Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopasz112
csendes újonc
Sziasztok
Korábban megírtam itt nektek, hogy számomra teljesen érthetetlen ok miatt tiltották a fiókomat, ennem éppen ma van egy hete, holnap lesz 1 hete, hogy megkerestem az Ubisoft Supportot és tájékoztatást kértem a tiltásom okáról és kértem a tilalom megszüntetését, de még csak válaszra sem méltattak..... gondolom már nem is kapok semmit és kitöltetik velem a büntetést. A játékot minden hibája ellenére szeretem és mióta megvan kissé "függőjévé" is váltam (még ha a karakteremen ez nem is látszik) így elég nehezen nyelem le ezt a hozzáállást az üzemeltetőtől. Ha vissza is engednek a játékba akkor sem fogom tudni, hogy mit követhettem el ami szerintük szabálysértő volt, így vélhető, hogy előbb vagy utóbb végleg kitiltanak. Nem tudom, hogy esetem egyedi-e vagy más is járt már így, és lesz...ták a kérdését, de mindenképpen elszomorító, hogy az amúgy is több sebből vérző vacak biztonsági rendszerük tetejére még ennyire semmibe is veszik a felhasználókat.
Esetemben ugye a korábbi kommentekben felmerült, hogy esetleg csaló lehet a barátlistámon és azért tiltottak...... ez nálam megdőlni látszik, mert az az egy szem barátom aki listámon van azóta is folyamatosan játszik így továbbra is rejtély, hogy miért büntetnek......
Mivel kérdésemet itt tetem fel és segítettetek is az ügyintézés beindításában, úgy gondoltam illő a tájékoztatás a fejleményről, de mint látjátok egy nagy semmit kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Videó stream letöltése
- Milyen autót vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest