Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #117706 üzenetére
elqrják? ne is mondd...
Tavasszal még két öreg vitte a lotyózót, az egyik nagy hirtelen eltűnt, kiderült, nyugdíjba ment, nem is szólt előtte való héten, másikat meg azóta jolly jokernek használják, küldik, ahol épp emberhiány van, volt már itt is megint, akkor beszéltünk pár szót...
Ami a lényeg, azóta két cicamica erőlködik a teknikával... nem túl sok sikerrel... általában keddenként tolom fel azt a pár lottót, de vagy a gép nem megy, vagy valami beragadt, vagy épp újra kell indítani a rencertet, mindig van valami nyomoruk... a két öregnek ilyen problémája sose volt.
Na most ezeknek még odabaxni a papiros élőt, ki is futnak a világból.Az meg hogy userek tök sügérek, az nem újdonság, nemrég mentem volna feltolni a heti lottót, egy zacsi állt csak sorba, mondom tán hamar fog menni a dolog, hát nem...
Az egy dolog, hogy ifjonc tanuló gyerek ült a pultban, valamikor neki is be kell tanulni, de a faxtarisznya ember még egy rohadt segédszelvényt sem volt képes kitölteni: gyerek megnézi: Joker nincs bejelölve - akar jokert - micsoda? - joker igen vagy nem? nem jelölte be - jaj hát nem is tudom, inkább nem... okés, gyerkőc betolja s segédszelőút, gép kiköpi, megnézi... - itt hét szám van beikszelve hat helyett, melyiket húzzuk le? - az nem lehet - de igen - de nem - de igen - na itt hagytam ott az egészet azt feladtam a trafikban.
De azért még váll felett odaszóltam a faszinak félhangosan, hogy minek jár lottózóba az, aki még azt sem tudja, hogy hat vagy hét számot kell ikszelnie.Na vezet is Argentína, szép munka...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest