Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kopasz112

csendes újonc

Sziasztok

Korábban megírtam itt nektek, hogy számomra teljesen érthetetlen ok miatt tiltották a fiókomat, ennem éppen ma van egy hete, holnap lesz 1 hete, hogy megkerestem az Ubisoft Supportot és tájékoztatást kértem a tiltásom okáról és kértem a tilalom megszüntetését, de még csak válaszra sem méltattak..... gondolom már nem is kapok semmit és kitöltetik velem a büntetést. A játékot minden hibája ellenére szeretem és mióta megvan kissé "függőjévé" is váltam (még ha a karakteremen ez nem is látszik) így elég nehezen nyelem le ezt a hozzáállást az üzemeltetőtől. Ha vissza is engednek a játékba akkor sem fogom tudni, hogy mit követhettem el ami szerintük szabálysértő volt, így vélhető, hogy előbb vagy utóbb végleg kitiltanak. Nem tudom, hogy esetem egyedi-e vagy más is járt már így, és lesz...ták a kérdését, de mindenképpen elszomorító, hogy az amúgy is több sebből vérző vacak biztonsági rendszerük tetejére még ennyire semmibe is veszik a felhasználókat.

Esetemben ugye a korábbi kommentekben felmerült, hogy esetleg csaló lehet a barátlistámon és azért tiltottak...... ez nálam megdőlni látszik, mert az az egy szem barátom aki listámon van azóta is folyamatosan játszik így továbbra is rejtély, hogy miért büntetnek......

Mivel kérdésemet itt tetem fel és segítettetek is az ügyintézés beindításában, úgy gondoltam illő a tájékoztatás a fejleményről, de mint látjátok egy nagy semmit kaptam.

Új hozzászólás Aktív témák