Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Kicker várakozásai:
FC Bayern: Neuer - Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger - M. Götze, Thiago, Ribery - T. Müller Remélem hozzák a hendit a srácok. -
föccer
nagyúr
válasz #38464487 #52596 üzenetére
Elég paprikás a hangulat a meccsen az biztos.
Viszont nem tartom valószínűleg, hogy kibírja ezt a nyomást a MCI.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Remélem a Bayern meg holnap a PSG nem ezt a vonalat fogja hozni mint a city.
-
yogibear
addikt
Felkészül: Chester, Sporting Gijon...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Dani_kp
addikt
Ez a Hull City egy vicc...1X-re raktam a meccset, mikor piros lapot kapott az M.City még láttam is rá némi reményt, de ezek után. Kabaré, hogy ennyi helyzetből egyet nem tudtak berúgni...
https://ingatlan.com/33821564
-
ted_mosby
senior tag
Rangers hendire szerintetek 18k-s bankból mennyit áldozzak ? 10k-t megér?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #52524 üzenetére
Jól kezdődik... Már az első elmegy. Amikor bezzeg D-be rakom akkor meg nem jön...
Remélem este legalább a kenón vagy 5-ösön lesz vmi jó ki jackpot, ha a mix már tuti nem fog jönni
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Roland1789
tag
Valaki nagyon ismeri a Svájci bajnokságot ?mert akarok még egy kombinált mixet is rakni és az FC Zürichen és a Real Sociedadon megakadt a szemem és vmi ilyen lenne a mix :[link] erről is érdekelne a véleményetek!
Xbox Gamertag : Roli576
-
VegyesTamás
senior tag
-
föccer
nagyúr
Ejj, majdnem megvolt a 0-2
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chereiose
addikt
Én még tegnap dobtam 800 Ft-ot Vettelre mixen 10x oddsért, de annak annyi is....Neten gondolkozok Alonson nagyon 11x szorzó és 5. helyről nem lehetetlen az, vagy mondom Magnussen 17x 4. helyről
Hozzáteszem, hogy ez a Magnussen hiába 4; újoncként nem hiszem, hogy nyerne[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
A City meccsen úgy néz ki egy kis mellékesre szert fognak tenni a játékosok. Lehet a 2/1 jönni fog.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dnl91
tag
Kiszakadt a hálóóó City !!!!
-
ted_mosby
senior tag
A lényeget nem írtam , Massara csak 5k ment de az legalabb jott 1,8 ért
10 emberrel vezet a $hitty, Silva bomba gol na mindegy nem halok bele..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
föccer
nagyúr
-
Regirck
senior tag
Kompany piros lap a citynél a 10.-ik percben!!
-
ted_mosby
senior tag
Hull lövi az első gólt @ 3.4 300--1.1k aztán meglássuk
-
janos1988
addikt
válasz Roland1789 #52557 üzenetére
Én a kombik (főleg a 3/4-ek) híve vagyok. Szóval nálam ez így nézne ki.
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
válasz #38464487 #52563 üzenetére
Innen tegyél meg egy fogadást És
akkorazután írd be a bónuszkódot.(#52565) jpm Én gondolkoztam hogy 20k menjen Vettel v Ricciardora, de inkább Massat tettem..szerenécser
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
Háát a holnapi F1 re van pár fogadásom, de az esélyek hááát....
lehet inkább ki kellett volna vennem mint sem hogy felrakni annyit.Röviden:
Rosberg hozhat a legtöbbet aztán Bottas, Massa
meg van egy kis apró szét szórva de az max kár enyhítésre jó. -
VegyesTamás
senior tag
válasz Ps Vita #52484 üzenetére
hagytam ott én is kommentet, kíváncsi vagyok, megjelenik-e úgy tettem fel a kérdést, mintha kezdő lennék, és megkérdeztem, hogy mi van ha elérem a fogadás felső határát és nem tudom tovább duplázni?
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
törölt tag
Bet365
Még nem teljesítette az akció feltételeit. Ref: SO13.
Ajánlatkód igénylése | Részvételi feltételekAzt írja fizessek be 300 ft-ot Ami már többször megvolt mégse tudom igényelni a 7500ft-os bonuszt vajon miért?
-
ted_mosby
senior tag
válasz gyuromoj #52558 üzenetére
ez most utsó 24 óra, azelőtt nem buktál? Más ötletem nincsmegelőztekRoland Ez a második már jó lehet , de nem is mondhatok mást mert az Arsenal a kedvenc csapatom Ajaxtól félek, de lehet hogy csak bennem ég amikor a múltkor a Cambuural x-eltek
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Megjegyezném ha az ausztrál Newcastle kikap akkor általában az Angol is kiszopik!
Ps4, Xiaomi 11T
-
umek7
őstag
Nyerniük kéne, nyerniük kell; ezeknek kifejtené valaki az értelmét?
-
Zjunior
veterán
válasz juliabrilke #52551 üzenetére
Jaja!
Oltári mák!
A sopron hozott vmit!másik semmiiii...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
törölt tag
Manchester United vs Liverpool lesz holnap érdekes meccs. Manchester United Nyernie kéne a bent akar lenni az 5-dik be minimum.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
válasz föccer #52545 üzenetére
Észrevették és elég jól levédték magukat.
Kis szerencsén múlt csak, hogy ~3% nyereség lett belőle és nem 45% bukó.
Ha meg a legtöbb pontos negyedre tett valaki, akkor ott fixen ~-45% bukás volt, mert ott 1,55-öt számítottak be.Az első meccsen meg bejött a 4-es szorzó pár embernek, de ott gondolom 1,15 lehetett a hazai csapatnak akkor. 80k-nál elég masszív veszteség lett volna azért.
-
janos1988
addikt
válasz Roland1789 #52547 üzenetére
Abszolút esélytelen! Szvsz a két olaszból az egyik bukó lesz (D), Salzburg sem fog hendivel nyerni és a skót meccs is kupa. Szerintem készíts egy merészebbet kevesebb meccsel.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
aki rakná:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Roland1789
tag
Sziasztok!én ezt akarom megtenni holnapra [link] én igazából a sevillát meg a fiorentinát nem érzem annyira biztosra ,meg van vmi jó tippetek holnapra ?
Xbox Gamertag : Roli576
-
Zjunior
veterán
-
föccer
nagyúr
válasz juliabrilke #52543 üzenetére
?
Mert nem adták meg a tegnapi tutit?
üdv, föccer
-
Ps Vita
őstag
válasz juliabrilke #52543 üzenetére
Én is minden jót kivánok neki...
-
juliabrilke
veterán
Ezúton szeretnék üdvözölni minden bet365 éjszakás admint a fórumban.
-
Zjunior
veterán
Tegnap jó nagy mák a Sopron 4x-es!xd
Pont jött...és az normálisan volt kiírva[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
válasz Dani_kp #52535 üzenetére
1./2. félidő
A BVB-ből Reus, Mkhitaryan és Kuba is hiányzik. Nincs Gündogan és Subotic. A BVB BL-meccsre készül, ilyenkor az is csoda, ha 11 ember fejezi be a meccset náluk.
ó, de jó, hogy kellenek...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dani_kp
addikt
bet365-ön hol találok, hogy, hogy 1. fi. D?
Konkrétan a Levante - Celta Vigo 1. fi. D ami számomra tetszik és látok benne némi esélyt.
Illetve egy under 2,5 vagy 3,5.https://ingatlan.com/33821564
-
ted_mosby
senior tag
válasz Ps Vita #52533 üzenetére
Jaja nagy mák Soha többé 1.2es hülyeségre. Csak unatkoztam, és gondoltam ha az első félidőbe volt 3 akkor csak lesz egy a másodikban is. ..végül lett
Itt van a reggelem
[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
nem hiszem el 10k ki az ablakon miért nem tudtam várni délutánig..
-
ted_mosby
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz föccer #52528 üzenetére
Tét csak azért van ott hogy írja mennyi a szorzó
Munkatársamnak most írtam hogy 10-10k-t lehet megérne a dolog
Báááár az ATM most nem tudom milyen formában van, mondjuk múltkor szépet játszottak, de nyernie KELL[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ted_mosby
senior tag
O 3.5 Newcastle Jets és ellenfele meccsén
10k-12k remélem bejövős lesz még van 40 perc. Aztán meglássukSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
föccer
nagyúr
válasz enginev3.0 #52527 üzenetére
Ez úgy lenne poénos, ha 1,51 odd.ra menne rá, amit ugye kerekítenének az 1 ft-s tét miatt kettőre.
üdv, föccer
-
ted_mosby
senior tag
Hol tudom megnézni hogy melyik bajnokságban van a legtöbb döntetlen?
stefyY Így is perfekt köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #52521 üzenetére
Azért a Leicestert veretni hülyeség. Inkább kiveszem és 4x-es téttel megy 3/4-be.
-
janos1988
addikt
-
ted_mosby
senior tag
válasz takessz #52517 üzenetére
jött? De az az ember kamu.. Ki rak két szelót egyik sem jön, aztán írja hogy jött egy sunyi szelvény amit nem mutatott.. Ennek így mi értelme
-
takessz
senior tag
Ht még szép még sose játszatom más tippjeivel itt volt az ideje kipróbálni!!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
ted_mosby
senior tag
Valalaki rakott F1et? Massa 4k profitot hozott Mindjart jon kep .
-
Zjunior
veterán
Mára Chelsea City Real Dortmund vállalható?:S
[ Szerkesztve ]
-
Djmarko
tag
Ma nyitva vannak a lottózók??
-
Zjunior
veterán
Amúgy jó hülyék vagyunk a 2 meccsett kellett volna 2-es kombiba 16x odds és akkor így is csak 9.2x lett volna...
Bazzz..[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Engem is, az első meccset is nyomozták, de ott jó a szorzó!
Sopronin 4x lol!!
Így +70k[ Szerkesztve ]
-
ted_mosby
senior tag
Na kifizetett a bet 1k profit online így ment egy kis pénz
Massa - Bottas
1v1re
5k--9k aztán meglássuk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest