Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Raulblanco07 #20892 üzenetére

Én már várom, hogy minden ilyen "sírásra" mikor jön a pro hozzászólás, hogy csak noobok vagytok mert nem tudjátok normálisan tolni....
    Mintha a sentry 4-es szettet a vizet kéregető egyszerű polgárok osztogatnák amikor jön megy az ember az utcákon, meg reclaimert is a kóbor kutyák gyurmáznák oda eléd 2 ugatás között...
    :C

Ne értsd félre, jók a tanácsaid (a tartalmi részét értem), meg minden, de kicsit gondolkozhatnál azok fejével is, akiknek TÉNYLEG gondot jelent ez a sok buff meg nerf-nek a követése, és kb 2-3 héttel (legalább) el vannak maradva gear szempontjából azokhoz képest, akik hamar leveszik a változásokat, és még élvezik is, hogy változatosság van.
    A másiknak végre összejön a jó kis gear (ami a proknak már 1 hét alatt megvan) erre fel meg egy héten belül jön az új patch, és megint kuka az egész, csak kapkodják a fejüket, hogy tegnap még feküdt a mob, most meg legyalázza az egész csapatot

Egy "kissé" leereszkedőre sikerülnek ezen részei a hozzászólásaidnak, de szerintem vágod te mit írok... :DDD Ha nem vágod, akkor hagyjuk, inkább nem is szóltam...

Új hozzászólás Aktív témák