- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdeményeztem is az újabb topikot...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Grat mindenkinek aki nyert ma...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gyuromoj #49817 üzenetére
Ne hülyéskedj már miért lenne gáz, de kb 0.1% az esélye hogy jön... Én most raktam meg, bár a 700 Ft-ot is sajnáltam rá...
(#49814) giigz: Jogos, elírtam telefon kijavította csak nem néztem mire...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TeliBETalált #49767 üzenetére
Most átnéztem, 74 tippből jött 20, igaz ami jött 20 magasak voltak az odssok, de az hogy valaki jól válogasson ezekből össze az szinte esélytelen mivel 10 tipből átlagban jön ~három, ha pedig egyesével raktuk volna meg mindet tegyük fel 10 ezer / tipp akkor 740 ezer befektetéssel jött volna 602,5 azaz így is full bukó...
-
B-L-A-C-K
titán
Na itt a tuti:
6/7
22 Rubin Kazan - Chelsea D 3,10
46 Lazio - Fenerbahce V 3,80
118 Betis - Sevilla D 3,10
144 Barnsley - Charlton D 3,10
156 Everton - QPR D 3,95
172 Sahtar Doneck - Zorya Luganszk D 8,00
224 Chelsea - Manchester City D 3,15Eredő odds: 21709,05391
Tét: 7x100 Ft (700 Ft)
Max. nyeremény: 2 170 905 Ft
TeliBETalált: Jó végignéztem az egészet, most nem fogok statisztikákat csinálni de 80% bukó kb, azaz ebből elég nehéz kikobinálni a nyerőt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TeliBETalált #49764 üzenetére
Ennek a "Telibet"nek se sok köze van a nyereményekhez, nem értem miért erőlteted ennyire.
-
B-L-A-C-K
titán
Ma is kamizok 6/7 jó lenne telibe verné már egyszer...
Chelseat nézem X-be vagy kikapásra akár jó is lehet kamiba. Mivel 3-1 re nyertek otthon így egy X-is jó nekik vagy egy egygólos vereség vereség. Mivel ugye a Kazan orosz, a Chelseanak pedig a tulaja szintén orosz így az okoskodás nem kizárt. Persze lehet sima V lesz, de kamiba belelehet próbálni.
Pohár: Grat, szépen haladsz akkor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
spacey #49578 üzenetére
Ez egy kami szeló, semmi sem biztos rajta, viszont én sok sárgára számítok, a PSG Ibrával elég agresszív, + ha tovább akarnak játszani keményen is kell játszaniuk. Na meg ugye itt van alapnak az előző meccs 8 sárgával...
Á de most nézem ezt el is húztam....
Kurva életbe kevesebbre raktam....
Szóval ezt már dobom is ki...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #49559 üzenetére
Azért ez nem egészen így van. Ha nekik előtte le is volt írva a szabályba hogy ha rendes játékidőn kívül születik akkor nem lehet csinálni ez ellen semmit, és jogos is az egész. Az UEFA megint más tészta, mert nem egy fogadóiroda, és valakinek meccs után kiosztanak egy sárgát ott ugyan úgy érvényes mintha a játékidőben lenne, azaz lehet a következő meccsen nem játszhat. Ha a szerencsejáték ezt a szabályt most találta volna ki akkor egyértelműen lehetne háborogni, de így nem (szerintem).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
spacey #49556 üzenetére
Eddig nem volt hivatalos attól hogy kiírták, viszont most már igen:
Tisztelt Ügyfelünk!
Hivatkozva 2013. április 10-én Társaságunknak elektronikus úton küldött levelére az alábbiakról tájékoztatjuk:
Tippmix Részvételi Szabályzatunk I. Általános rész 5.§ 9-es pontja szerint a Szerencsejáték Zrt. a pályán elért, a rendes játékidő végén, a sportág szabályai szerint megállapított eredményt tekinti hivatalosnak.
A Dortmund – Malaga mérkőzésen a rendes játékidőben 4 sárga lap született. A játékvezető a mérkőzés lefújását követően – reklamálásért – osztotta ki az 5. sárga lapot.
Tippmix Részvételi Szabályzatunk 2.sz. mellékletének 4-es pontja szerint:
,,A mérkőzés lefújása után vagy nem játékosnak kiosztott sárga és piros lapok nem számítanak a sárga és piros lapok számára vonatkozó fogadási események bekövetkezett kimeneteleinek megállapításakor.”
Fentiek értelmében a Részvételi Szabályzatunk alapján hivatalos eredményként 4 sárga lapot hirdetett Társaságunk.
Reméljük, válaszunkkal segítségére lehettünk.
Üdvözlettel:
Németh Judit
ügyfélszolgálati menedzser
Interaktív Játék FőosztályNa ez van, sajnálom akinek ennyit múlott...
Én ma is csak kamikaze ez lett belőle: link
-
B-L-A-C-K
titán
Aki ara rakott hogy a Dortmund - Malaga meccsen a Malaga kap több sárgát az most keresse ki a kukából a szelvényét ha csak ezen ment el, mert pályán kívül lett egy sárga amit most jegyeztek be (eredményeken), viszont nem tudom hivatalos e.
-
B-L-A-C-K
titán
Én pihenek most vagyis kamizok, akár hogy nézem kínálatot semmi okos nem jut eszembe...
-
B-L-A-C-K
titán
A mai sem meglepi...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem gyakran szoktam kérdezni tippmix-el kapcsolatos szabályokat de most felteszem. Ha valaki sárga lapokra rak hogy ennek vagy annak lesz több, vagy ennyi felett/alatt lesz, és a meccsen lesz egy piros lap egyből (azaz nem 2 sárgával) az számít valamit a sárgákhoz fogadásnál?
-
B-L-A-C-K
titán
Mára nekem ez a "kami" ment közepes téttel (senkinek se ajánlom csak apróval)...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janos1988 #49220 üzenetére
Nem tudom, lehet egy ilyet megpedzek, de elég kami:
*(0-1) Dortmund - Malaga H 2,13x
Dortmund - Malaga: Melyik cs. kap több sárga lapot: Malaga V 1,67x
Dortmund - Malaga: Melyik cs. végez el több szögletet: Dortmund H 1,40x
Galatasaray - Real Madrid: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb szöglet lesz: H 1,75x
Galatasaray - Real Madrid: A mérkőzésen lesz 11-es H 2,52xEredő odds: ~22x
-
B-L-A-C-K
titán
Raktam egy másik 3 meccses kamit. Hátha véletlenül becsíp.
-
B-L-A-C-K
titán
Ja és ugye mikor nyertem hét elején a 73 ezret akkor egy másik szelón 1 meccsen 107 ezer ment el most 111 az az jelenti 218 ezer ment el 1-1 meccsen a héten....
-
B-L-A-C-K
titán
Leszarom az egészet, nagyon felbaszta az agyam, ha ez jön már nem is bukhattam volna mert visszafogok......
(#48894) giigz: Bírom az ilyet hogy utólag annyira érzeted, de nem értem akkor ide miért nem írtad be
Csak annyit mondtál hogy ideges leszel....Na mind1 nem is baszom fel jobban az agyam az ilyeneken.
-
B-L-A-C-K
titán
És a legjobb hogy a 3 meccses szelómra utólag raktam be ezt a csicska meccset, bár ha még1x megrakhatnám akkor is raknám mert egyértelmű lenne hogy nyer....Vicc
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ezt nem hiszem el 1.33-as odds fogja elvinni így a 111 ezrem megörülök...
-
B-L-A-C-K
titán
Volt már vagy 4 kapufájuk...
-
B-L-A-C-K
titán
Anzsi leszopat
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #48820 üzenetére
Remélem, mindjárt megyek a bankba 25 ezret felutalok a Sahtar visszafogására, 111 ezrem jöhet 15 ből ha jön az Anzsi meg Sahtar, azaz tiszta 96 ezer. Nem kellene 1 meccs miatt hagyni elúszni. Viszont egy vezető gólt kellene rúgnia a Sahtarnak hogy szépen visszatudjam fogni, meg persze Anzsinak hoznia kell az elvártakat...
-
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy látom ez is egy előre megbeszélt dolog volt....
(V 8.5x odds)
Speedhs: Hokit nem rakok csak kamira max, de azt is ritkán, nem is vagyok képben ebben a sportágban, így nem tudok segíteni.
-
B-L-A-C-K
titán
Horvátok is hozzák a várt teljesítményt ahogy nézem...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Na az Arsenal kibírt 20 percet emberhátrányba első meccs pipa...
-
B-L-A-C-K
titán
Ó jaj Arsenal piros 1-2 hatalmas a baj így már lehet nem is lesz meg...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Schalke 04 is nézegettem, de nem mertem erre 0-2...:/
Mondjuk a lényeg a lényeg az Arsenalom hozza eddig az elvártakat...
-
B-L-A-C-K
titán
15 ezer...1 kiló tiszta jönne, a héten nyertem több mint 60 ezret tisztán viszont csütörtök nagyon nagy bukta volt vissza ment 2x 15 ezer sajnos, Így ha ez jön a hetem vagy kicsivel több mint 130 ezer tiszta lesz, vagy 15 ezer, mínuszban nem leszek ez a lényeg. Tartani kell a március eleje óta tartó minden héten lévő plusz zárást..
-
B-L-A-C-K
titán
Na 1.85 lement az Arsenal oddsa, most megyek rakni, ahogy nézegetem még az Anzsit is rárakom arra amit kiírtam, most már nyerniük kell. Odds 1.33x
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Most csak pár meccsről írnék, eddig ezek álltak össze az agyamban...
- Horvátország - Magyarország (kézilabda):
Ugye hazai pályán nagy játékkal megvertük a horvátokat, de idegenbe esélyünk se lesz. Már csak azért sem mert az ujjtöréssel bajlódó Putics Barna és combhajlító-izom sérülése miatt Nagy Laci sem lesz ott, de ezekkel a kulcsjátékosokkal is kikapnánk idegenbe szerintem...Így meg pláne hogy még ők is sérültek, szóval nem kérdéses hogy sima hazai lesz.…Igaz az odds kicsi, de több meccshez kis kiegészítésnek jó lehet.
Tipp: (tippmix: 133) Horvátország - Magyarország H 1,27x
Tipperősség: 10/10
- West Bromwich - Arsenal
Az Arsenalnak már se BL, se EL nincs, csak a bajnokságra kell koncentrálniuk. Jelenleg az 5 helyen állnak ami ugye csak egy EL selejtezőt ér, viszont a 3. helytől csak 4 ponttal vannak lemaradva úgy hogy 1 meccsel kevesebbet is játszatok, és ugye az már BL-t ér, szóval nem fogják leszarni a bajnokságot. Azaz nem elég nekik egy 5. hely vagy alatta. Azt persze hozzá kell tenni hogy West B. sem olyan rossz, viszont ők a topp 5be úgysem kerülnek be ha megszakadnak akkor sem, illetve az Arsenállal összehasonlítva lőtt/kapott gólkülönbségük is 26-tal jobb, valamint idegenbe általában verik őket. Az odds is baráti, azaz szerintem bevállalható a vendég győzelem.
Tipp: (tippmix: 154) West Bromwich - Arsenal V 1,95x
Tipperősség: 10/8
- Dinamo Kijev - Sahtar Doneck:
Ez a Sahtar egyszerűen eszméletlen amit művel, a szezonban 22 bajnoki meccsből mindössze egy vereséget szenvedtek és 21x nyertek. Már 1 hónapja mondom hogy valamikor biztos eladják, talán pont most lesz az??? Na erre azt mondanám NEM, a Dinamo nekik olyan mint itthon a Fradinak az Újpest, azaz utálják egymást, és nagy riválisok...Én nem most érzem hogy baj lenne, inkább jobban eltudom képzelni hogy egy kis csapatnak adják majd oda mint nekik. Az odds meg parádés, igaz nem egy 10/10-es tipp, mert benne van most X-elnek, vagy kikapnak de egy 50%-at adok rá nekik hogy nyernek, az odds meg ugye magasabb 2x-esnél szóval szerintem meglehet kockáztatni.
Tipp: (tippmix: 253) Dinamo Kijev - Sahtar Doneck V 2,42x
Tipperősség: 10/5
-
B-L-A-C-K
titán
Írok egy kis gondolatmenetet pár meccsről, hátha jól jön valakinek...
Aktív témák
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Vezetékes FEJhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Sorozatok
- gerner1
- Autós topik
- Ford topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest