Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz Dan-szan #176441 üzenetére
Ez e sport van egy formula hogy mit rakok a meccsen illetve hogy mikor rakható az algoritmus miatt. Ha ezt leírnám, lehet hogy többek talán vonzónak találnak hogy ...milyen profitábilis, s lehet hogy nagyobb tétekkel raknák...én 5 eurónál többel nem teszem őket... Így lehet rossz hatással lenne az oddsokra. Az pedig lehet csökkentené a nyereségességemet. S hát rátalálni sem jött csak úgy ukkmukkfukk. De van több nyereséges varim is amivel kezdtem , majd azokból néha írok ide.
Sokat csodálkozom, hogy milyen sokan vannak akik egy tippért elszúrják a napjukat, pedig majdnem mki hallott már róla, hogy valószínűleg akik nyereségesek azok alacsony téten sokat fogadnak naponta.. Netes ismeretségemből van egy korombeli "srác" aki profi ...szerintem legalábbis... ő ugyanezt míveli sokszor keveset rak...
Annyit még szeretnék megemlíteni, hogy az összes általam is fellelt tétemelés , hatékonyan, emberek százmillióit megvezette.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest