Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vwpolopg #109746 üzenetére
Bácsi volt, semmit rendes volt, segített. Ha megvan az egész szelvény, összeragasztod és bárhol beválthatod, mert kötelesek elfogadni. Ha hiányzok a vonalkód része, vagy nem láthatóak a meccsek már nem veszik be...
Na de a ma a Real hendi jöjjön legalább ha már kukáztam meg ragasztgattam...
yogibear: Simán kikukázom, nem vagyok szégyenlős, főleg ha 100 ezer felett jöhetne...
-
ted_mosby
senior tag
Guingamp meccs így maradhatna..
Tényleg örülnék neki.
-
akooos
veterán
válasz
tigipuf #109738 üzenetére
Persze ezt tudom. 2387 fogadást tettem már tippmixpron, szerintem nagyon maximum + 150 ezerben vagyok, rengeteg pénzt beleöltem már, volt, hogy egy hónapon keresztül csak buktam -80 ezerrel zártam a hónapot, de ekkor taktikát kell váltani
Most is egész korrekt szériában vagyok, remélem kitart még 1 hétig minimumKöszönöm
(#109741) B-L-A-C-K : Igen, általában naponta 7-8 szelvényt teszek. Van amikor egy meccsből áll csak, van amikor bohóckodok és 100 forintból akarok meggazdagodni 15 meccsen. Februárban számoltam össze az összes pénzmozgást amit csak tudtam. Nem a be és kifizetést, hanem a nyereményt és a téteket. Szerencsére pluszban vagyok, ha nem lennék akkor nem játszanék már
Valamelyik nap írtam pont, hogy nem megélhetés miatt fogadok, ez csak szórakozás, kikapcsolódás, hobbi, így nem verem a fejem a falba egy-egy (10-15) bukott fogadás után.
És itt a 2388., amire már csak holnap reggel fogok ránézni, remélem bejön a papírforma a latinoknál
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chereiose #109727 üzenetére
Figyeld ezt!
Lemegyek megrakom a Juva kikap 5 zerrel, mondom közbe akadémiára ránézek...2-1, azt hittem vége. Összetéptem ott a szelót, és kuka, jöttem is haza. Haza érek, ránézek PH-ra, írod "Puskás!!! Micsoda mázli..."...Mondom miről beszél ez
Ránézek eredményekre 2-3. Jó irány vissza kukázni...Végül meglett...
Juve meg csak nem kap ki...
-
yogibear
addikt
válasz
akooos #109734 üzenetére
Hát csak 2/x lett.
Erre mondta régebben Vandit kolléga, hogy "ha már rakod 2/1-re rakd 2/x-re is... és tényleg sokszor ott van, hogy áll a félidő, de a végén nincs fordítás, "csak" döntetlen... és ugye az is 10-15 közti odds (irodától függően, de a balkáni zugirodáknál mindig 15), ami szintén nem rossz, mert melyik banknál tudnák 2 óra alatt megtízszerezni a pénzüket a szőrmélő csapatok? -
Atti1112
aktív tag
Nyert a Porto !!!
Kezdők szerencséje.
-
akooos
veterán
válasz
akooos #109733 üzenetére
Hát, nem lett
Atti1112: Várjuk a képet a 10 szelóról, nyert a Porto
Grat
(#109735) rwin5 :
Elvből nem rakok egy meccset kettőnél több szelóraAz ez előtt lévő két szelvényemen rajta van a Chelsea, de a Hertha is az egyiken
A másikon pedig a So'ton. Ha előbb rakom meg ezt amit linkeltem, akkor rajta lenne a Chelsea is.
Ja és, ma 10 szelvényt raktam, abból 7 lett vesztes. Sajnos egyik nyertesen sincs rajta a Chelsea az előbb említett okok miatt. Volt 2x2 eset, amikor 2 szelvényt ugyan az a meccs vitt el. Ezt akarom mindig elkerülni, ezért nem teszem meg mindig ugyan azt a meccset, nem úgy, mint Atti1112 kollega akinek 10 szelvényén volt a Porto (és szerencséjére bejött) -
akooos
veterán
válasz
bammbula #109730 üzenetére
Szerintem ez simán vállalható, jól is hangzik. Kedd reggel ha lesz már valami várható kezdő lehet én is megteszem Real nélkül. Bale-t le kellett cserélni az 5. percben most, ki tudja mi lesz vele szerdára.
Más:
Szerencsére beesett egy ilyen a nap végére. Mit pakoljak meg az esti kínálatból, valakinek még van játékban szelvénye?
Juve-Lazio X2 az egyik tippem, ehhez kéne még 2 jó kiállású meccs.(#109713) yogibear: 84. percben kiegyenlített az Istra
Lesz még egy góljuk!
-
tomrRRR
senior tag
Ez az Arsenal nagy csicska egy csapat, direkt kihúzta a hosszabítást, hogy akkor gólt ...
4 méterről kapufát lőni úgy hogy csak 1 védő állt a kapuban szánalmas.... Valaki megvette a meccset sokat fizethetett érte. -
bammbula
tag
válasz
akooos #109728 üzenetére
Remélem valami ütőképes csapatot össze tudnak szedni.
Elképzelés:
PSG szerez gólt
Bayern München -1es hendi H
Monaco szerez gólt
Real Madrid - Atletico Madrid HOdds-tól függően 5-10k-val megtámogatni, aztán kedd, szerda környékén még valamit kitalálni mellé.
(#109732) yogibear: Köszönöm uram!
(#109733) akooos: A jó hír hallatán lehet meg sem várom a kezdőt, hétfőn az első dolgom az lesz, hogy feladjam a szelvényt, a többit később meglátjuk. -
bammbula
tag
Lehet tudni, hogy a Barca - PSG meccsen a vendég csapat eltiltottai, illetve David Luiz játszanak-e már? Elgondolkoztam itt nagy unalmamban, hogy mit lenne érdemes megtenni a keddi BL-re, és akkor már hétfőn fel is adnám az esetleges oddsmozgás elkerülése érdekében.
-
akooos
veterán
Chelsea-MU bírónak adnék egy hatalmas piros pontot! Nem fújta be a tizenegyest, amit bárhol máshol befújtak volna.
Chelsea-MU 1:0
Mondtam tegnap, hogy tuti hazai
(#109729) denkadam:
Legkésőbb hétfőn kiderül szerintem, hogy ki hogy áll, vagy kedd reggel. D. Luiz amúgy tuti játszani fog. Ma is játszott. -
yogibear
addikt
Pécs 1 perc alatt két gól.
Retkes Rosenborg mexivatott, pedig a Sturm a végén hozza.
-
B-L-A-C-K
titán
Realt hendivel megakartam bombázni, de már kifutottam az időből. 19:46 rá értem le....:/
-
DeathBat666
aktív tag
Nem igaz mért nem lehet NHL playoff meccseket adni, kedves sportTV... Az a heti 2 nagyon kevés
-
akooos
veterán
Úristen mi maradt ki a Chelseanél
-
-
Atti1112
aktív tag
Porto vezet, remélem nyerni is fog és akkor kasza
A többi meccsem már sínen van hozzá...
-
yogibear
addikt
válasz
C0d3r #109700 üzenetére
akkor 4-ből 4...
illetve ötből mert a Bresciát is vártam volna, de az csak sima hazai lett...
De ez a 4 így beten 21,23,23,29, azaz 322161 odds... bakker...
Lehet még a Waregemnél vagy az Oostendénél is befigyel valami...
Ilyen is egy évszázadban egyszer van, hogy első blikkre szőrmének mondom és mind jön...Két belgán bármi lehet, csoportelsők sose lesznek...
Waregemnek idén eddig 5, a többi háromnak 2-2 szőrje vanNa meg ha még az Istra is, akkor szétütök valamit.
-
fmx
aktív tag
Bilbao Getafe X-hez mit szóltok?
-
Jó lenne ha a Sampdoria nyerne, és a Basel kihúzná a végéig, akkor az egyik szelvényem készen is lenne.
De jó szokásomhoz híven, biztos hogy csak az egyik fog jönni.
Így most gyerünk tegyétek meg mind a kettőt busásan, az egyikkel szakítani fogtok
KEZETEKBE ADOM A PÉÉÉNZT! -
akooos
veterán
Elmaradt egy MU piros lap, ráadásul a kapusnak....
De így is ott az 1:0... Buzik
-
Atti1112
aktív tag
Szerintetek a Porto megveri az Académicat ? 10 szelóm van erre építve
(194-es meccs)
1.06, 7.10, és 15.50-es odds-ok a tippmixen. Bíztassatok valami jóval !!! 19:00 a kezdés
A Csehek megverték a Svédeket 4-1 re hokiban, ott buktam 5000-et -
nzsolt77
tag
puskás gól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest