- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
#04441088 #46959 üzenetére
001 M. Cilic - A. Murray V 1,12
002 R. Gasquet - T. Berdych V 1.37
003 S. Williams - A. Radwanska H 1,14
008 Traktor Cseljabinszk - Bars Kazan H 2.23
015 Köln - Straubing H 1,48
032 Anadolu Efes - Unicaja Malaga H 1,26
034 Brose Bamberg - Panathinaikosz V 1,28
036 U17Magyarország - U17Fehéroroszország H 1,60---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
014 Krefeld - Ingolstadt H 1,90
043 Braunschweig - Dynamo Dresden H 1,67
050 Vercelli - Empoli V 2,05
053 Ternana - Brescia D 2,80 -
umek7
őstag
válasz
#04441088 #8683 üzenetére
Leírom a konklúziókat, természetesen semmi sem biztos, ezek a selejtezők annyira kiszámíthatatlanok hogy én nem is fogadok ma. Hosszútávon szerintem pénzégetés, nagyon nehéz megtalálni a racionális tippet, pláne ha azt meg keresztbe húzza pl. egy Dudelange..
BATE - Vardar
Közel sem lesz olyan sima mint ahogy a szorzók mutatják. A BATE-t nagyon nagy favoritnak lőtték be az irodák, még a fehérorosz tipsterek is úgy vélekednek hogy egy Vardar +2 erős tippnek számít. Többek szerint akár nagyobb meglepetés is lehet... Ha kockáztatni akarunk akkor under és x2, egyébként nobet.
AEL Limasszol - Linfield
Az AEL fényévekkel erősebb az ellenfelénél, 2:0 legalább lesz. Sajnos a szorzó nem valami atom.
Ludogorec Razgrad - Dinamo Zagreb
"totally unpredictable", szerintem kevés gól lesz, de hát "kis" csapatokról van szó, erős tippnek nem nevezném.
Maribor - Zeljeznicar
Maribornak nagyon jó támadói vannak és gyenge a védelmük, míg a Zeljeznicarnál ez fordítva van. 3:3-t játszottak már egyszer, ha nem fullad taktikai csatába vagy kapufa párbajba a meccs akkor az over/4 gól+ jó választás lehet. Illetve a Maribor megnyeri valószínűleg, de azért a szorzót kicsinylem..
Buducnost Podgorica - Slask Wroclaw
Még egy kiszámíthatatlan meccs. A lengyelek a favoritok, 1.80-ért szerintem még vállalható, viszont a meglepetés-faktor miatt inkább overre tenném.. Szvsz mindkét oldalon látok egy gólt, vendég oldalról akár többet is, de ez sincs kőbe vésve..
Molde - Ventspils
Ezzel nem tudom mi van, alig foglalkoznak ezzel a fórumokon. Én 2 vagy 3 gólra tippelek, más reális opcióra nem valami jó a szorzó. 2:0, 2:1, 1:1 valószínűleg.
-
szpal17
őstag
válasz
#04441088 #6403 üzenetére
Persze, hogy az....már nem éri meg nekik, hogy bárki nyerjen.
Én anti rekordot döntöttem ezzel a páros-páratlannal. Egymás után 8 rossz tipp! Azért ehhez is kell tudás.Sportingbet pörgetés 0,02 euro, hogy még véletlenül se nyerhessek rouletten.
Muszáj leszek lesétálni és rendes pénzből megrakni az eb döntőt x-re. Már rég nem raktam, de ezt a két csapatot ismerve elég biztos a döntetlen.
-
kokeny92
tag
válasz
#04441088 #6262 üzenetére
Remélem igazatok lesz
Bár a tili-toli szerintem se fog működni úgy ahogy kell. Már a portugálok ellen se ment igazán.
Nem értem amúgy, hogy miért kell máris vasárnap lennie a döntőnek. Elég fáradtak lesznek még az olaszok, a spanyolok is 120 percet játszottak.
Jó meccs lesz úgy érzem -
C@l@mbus
csendes tag
válasz
#04441088 #6037 üzenetére
Köszönőm ezt a kimerítő választ
Itt azon is fog múlni hogy a Németek gyorsan szereznek-e Gólt mert ha igen akkor hamar eldől a meccs és nem lesz szerintem több sárga lap mint 4-darab.
Szögelt meg épp hogy fölötte kellene legyen ez az én elméletem,de szerintem kihagyom teszek egy Német továbbjutást Olasz gól nélkül.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Star Trek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest