- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
umek7
őstag
Raktam még egy kamit is duplatéttel, van pár meccs a héten ami igazán lehetne már iksz
-
pohár
félisten
ha már szóba jött a röplabda: lengyel +1,5 - szerb -1,5, bő 2x odds
-
umek7
őstag
Én ezt mixezem ma fel:
010 Bulgária - Szerbia V 1,30
018 0-1 Renoiva - Libertas H 1,26
024 FK Baku - Mura H 1,30
026 0-1 Elfsborg - Floriana H 1,26
037 FK Sarajevo - Hibernians H 1,14
061 FH - Eschen-Mauren H 1,24Tét: 13.000 Ft
Várható: 49.305 Ft -
umek7
őstag
Bulgária - Szerbia
Szerbia @1,30-ért jó, a Bulgárok max. 1 szettre lesznek képesek.
Brazília - Lengyelország
Lengyel @1,84
(Nem saját tippek, az egyik legjobb röplabda tipster írta)
-
umek7
őstag
Twente - Santa Coloma
Az 5 gólos differencia soknak tűnhet, de az ellenfél egy andorrai amatőr csapat akik hetek óta nem játszottak felkészülési mérkőzést sem. Valószínűleg lesz közte 5 gól.
Elfsborg - Floriana
A Floriana eddig is gyenge volt, de csomó kulcsjátékosuk távozott, a mai meccsen meg fiatalok fogják kitenni a kezdő nagyrészét. Óriási kivégzés várható.
JJK Jyväskylä - Stabaek
Háromesélyes, egy kamiba esetleg lehet tippelni..
MTK - Senica
Titti elemzése: [link]
-
giigz
veterán
Na megraktam, 500-bol jöhet 4,1k... Jo lenne már végre...
-
pohár
félisten
na és akkor még mára egy EL-es/teniszes szeló:
MTK over - S. Williams - MyPa - Borac
-
giigz
veterán
Na megyek, es rakok egy szelot, egyszer csak nyerni kell mar.
-
dReFiX
senior tag
-
GergőBp
tag
-
GergőBp
tag
Kombinációnál, ha 2400-al játszom meg a 4 meccset és mind a 4 jön, akkor mennyivel kell megszoroznom az odds-ot? Nekem eddig valaki azt mondta, hogy akkor 2400-al, de elosztottam a max nyereményt az odds-al és csak 1330 körül jött ki. Ha elmegy egy akkor 600-al szorzom? Én már totál nem értem ezt
Előre is köszönöm a választ
-
GergőBp
tag
Nagyon hálásak vagyunk!
Ha van kedved ilyet többször is csinálhatszLeírásod alapján csináltam egy ilyet:
034 Torpedo Kutaisi (GEO) - Aktobe (KAZ) 3.25
048 Cefn Druids (WAL) - Myllykoski PA 1.28
052 Bangor City (WAL) - Zimbru Chisinau (MDA) 3.05
060 Borac Banja Luka (BIH) - Niksic Celik (MNE) 1.27Kombiba megy 4 x 300-as téttel. Várható nyeremény 10 655 Ft.
-
umek7
őstag
Van pár amit kihagytam, azokról még nincs elég infó, vagy nem tűnik hitelesnek, stb.
Trans Narva - Inter Baku
A bet-at-home többször is letiltotta a fogadást a meccsre, bundát emlegetnek több helyen is. Ráadásul két nagyon kiszámíthatatlan csapatról van szó az elmondások szerint, és így nem is lenne annyira meglepő. Kerüljük ezt a találkozót.
Renova - Libertas
A Renova egész erős csapat a saját szintjükön. Egy gyenge San Marinoi ellenfelet kaptak akiket otthon 3-4 góllal megfognak verni, ha nem többel..
FC Santa Coloma - Osijek
A Santa Coloma egy gyenge andorrai csapat, viszont ennek ellenére nem valószínű hogy nagy kivégzés lesz. A favorit Osijek csapatánál van gond dögivel. Nincs pénzük, adminisztrációs gondok, pár játékos el is hagyta a csapatot. Túl későn kezdték a felkészülést, ráadásul nagyon kesze-kuszán "sikerült". Tartalékok és ifik játszottak az ukrán Sevastopollal akiktől kikaptak 5:1-re. Pár kezdőjátékosuk sérült, pár meg az U19-es tornán tartózkodik, párat meg elengedtek. Sérültek: Tomislav Sorsa, Ivan Milicevic, Vedran Jugovic, Niksa Petrovic, te Ivo Smoje. Lejárt szerződésű játékosok: Babic, Vidakovic, Bubalo, Gavric, Lukacevic. U19-es EB: Aleksic, Dugandzic, Pongracic. Ez a sok hiányzó azt is jelenti hogy nincs csatár a keretben. Az Andorraiak szinte biztos hogy védekezni fognak az első percektől fogva, ezért aki neten fogad az nézze meg az under lineokat, a szorzók jók, tippmixeseknek meg rosszabb a helyzet, talán két opció ér valamit, de hitelt ne vegyetek fel a tippre: 1X 5,85 vagy 1-0 X 4,70.
Bohemians - Thor Akureyri
Az írekre adott szorzó valami vicc, a Bohemians egy szar csapat. Ha nem koefficiens szerint adnák a szorzókat az irodák ebben a szakaszban akkor sokkal kiegyensúlyozotabb szorzók lennének. A Thor (izland 2. osztály) sem egy nagy durranás, de nem szabad őket lesajnálni. Ráadásul a Bohemians táján elvileg nem nagyon menő az EL..
X2 vagy Bohemians egyel nyer jó tipp lehet kamiba, amúgy élesben nobet.Lech Poznan - Zhetysu Taldykorgan
A Lech valószínűleg nyer viszont ilyen szorzón hülyeség megrakni még a hendit is. Rudnevs, Peszko és Stilic elhagyta a csapatot, a legjobb középhátvédjük gyenge formában van, a másik meg szintén eligazolt. Lesz pár ifi játékos is a kezdőben mert játékoshiánnyal küszködnek. Mindennek ellenére ők a favoritok a gyenge kazah csapat ellen de no value. Neteseknek egy under 2,5-t mondanék, de ezt is csak kis téttel.
Dacia Chisinau - Celje
A szlovén Celje egy nagyon fiatal csapat. Csupán 4db 25 éven fölüli játékosuk van, cserébe nagyon motiváltak, hajtanak ezerrel. A Dacia egy gazdagabb moldovai csapat, 10/11-es szezonban bajnokok voltak, idén másodikok 77 pontot szerezve. Igazoltak 2 brazil játékost is, a keretre nem lehet panasz. Két barátságos meccset játszottak nem mérvadó ellenfelek ellen, mindkettőt megnyerték. A Mariborral régebben 1:1-et játszottak ami azért lehet érdekes mert a Celje is hasonló taktikát fog választani viszont ők gyengébbek. A szlovénok is nyerték a felkészülési meccseket és most is arról nyilatkoztak hogy mennyire inspirálja őket ez az egész. Nehéz megtippelni, szerintem a vendég siker óriási bravúr lenne, a hazai sikerre pedig nem valami bika a szorzó, ennek ellenére nem tudok más végeredményt elképzelni a kulcsjátékosok távozása miatt legyengyült, tapasztalatlan vendég csapat ellen.
Birkirkara - Metalurg Skopje
A Metalurg az egyik legjobb macedóniai csapat, relatíve jó futballt játszanak és ők a meccs esélyesei. Most erősítették meg a keretet pár minőségi játékossal. Az edző is pozitívan nyilatkozott. A Birkirkaraval kapcsolatan semmi olyan lényeges dolgot nem találtam ami befolyásolná a vendég sikert. Vendég siker, de csak közepes erősségű a tipp.
La Fiorita - Liepajas Metalurgs
A La Fiorita egy amatőr san Marinoi csapat és a Liepajas a csapatbeli gondjai ellenére is nyerni fog, bár ennyiért lehet jobb kihagyni.
Jagodina - Ordabasy Shymkent
Nagyon ne erőltessük ezt a meccset, a hazaiakra adott szorzó vicc bár valószínűleg nyerni fognak. A Jagodina (szerb csapat) eladta szinte az összes kulcsjátékosát, nem érettek a nemzetközi porondra, plusz elég deffenzív futballt játszanak, és ne legyen kétsége afelől senkinek hogy a vendégek nem így fognak tenni. Lehet gólparádé lesz mert a vendégekről nehéz bármiféle infót is előkeríteni, teljes homály de a szorzó miatt inkább hanyagolnám
Baku - Mura
Ritkán írok ilyet de itt nincs miről beszélni. Rizsázni nem akarok erről, nagyon sima meccs lesz elvileg. Legfrisebb hírek szerint a Mura már balhézott is mert csak a meccs előtt fognak odaérni a helyszínre, nem adnak interjút, nem fognak tréningelni sem.
FK Sarajevo - Hibernians
Ez a Hibernians nem a skót Hibernians, hanem egy amatőr máltai csapat. Nagyon erőm erről sincs már írni, minden bizonnyal nyer hazai pályán a Sarajevo, a szurkolótábor már felkészült rendesen, 2-3 gól lesz közte.
MTK - Senica
Magyar focit nem követek ezért nem vagyok képben az MTK-val. Utánanéztem a dolgoknak, erősítettek, jók is, nem is jók, fene tudja. A Senica egy TOP5-ös csapat a bajnokságban és megszerezték a liga gólvágóját Ruzomberokot. Bármit eltudok képzelni ezen a meccsen.
Kuopio PS - Llanelli
A KuPS-nál sok a gond, nem is nagyon koncentrálnak majd erre a találkozóra elvileg. Nehéz megmondani mi lesz, a Llanelli okozhat meglepetést. X2 mindenesetre csábító, vagy KuPS egyel nyer.
Torpedo Kutaisi - Aktobe
Lutri, de a döntetlen vagy vendég sikerben jó value van. Hazait semmiképpen se.
Bangor City - Zimbru Chisinau
Hejj micsoda meccs lesz ez. A Bangor City egy nagy tradíciókkal rendelkezű walesi klub, nem lebecsülendők. Lelkes szurkolótábor, relatíve jó csapat, minden rendben van náluk. A számomra eddig ismeretlen nevű Zimbru Chisinau rengeteg kupát nyert 15-20 évvel ezelőtt, jelenleg moldovában a Dacia után csak a 3. legjobb csapat. Az edzőjükkel sok kavarás volt, a mostani sem egy életbiztosítás, ez mindenképpen gyenge pont. Van pár idősebb, rutinos játékosuk akik sokat segítenek majd a csapaton. Felkészülésük nem lett valami jó, bár nem játszottak rosszul, de az eredmény mégsem jött. 50-50 ez a találkozó mint a szorzók is mutatják, vendég sikert nem tudok elképzelni, a Bangor pontot/pontokat fog szerezni. Én a hazait vállalnám be inkább de az iksz is a levegőben van.
Borac Banja Luka - Niksic Celik
Sokkal erősebb csapat a Borac, volt náluk játékosmozgás de mostanra már stabilizálódtak a dolgok és a felkészülési meccseken is jól teljesítettek. Szar a szorzó de hazai lesz minden bizonnyal.
Cefn Druids - Myllykoski PA
A walesi druidák két szóval jellemezhetőek: amatőrök, gyengék. Még a többi amatőr csapattal is szoros meccseket játszanak, a MyPa teljesen más súlycsoportban van mint ők. Elgondolkodtató az hogy a finneknek elég az iksz is mert odahaza tuti nyernek, de nem, mert a visszvágó semleges pályán lesz valami gebasz miatt, így 3-4 góllal elintézik ezt az összeröffenést már most. Érdekesség hogy több Cefn Druids játékos is azzal viccelődik hogy saját maguk ellen fogadnak az extra pénz érdekében, mert szarul állnak anyagilag
-
pohár
félisten
éjszakára van egy olyanom, hogy Boca meccs over 1,5 (1,50-ért szerintem kihagyhatatlan) - Baku - Elfsborg -3.5, -4 @3,88
-
Csucsu88
tag
Én ma pukkasztok egy ilyet, hátha...
015 Khazar Lankaran (AZE) - Nomme Kalju (EST) H 1,51
016 Jagodina (SRB) - Ordabasy Shymkent (KAZ) H 1,22
020 Kuopio PS - Llanelli (WAL) H 1,22
024 FK Baku (AZE) - Mura H 1,38
030 Dacia Chisinau (MDA) - Celje H 1,57
033 KF Tirana (ALB) - Grevenmacher (LUX) H 1,18
037 FK Sarajevo (BIH) - Hibernians (MLT) H 1,14
043 Lech Poznan - Zhetysu Taldykorgan (KAZ) H 1,10
053 Bohemians - Thor Akureyri H 1,36
057 St. Patrick's - ÍBV H 1,50
060 Borac Banja Luka (BIH) - Niksic Celik (MNE) H 1,27
061 FH - Eschen-Mauren (LIE) H 1,24
063 Hödd - Asker H 1,29
154 Sligo - Bray H 1,25
Odds: 37,325
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 18660 Ft -
WaterWave
veterán
meg néztem egy ilyet
*(0-4) Twente - UE Santa Coloma V 2.66
nem hiszem el hogy 5 gólt rugna a Twente -
WaterWave
veterán
FK Baku (AZE) - Mura H 1.38
ez sztem mehet is nem? -
umek7
őstag
Késő éjszaka lesz fent.
-
C@l@mbus
csendes tag
Én várok de nekem már megvannak a holnapi meccsek maximum 2 szelvény lesz,kombinált fogadásban
Én is kíváncsian várom a tippeket
-
C@l@mbus
csendes tag
MTK - Senica én V mondok szerintetek?
-
-
C@l@mbus
csendes tag
Az viszont rengeteget segített nekem az elmúlt időben ha foglalkoztam a csapattal vagy játékossal akire fogadni szerettem volna.
Azóta 4.szelvényem jött egymás után,nem is nézek szorzót stb...csak amit én itthon magamnak egy hatalmas papira összegzem.
Jöhetnek az infok nagy segítség köszi előre is.
-
umek7
őstag
Ha gondoljátok összeszedhetem az infókat és egyéni véleménnyel fűszerezve írhatok egy tippet a holnapi EL selejtezőkhöz, de csak akkor ha tényleg érdekel valakit, mert akkor nem kezdek bele..
-
giigz
veterán
Pókerben most is sorral visznek el tőlem mindent, egyszerűen annyira idegesítő...
-
WaterWave
veterán
nah eddig jó a szelom..-.. megraktam a spanyol - svéd kosármeccset... és csak ámulok...
röviden annyi hogy a svédek szopatják a spanyolokat -
janos1988
addikt
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned. - Michael Schumacher" - Szerintem mi már rohadt jó vesztesek vagyunk, ideje lenne rohadt jó nyertesnek lennünk...
Zoli9292: Vagy inkább megjátszottad volna azt a 4 számot 5xös téttel
-
Zoli9292
tag
Kenón 4 találat, nemhogy beadott volna még1-et és legalább a pénzt visszakaptam volna...
-
pohár
félisten
öö, rühes Odd Grenland meccsen kellett volna még egy gól, és akkor jött volna egy ezres még
de kaptam egy 500-as hűségbónuszt a bet365-től, nem jött rosszkor -
giigz
veterán
Tromsö tj. pipa
-
Zoli9292
tag
0,64 USD bwinen 3,5 óra pókerezéssel, legalább lesz mivel fogadni. Még annyit hogy teljesen kivagyok, 2-3 napig kártyát nem akarok látni
-
B-L-A-C-K
titán
Na én nyári szünetre rakom magam, EB döntő óta már nem tolom. Jelen leszek természetesen, de addigra is mindenkinek sok sikert, nyerjetek sokat...
-
McCartman
őstag
az mi..
norvég kupa,Bodo/Glimt - Lilleström
Odd Grenland - Haugesund
Start - Tromsö
Viking - Brann Bergenegyidőben játszódó meccseken , mindegyiken a 90. percben született gól , az elsőn kettő is.
A fennmaradó egy meccsen pedig a 88.-ban. -
-
L.A nekem is kell
173 KooTeePee - Rovaniemi PS V 1,75 0-3 a 83. percben csak nem kapnak 4-et már
222 Los Angeles - Philadelphia H 1,50
157 Csehország - Magyarország V 2,07 Jött
156 J.W. Tsonga - P. Kohlschreiber H 1,35 Szerintem jön ez is.
200 Ft
Eredő odds: 7,33556
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 1465 Ftmeg ha nyerne Ferrer akkor lehetne izgulni ezen is:
161 Románia - Németország V 1,48
174 Viikingit - Jippo H 1,75
205 Vikingur Reykjavik - Throttur Reykjavik H 1,60
155 D. Ferrer - A. Murray H 2,35
200 Ft
Eredő odds: 9,73840
Várható nyeremény: 1950 FtSőt ahogy nézem még ez se lehetetlen,
bár a Viking meccsen még nincs gól, szóval esélyes hogy ez már nem lesz meg.
Na 0-1 hátha lesz még kettő. A Lilleström meccsen szerintem 100% lesz még 1.
181 Bodö-Glimt - Lilleström: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,59
187 Start (H) vagy Tromsö (V) jut tovább V 1,58
197 Strömsgodset - Mjöndalen: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,35
202 Viking Stavanger - Brann Bergen: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,70
200 Ft
Eredő odds: 5,76550
Várható nyeremény: 1155 Ft -
giigz
veterán
Tromsö vezet, szerintem ez jönni fog.
L.A. meg csak nyer hajnalban, a Phili elég gyenge manapság, kötelező a győzelem.
-
Zoli9292
tag
419. lettem 1000$-os freeroll-on bwin-en. 400. helytől fizetős.
-
giigz
veterán
Néha engem is iszonyatosan fel tud b@szni a póker... Ha nekem nincs semmi, akkor másnak van egy pár, vagy két pár... Ha nekem van egy pár, vagy két pár, akkor mindig sorral viszik el tőlem... Az előbb is... Nálam KK, aztán kijön a drill, és a másik meg elviszi sorral... Annyira nevetséges, és ez már ma vagy negyedjére...
-
WaterWave
veterán
Magyarország-Csehország 6-3
-
umek7
őstag
Szerintem Murray megy tovább vért izzadva.
Ui: Az Oulo helyett valami mást raktam de nem ugrik be mit, sietek
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest