- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Azért ez nem egészen így van. Ha nekik előtte le is volt írva a szabályba hogy ha rendes játékidőn kívül születik akkor nem lehet csinálni ez ellen semmit, és jogos is az egész. Az UEFA megint más tészta, mert nem egy fogadóiroda, és valakinek meccs után kiosztanak egy sárgát ott ugyan úgy érvényes mintha a játékidőben lenne, azaz lehet a következő meccsen nem játszhat. Ha a szerencsejáték ezt a szabályt most találta volna ki akkor egyértelműen lehetne háborogni, de így nem (szerintem).
-
válasz
WaterWave
üzenetére
Barca tuti fog, a psg kérdéses
Attól félek nehogy az legyen mint múltkor, hogy a juve rúgott 2 gólt, mindenki temette a barcát, otthon meg 4-et vertek kapott gól nélkül.
Én inább 4 v több gólt tartom reálisnak, vagy hendis hazai győzelmet.Már ha a barca szeretne továbbmenni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave
üzenetére
Remélem, mindjárt megyek a bankba 25 ezret felutalok a Sahtar visszafogására, 111 ezrem jöhet 15 ből ha jön az Anzsi meg Sahtar, azaz tiszta 96 ezer. Nem kellene 1 meccs miatt hagyni elúszni. Viszont egy vezető gólt kellene rúgnia a Sahtarnak hogy szépen visszatudjam fogni, meg persze Anzsinak hoznia kell az elvártakat...
-
rwin5
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Chelsea - Manchester Utd valami vélemény? Szerintem Vendég hozza..
Ez megy holnapra 10K-val
187Vitesse - Zwolle1.45H
188Ajax - Nijmegen1.20H
1901. FC Köln - Regensburg1.33H
198St. Mirren - Celtic1.40V
211Fenerbahce - Akhisar1.31H
215Debrecen - Újpest1.50H
216Győr - Diósgyőr1.53H~ 97K
-
szpal17
őstag
válasz
WaterWave
üzenetére
Nagyon jó arc személyesen

Ha sportról van szó akkor nála nincs kérdés, szépen fel szokta építeni a stratégiát...Szerintem most elég sok embernek akar bizonyítani. Reméljük, hogy behúzza.Holnap rakok megint pár hét után egy szelvényt...abban szerintem benne lesz.
MU, Dortmund, Erdei, Real 7* odds...bár annyira papírnak tűnik, hogy tuti lesz meglepetés.
-
kentucky
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest