Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
tigipuf #109738 üzenetére
Persze ezt tudom. 2387 fogadást tettem már tippmixpron, szerintem nagyon maximum + 150 ezerben vagyok, rengeteg pénzt beleöltem már, volt, hogy egy hónapon keresztül csak buktam -80 ezerrel zártam a hónapot, de ekkor taktikát kell váltani
Most is egész korrekt szériában vagyok, remélem kitart még 1 hétig minimumKöszönöm
(#109741) B-L-A-C-K : Igen, általában naponta 7-8 szelvényt teszek. Van amikor egy meccsből áll csak, van amikor bohóckodok és 100 forintból akarok meggazdagodni 15 meccsen. Februárban számoltam össze az összes pénzmozgást amit csak tudtam. Nem a be és kifizetést, hanem a nyereményt és a téteket. Szerencsére pluszban vagyok, ha nem lennék akkor nem játszanék már
Valamelyik nap írtam pont, hogy nem megélhetés miatt fogadok, ez csak szórakozás, kikapcsolódás, hobbi, így nem verem a fejem a falba egy-egy (10-15) bukott fogadás után.
És itt a 2388., amire már csak holnap reggel fogok ránézni, remélem bejön a papírforma a latinoknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest