed cache-t is csak mutatóban látok mert a mobok töredékét dobják (1.3 előtt konkrétan 1 nap alatt többet vittem ki mint most 1 hét alatt). Szóval attól, hogy neked sikerül az nem jelenti feltétlen azt -nagyon nem-, hogy másik hülye meg nagyon válogatós.
A megjelenés óta közel 3 órát játszottam napi átlagban és azt hiszem joggal elvárhatom, hogy ennyi játékba ölt idő után igenis adjon ez a rohadt játék olyan itemeket néhanapján amik legalább egy kis upgrade-et jelentenek a korábbiakhoz képest és itt a hangsúly a kicsin van mert nagy upgrade-ről nem is merek álmodni. És légyszíves ne gyere nekem incursion challenge meg heroic módokkal mert az közel sem olyan egyszerű mint ahogy állítjátok mivel a csapat, idő és gear hármasnak egyszerre kell meglennie és hát gearben a játék egyáltalán nem partner (talán pár hónap múlva ha baromi szerencsés vagyok akkor lesz már olyan felszerelésem amikor már nem 1 lövés vagyok a 34-es elit LMB-s shotisnak, 50 méterről...)
@Snip3r_HUN: Hát sajnos az UG is eléggé felemás lett, challenge/heroic-on pl. 99,9999% eséllyel LMB lesz ami ugye nettó kicseszés a hozzám hasonlókkal akik küzdenek egy használható felszerelés beszerzésével mert azért egy 34-es elit LMB az nagyságrendileg erősebb mint egy hasonló riker/rioter/cleaner ráadásul ezért szinte semmi értelme a challenge módnak amikor heroicon 35-ösök vannak amik annyival már nem erősebbek, cserébe nagyobb eséllyel szerezhet 268-as set itemet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest