Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fasza Galatafos elment Schalke 04 Rohadjon meg!
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz Zjunior #52396 üzenetére
én azt hogy első húsz pontig mind kettő csapat négyes oddson. Te?
PS Vita Külön van első negyed első húsz pont, tehát szerintem jól..(azért lekopogom)
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
kettő büntető a Kayserinek
épp nem lesz meg. de sebaj végülis nem arra fogadtunk. NBA-ban is lehet fogadni első húsz pontra ott sem csak az első negyed számít
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
törölt tag
Semmise akar mostanában összejönni schalke kikap Galatasaray meg le x-el.
-
stefyY
őstag
Niort egyenlítést...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Ps Vita
őstag
1. negyedben sztem nem lesz meg
[ Szerkesztve ]
-
Amarth
aktív tag
Bet-en lehet ugyanarra kétszer fogadni?
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
törölt tag
Gyerünk már Galatasaray!!!
-
Zjunior
veterán
Még rakható nem rakjátok????
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
-
ted_mosby
senior tag
Az hogy a csapat a legtöbb pontot elért negyeddel az mit jelent? Amelyik negyedben a legtöbb pont van összesítve azt ki nyerte meg, vagy mi?
-
Atti0925
tag
Valami itt csúnyán el van írva,mert szinte mindenre 4x szorzó van a Famila-Kayseri meccsre.
Realme Narzo 30 5G
-
-
IreN!CuS
őstag
Grat srácok nagy szerencsétek volt ( nem sajnálom ne értsétek félre )
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ted_mosby
senior tag
-
Ps Vita
őstag
Ez elvileg akkor is jött volna,ha nincs az első harmadban 20 pont az egyik csapatnak se,nem?
mert egész meccsre vonatkozik remélem nem megy el a 20k-mzjunior: Nem rakod fel az egészet a másik ilyenre?
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
kosatomi10 ÁLLAT VAGY!!! Köszi!
Csak a Kayseri meccsen is működjön
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Galatasaray A második félidőben összeszedhetné magát és rúghatna egy tetű gólt.
-
Zjunior
veterán
NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!
-
ted_mosby
senior tag
vége van srácok Szurkoljunk
-
Bati0501
őstag
Holnapi Real meccsere vállalható a hendis győzelem?
Keddi BL miatt gondolom veszélyesnek... -
giigz
veterán
Ha elértem volna a lottózóba, a Znojmo ment volna 4,75-ért 200-zal, de nem értem el...
-
törölt tag
Szalai sose játszik a Schalke-ba mindig csere padon van ?
-
ted_mosby
senior tag
-
Zjunior
veterán
Fél óra és ....
-
törölt tag
Özil közel egy hónapra kidőlt
Az Arsenal középpályása a Bayern München ellen sérült meg.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!Legalább három hétig nem játszhat Mesut Özil, az Arsenal német labdarúgója, akit a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő keddi visszavágójának szünetében le kellett cserélni sérülés miatt - adta hírül az MTI.
A londoni klub vezetőedzője, Arsene Wenger pénteken azt közölte, hogy Mesut Özil combjában elszakadt egy izomrost, s emiatt a Tottenham Hotspur, a Chelsea és a Manchester City elleni rangadókon biztosan nem állhat a csapat rendelkezésére.
"Az orvosok szerint minimum három, maximum hat hét pihenőre kényszerül. Számoljunk mondjuk néggyel!" – mondta a francia tréner, hozzátéve: szerinte a középpályás legjobb esetben április 12-én, a Wigan elleni FA Kupa-elődöntőn léphet ismét pályára.
A kedd esti, müncheni mérkőzés 1-1-re végződött, a címvédő Bayern 3-1-es összesítéssel lépett tovább a negyeddöntőbe.
Fasza Tottenham meccs húzós lesz akkor remélem nem kapnak ki.
-
KisTücsök
addikt
Ezt mos a Bet365-ön toltátok? Várhattak volna még akkor néhány napot ezzel.
-
Zjunior
veterán
Akárhogy nézem, ha nem érvénytelenítik, akkor nyertünk
-
ted_mosby
senior tag
Szilard C Fogadása jelenleg feldolgozás alatt áll. Az esetleges nyereményeit ezt követően írjuk jóvá a számláján. Tájékoztatjuk, hogy a fogadások rendezése egy órát is igénybe vehet.Szilard C Segíthetek még valamiben?
azt kérdeztem hogy miért nem írták még jóva. de úgyis csak előre megírt , szövegeket másolnak be
Nem segített, még csak el se kérte a biztonsági számom pedig úgy tudná megnézni-...
[ Szerkesztve ]
-
-
dnl91
tag
Nekem multkor elo szogletek szamat neztek be, tul magas odds volt mintha beragadt volna. 1.01-el ervenytelenitettek vagy valami ilyesmi. Egyertelmu hiba uzenettel. Bet365
-
Zjunior
veterán
Vki kérdezze meg chaten és nem kell izgulni
-
ted_mosby
senior tag
-
törölt tag
1 pontal nyert a Galatasaray Na ez a szívatás.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Na erre kíváncsi vagyok nyertetek-e...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
1 ponttal megy a Galata 17mp van hátra , szurkoljatok skacok ! (S)Jajj de jó -1k rohadt Lokomotiv kuban...
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Csak nehogy kinyomozzák ezt a topikot
Am megnéztem más meccsekre full normális odds van
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Lehet akkor nyertes csak, ha az első 20 pontból az összeset az adott csapat szerzi, azaz 20-0-val kezdődik a meccs.
-
Zjunior
veterán
válasz gyuromoj #52328 üzenetére
Itt is gondolom a meccs vége, mert nem élő fogadás
Elvileg sima, mi nem néztünk be semmit első 20 pont , megvolt
Max töröltethetik, de fogadás után ilyet nem lehet, ha igen akkor ügyfélszolgálat kérek 50k bónuszt minimum!Lófaszt....
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Nálam még függőben...
(#52329) Zjunior
Addig kitépem az összes hajamat.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ted_mosby
senior tag
kész az igazság pillanata.. most jő
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Én is megraktam szerény 1-1k-val. max együtt sírunk
-
Regirck
senior tag
Köszönöm a tippet és segítséget!
Megtaláltam a Familiásat és megtettem 2,5-2,5k-val... Remélem nem vonják vissza...
(OFF)Leprintscreen-eltem a hibát és a fogadásomat is, ha balhéznának, hogy az nem úgy volt és stb... (/OFF)
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz Zjunior #52305 üzenetére
Csak nehogy sírás legyen a vége. Vagy ti vagy ők biztos benéztetek valamit. Ha ti, az bizony bukó. Ha ők, akkor úgy is joguk van visszavonni a nyereményt. Tehát nem éri meg semmiképp sem.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ted_mosby
senior tag
válasz Zjunior #52315 üzenetére
Familia Schio - Kayseri De lehet addigra kiszúrják mert az 20:30kor kezdődik.. de ezt az Euro Leasinget lekéstem
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
5k-5k a másik euro league meccsre
-
Zjunior
veterán
Már csak 14 pont kell xd
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Jól van megy fel 10k! nem bírom ki..
-
-
ted_mosby
senior tag
A Familia Schio - Kayseri meccsen is 4x - 4x odds van
-
ted_mosby
senior tag
válasz Regirck #52301 üzenetére
kosárlabda-->euroliga nők-- > játékpiacok--> és onnan már odatalálsz
(#52304) Regirck Menj rá hogy további 10 piac ott lesz..nálam legalábbis még ott van
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz ted_mosby #52297 üzenetére
Enyhén szólva korai. Itt azért nem olyan nagy különbség 7 pont, hogy már temetni kellene.
(#52299) Zjunior
Olyat már láttam, hogy felcserélték a szorzókat, olyankor rendesen kifizetik. De ilyennel még nem találkoztam. Még azt se nagyon mondhatják, hogy biztosra fogadsz, mivel elviekben tényleg lehet 19-19 is.
Azt meg hogy ellenőriznék, hogy te most kint vagy a meccsen?
[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
válasz kosatomi10 #52282 üzenetére
Ezt pontosan hol találom??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!