- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Teniszt nézitek, leléptették a palit...
-
expander
senior tag
ez az idegbeteg nalbandian megint alkotott
-
B-L-A-C-K
titán
Kéziről valaki dobjon már egy élő közvetítést...
-
gyuri00
aktív tag
csak érdekesség képen az miért van hogy
Kongo Demokratikus Köztársaság Seychellen szigetek V 41odds volt tegnap ma már csak 26odds? csak úgy viccből meg is raktam -
B-L-A-C-K
titán
Fehéroroszország kézi is gatya lesz, nem lehet eltalálni ezeket...
-
-
WaterWave
veterán
ez is egy teniszbarát meccs volt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #4179 üzenetére
Itt mit kell nézni
-
Daniel Alves
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
-
b3Ro
senior tag
válasz
Daniel Alves #4166 üzenetére
Én vagyok vak, vagy bet365-on a büntető lapoknál csak 5,5 over van ?
Sb-n latom a 4,5 felett, de az lófasz szorzóért van, 1,36------
Sb-n megrakom a sárga 4,5 overt.... 5800Ft ---> 8000Ft
Rizzoli lesz a bíró, aki az utolsó 8 meccsen 2x adott 5 sárgánál kevesebbet, és ebből az egyik meccs az Angol-Francia "barátságos" 1-1 volt... -
jpm
senior tag
Jee győzött Lorenzo
na van 2375 ft a számlámon
mire is tegyem ?
-
expander
senior tag
válasz
kukinyo #4170 üzenetére
nem.
de mostmar tudom, hogy valoban semmi közöd semmihez. szerinted az ellenfel dolga kiszolgalni a hazai közönseget ?
DDDDDDD na üljle1es.
black: amikor raktam, azt mar nem lehetett, de amugysem huztam volna ra semmit... a feheroroszokat huztam, a KuPS-t meg a nemet overt
-
kukinyo
addikt
válasz
expander #4167 üzenetére
Illetve a németek szolgálják ki a bosnyák közönséget.
Ez eszedbe se jutott ugye?(#4169) expander: Hol látsz te itt sportot? Pénz, pénz, pénz.És inkább te törődj azzal hogy te nagyon okosan fogadsz.A másik: a véleményem hagy mondjam már el anélkül hogy azt bárki megpróbálná megváltoztatni!!!!
-
expander
senior tag
válasz
Daniel Alves #4168 üzenetére
teljesen mind1, csak k.rvara felidegesit, hogy ugy sportfogad, hogy semmi köze semmihez, aztan ha nem nyer, magat a sportot szidja es meg neki all feljebb... inkabb tajekozodjon elötte, hogy mivan, aztan nem lesz meglepö ha nem nyer. 12golos gyözelem utan, idegenben, 1.2-es szorzora tolod a penzed ? tudodmit? meg is erdemled !
-
expander
senior tag
válasz
kukinyo #4165 üzenetére
te miröl beszelsz? a bosnyakok kiszolgaljak otthon a közönsegüket... attol, hogy behuzol egy olyan meccset, amin majdnem biztos volt, hogy nem nyernek a nemetek idegenben, az meg nem bunda. nem a te 200ft-od kell nekik hidd el. tegnap kikaptunk a norvegoktol. 1hete 6-al vertük öket. bunda volt ?
-
Daniel Alves
őstag
bet365 utolsó all in! 15k
-
kukinyo
addikt
Persze, tudom
De akkor is.
A szurkolókat a sportban már ki sem kell szolgálni? Nem azért játszanak hogy minket szórakoztassanak? Úgy látom ez a mai sportban már csak másodrendű.Ha egyáltalán szempont még.Ezt én már nem is nevezem sportnak. -
kukinyo
addikt
Ezt elhiszitek?
193: Bosznia-Hercegovina - Németország 30 : 22
Nem végeredmény. -
pohár
félisten
tippmixes all in:
196 Montepaschi Siena - Milano 5.m. H 1,20
208 Dánia - Németország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
227 Portugália - Hollandia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,69Eredő odds: 3,50844
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 1755 Ft -
janos1988
addikt
válasz
Daniel Alves #4155 üzenetére
Ott is van ingyenes pörgettyű?
-
B-L-A-C-K
titán
218 Dánia - Németország: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz H 1,53
252 Nautico - Gremio V 2,43
194 Fehéroroszország - Szlovákia H 1,43Eredő odds: 5,31660
-
giigz
veterán
Tipp365-nél 7 találatnál megszakadt a sorozatom.
-
sz_abika
addikt
válasz
Daniel Alves #4155 üzenetére
Te még a kőből is pénzt fakasztasz
-
Daniel Alves
őstag
bet365 rulett 5 pöri 29k plusz...menekítem át sportfogadásra
szerk: Este úgyis elbukom
-
expander
senior tag
en a nemet meccsre tettem overt, a danoknak tamadni kene, es mivel nem volt valtozas a kezdöben, nem tartok kizartnak egy eleg szep nemet kivegzest sem, igy az utolso forduloban... felszabadultak, nincs mar tet, remelem szorni fogjak a szebbnel szebb golokat
-
giigz
veterán
Én a hollandokat fogom rakni mára, semmi mást, azt is csak kis-közepes téttel, hogy "megvegyem" a portugálokat.
-
pohár
félisten
a Detroit - Colorado meccsre úgy néz ki vállalható egy over (bézbóz)
-
umek7
őstag
Portugália - Hollandia over 2,5 1,84
PS Kemi vs AC Kajaani 2 2.70Tét: 85$
Várható: 422$ -
SzlobiG
félisten
válasz
Daniel Alves #4144 üzenetére
Akkor rakd meg őket.
-
Daniel Alves
őstag
Nézegetem de nem tudok dűlőre jutni...
Valami azt súgja hogy a Dánok X-et fognak játszani a Hollandok nyernek de ez is kevés lesz nekik. -
N-vidi-A
őstag
Nyugalom, a portugálok hozzák, egy gólt rúgjon Ronaldo, nem lesz megállás!
A németek kikapni biztos nem akarnak, egy X benne van, de azért 9 ponttal továbbjutni, elég szép lenne... -
umek7
őstag
A Portugál - Hollandon szvsz kötelező vállalni az overt. Két sebezhető védelem, két támadó felfogású csapat, ráadásul a tét sem kicsi. Már tegnap is írtam hogy a Német meccs érdekes lehet, én tartózkodom tőle mert nem vagyok benne biztos, de szerintem nem lesz "trükközés" és megnyerik. Az over is jónak tűnik.
-
WaterWave
veterán
válasz
Daniel Alves #4140 üzenetére
bármi lehet
mondom én egy x-et tippelek a német dánra... de nem merem megjátszani
hendiben meg szarfos a szorzó úgy meg nem éri meg -
Daniel Alves
őstag
Hollandia és Dánia - Német X2 -----> 20k?
-
-
pohár
félisten
-
GergőBp
tag
Fúú.. ez nagyon jó oldal. Köszönöm szépen a segítségedet
Egy kombinációnál, ha megrakok egy 3/4-est.. legyen 100 forint a tét. Akkor fizetek 400at. Az odds-nál legyen mindegyik 2,00. Akkor ugye összejön egy 16os szorzó. Elmegy egy, akkor is marad a 16os szorzó, vagy akkor csak 8 lesz? Ja, ilyenkor a 100 forintot szorzom meg a végső odds-al, vagy a 400at?
-
-
WaterWave
veterán
én szögletre fogadtam, magát az eredményt nagyon nehéz megjósolni...
hollandoknak nyilván tolniuk kell 3 gólt, de ez csak akkor megy, ha a dánok kikapnak ma a németektől...
viszont németország van olyan pozicióban, hogy aztmondja, hogy leikszelek a dánokkal hogy még véletlen se legyenek ott a hollandok
utóbbiban is hiszek, de fingom sincs megmondom őszintén...
de umek is boncolgatta multkor ezt, hogy a németek nem biztos hogy szeretnék, hogy a hollandok ott lennének -
n_gy_k
aktív tag
A mai dán - német meg a portugál - holland meccsekre ki mit gondol?
Umek esetleg valami jó kis tipp? -
kukinyo
addikt
válasz
Daniel Alves #4090 üzenetére
Tipikus Görög csaj.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Daniel Alves #4111 üzenetére
Én német, portugált tettem meg győztesként, de lehet hiba volt a tegnapi meccsek után.
-
WaterWave
veterán
Nah raktam ma egy ilyet...
241. Portugál - Holland a mérkőzésen 10,5 kevesebb szöglet lesz H igen V nem
V 1.77ez sztem ajándék de majd meglátjuk
-
WaterWave
veterán
0-6
-
törölt tag
1,05-os meg 1,06-os szorzokat minek tesztek bele??
-
mario1012
tag
válasz
Daniel Alves #4112 üzenetére
-
L_YKing
addikt
válasz
Daniel Alves #4112 üzenetére
szerintem a német és a holland is nyer!
multkor a német-holland on a németre és a dán - portugálon a portygálra raktam! és bejött(6000ft)
-
Daniel Alves
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Dánia-Németország X
és Holland győzelem?
NEkem valahogy ez a tippem.
Nem akarom elhinni hogy Hollandia nem tud legalább 1 győzelmet felmutatni ezen az EB-n -
umek7
őstag
válasz
GergőBp #4109 üzenetére
Kombinácis szelvényt általában olyan meccsekből éri meg összeállítani aminek legalább kettes a szorzója. Persze lehet kisebbet is, de az erősen meglátszik a nyereményen. Konkrétan mit nem értesz?
Adottak a az opciók, pl: 4/5-ben csak egy mehet el, de 3/6-ban 3 is elég ahhoz hogy nyerj. Mindig a különbséget kell nézni, ha 1 akkor 1 mehet el, ha 2 akkor 2, így tovább. Mellette van a tétszorzó, vagyis ha a 4/5-öt ikszelsz akkor 4x van. Ez azt jelenti, hogy ha a tétnél a 200-as mezőt választod, akkor 800 forint lesz a szelvényed. Ha a 100-ast akkor 400, így tovább, a 100 a minimum. Itt tudsz összeállítani szelvényeket, rámész a fogadószelvényre, választasz eseményeket, milyen kombi legyen, beírod a tétet, és kidob neked mindent.
-
GergőBp
tag
Kombinációt nagyon nem értem fiúk
Valaki egy tippmix szelvénnyel tudná nekem részletezni a dolgokat? Gondolom az csa nagy odds-nál érdemes megjátszani..
-
umek7
őstag
A holnapi EB meccseken is meglepetés szerintem. Németország nem biztos hogy magával akarja vinni a Hollandokat..
(#4104) B-L-A-C-K
Lehet mindig megjegyzek mellé valamit (vagy kimagyarázom, ahogy tetszik), de ha már konkrét számokról, tényekről megy a számolgatás aminek ráadásul én is a részese vagyok akkor annyit megengedek magamnak hogy kiegészítem információval a tényeket, utána meg majd jöttök azzal hogy hazudok
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #4102 üzenetére
Igazából igen, de nem mindegy hogy milyen körülmények között. Nem akarok sokat írni szóval csak röviden: Más az mikor valaki lufaszozza a megérdemelt +20k-ját miközben mostanában alig alig fogad, vagy valaki kevésbé van elszomorodva azért mert bukott egy fogadást, mikor előtte amúgy nem kevés pénzt nyert sorozatban és lábalt ki egy rosszabb szériából.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest