Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#166299) yogibear válasza yogibear (#166298) üzenetére


yogibear
addikt

Ez a fejlesztés olyan jól sikerült, hogy elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, fantasztikusak vagytok, 3 év alatt ide eljutni...nem semmi. Ilyen melóhely kellene nekem is.

Mennyi időbe tellik az elektronika világában lekérni az okmányok helyességét? Talán el kellene zavarni az egész IT csapatot és ujakat felvenni ha ez se megy gond nélkül kb 3 órája feltöltöttem az okmányokat .Esetleg tesztelni is lehetett volna.

Ezt szajkózzák a pederaszták! A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a nyilvántartásban. Kérjük ellenőrizd az adataidat!
És mikor sz@pnak le! Durran az agyam...f@sznak néznek...hat szám két tetű!

Utalasra figyeljetek! Vasárnap utaltam ki egy nagyobb összeget és befizetésének könyvelte el valamiért már hívtam ügyfélszolgálatot de nem sok mindent mondták sajnos.

már öt órája feltöltöttem a igazolványom és lakcím kártyám képeit,ugye nem került a terroristák kezébe?

még egy órát várok és ha nem megy utalok le... órák óta várok az okmányok elfogadására is... ilyen hulladék oldalon nem fogom tartani a pénzem

Jobb lett volna ,ha nem csináltok semmit!Minek babráljátok ha nem értetek hozzá! 9 órára ígértétek hogy kész! Igaz nem mondtátok melyik nap 9 -re

Remek lett a fejlesztés! Nem lesz valami közös ünneplés, ahol a felhasználók személyesen is gratulálhatnának a dolgozóknak?

Kedves "Tippmixpro és csapat"! Szeretném megkérdezni, hogy "Ti" ezt közmunkásként csináljátok? Valaki igazolja ezt ledolgozott napnak?!

De ugye a 2020-as Tokió-i Olimpiára már tudok fogadni? Röhej komolyan mondom. Ha Én így dolgoznék már tuti repültem volna.

Mivel a befizetesnel azt írták,hogy sikertelen volt ,így újra meg próbálkoztam kétszer is.Most pedig látom ,hogy három alkalommal is sikeres lett.na ezen a ponton hagyom el az oldalt és remélem,hogy 1 munkanapon belül visszautalják a pénzem.

"Nem másolhatók az okmányok
Beszélt az okmánymásolás jogalapjáról is: másolás esetében több személyes adathoz juthatnak a dokumentumokat másolók, mint amire a jogszabályok lehetőséget biztosítanak. Kiemelte, az adatvédelmi hatóság általánosságban azon a véleményen van, hogy nem másolhatóak a személyes okmányok. Hozzátette, hogy erről már bírósági döntés is született nemrég." Péterfalvi Attila írta mellesleg!

Azt megkérdezném..hogy lehetséges az,hogy adatvédelmi törvény felett áll a Tippmixpro?
Hogy lehet a személyit,és egyébb igazolványt kérni fényképen?
Nyilván Beten is így van.. viszont arra nem a Magyarországi szabályozás vonatkozik.

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.