Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Sorry, örüjjé'
De fontos kérdés:
Ezt az első vagy a második félidő alapján mondod?A svédek egyébként fizikailag bírták a nyomást, de idegileg nem bírták a támadójátékban. Ha ott hajszálnyit megfontoltabbak a második félidőben akkor nem kellett volna az utolsó percekben aggódni. Amikor jobb oldalon elment a játékos és ketten érkeztek középen.... áhhh... Még mindig azt mondom, mint az első meccs közben. Amikor Ibra ajánlkozott EL KELLETT VOLNA FOGADNIA a szöv. kapitányuknak.
Vele, itt nem lett volna kérdés.
Na jó, nem szeretem a németeket - sosem szerettem; talán ezért is szurkoltam a svédeknek nagyon
A lényeg viszont egy.
Megvolt az over 9,5 szöglet
Türelmesen várjuk a következő két napot
Már most ~7x -es pí'z lenne a kivehető, de megnézzük holnap az angolok hogy viselik az első félidőt. Ha sanszuk se lesz kikapom, de szerintem nem lesz vele gond. Aztán türelmesen nézem, hogy kell-e valahol cash out, vagy szaladjon végig
Bízom azért benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest