- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
umek7
őstag
Sziasztok!
A BetDoctor nyílt hónapot tart, azaz teljesen ingyen adják ki napról-napról az amúgy pénzbe kerülő tippjeiket áprilisban. Regisztráció szükséges.
-
umek7
őstag
Rég jártam erre, van mára két tippem amiben elég biztos vagyok, kombiban mennek 300 dodóval.
Füchse - Atletico Madrid
Tipp: BM. At Madrid +3,5 @1,57
Ferencváros - CFR
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1,72 -
umek7
őstag
válasz
Shkiz0 #44823 üzenetére
Hamar szoros lesz szerintem. Én kb. ikszet várok, de tényleg nagyon nehéz megmondani mi lesz az utolsó pár percben..
(#44824) Vangelis
Mégis mit vártál attól a csapattól aki 25 forduló után 29 pontot szerzett a bundesligában, ráadásul úgy hogy csütörtökön EL-eztek? Trágyák.
-
umek7
őstag
Megtoltam a mai tuti tippmix kamikazet, Fulham győzelem és egyéb nyalánkságok.
-
umek7
őstag
Kár hogy tegnap még erről nem volt infó mert akkor belelököm a kis tétes kombiba, de a mai Torino - Lazio meccs erősen hanyagolható, vagy vehető 1X-be:
Brocchi, Konko, Dias, Floccari és Klose sérült, Hernanes pedig eltiltott. Klose a házi gólkirály, Hernanes a második legjobb gólszerző, Floccari a harmadik... A többiek pedig a védelemben alapemberek.
-
umek7
őstag
Irreálisan magas oddsot adnak az irodák holnap a Fulhamre. Egy okot tudok elképzelni, még pedig azt, hogy az elmúlt években 0 sikerélménye volt a Fulhamnek Londonban. +1.5-ös hendit 2-es szorzó fölött dobálnak az irodák, a 0:2 vendég opció pedig bwinen 1.60-ért van. Szerintem ezek nagyon korrekt árak.
A Spurs 3 napja 120 percett szopott Olaszországban majdnem a legjobb kezdővel, szinte mindenki játszott aki fontos (van aki nem is keveset) kivéve Bale-t. Előfordulhat hogy a walesi nagyot játszik majd és lő mondjuk 2 gólt (bár én ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, szerintem közel sem olyan jó játékos mint amilyen idényt fut számokban), de ha a védelem szintén kapni fog annyit akkor ez szart se ért.
Összegyúrva ezeket az infókat én úgy gondolom hogy a Fulham sikertelensége holnap megszakadhat, nincsenek rossz formában, nincs a lábukban egy 120 perces meccs + utazás, szóval minden adott ahhoz hogy legalább egy tisztes helytállásra jók legyenek. Ha Bale-t leveszik az már fél siker, meg megmondom őszintén, én egy csapatban sem vagyok érdekelt a PL-ben szóval független a véleményem; A Spurs szerintem semmi extrát nem tud. Ha lenne egy jó Arsenal, Liverpool, Chelsea (csak hogy a nagyobbakat említsem) akkor kb. "sehol" sem lennének, na de ennyire nem akarok eltérni a témától. Extrémebb tippen a vendég siker lenne.
Mindenesetre a bwin által adott 0:2-es V opció (szóval még akkor is jó a tipp ha kikap a Fulham, igaz, csak egy góllal kaphatnak ki) szerintem abszolút megjátszható, nálam egy kis tétes kombiba biztosan szerepelni fog.
Ui: A Szeged +4,5 gól is menni fog, azé' itthon 5-el nem kapunk ki.
-
umek7
őstag
Az Everton egyébként 3 nagyon szép gólt rúgott, az egyiket nem adták meg jogtalanul.
-
umek7
őstag
Persze, elméleti alapon bármi lehet, de a jég hátán is megélő Button szvsz vállalható 1.75-ért a TOP6-ba, nyilván a házat nem tenném rá én sem..
(#44382) sch_a
Ebbe a vitába nem akarok belekezdeni sem mert laikus vagyok. Én ehhez nem értek, csak azt tudom amit a téma gurujai leírtak.
-
umek7
őstag
Igen. A szakértő bloggerek szerint.. a lényeget kiragadva: "Az előjelek nem túl bíztatóak, de valahogy mégsem tudjuk elhinni, hogy akkora probléma lenne Wokingban, amekkorát kifelé vetítenek."
Jenson egyébként is nagyon jól megy az Ausztrál pályán, a legutóbbi két versenyt ő nyerte itt, és az egész mezőnyből ő tud a leggyorsabban alkalmazkodni a kocsi változásokhoz (tavaly erre sok példa volt). Dobogóra nem tenném fel, de szerintem a TOP6-ból nem fog kicsúszni, annak fényében, hogy sem a Ferrarinak, sem a Mercedesnek nem ez a "kedvenc" pályája. -
umek7
őstag
Osman akkor gólt rúgott hogy azt öröm volt nézni. Az Everton nagyon ritkán nyer nullára, kíváncsi leszek ma borul e a "papírforma"..
Nem nagy szorzó, de bwin-en lehet arra tenni hogy Button benne lesz a TOP 6-ban 1.75-ért. Most hogy átböngésztem a várható erőviszonyokat, eredményeket az eddigiekkel kapcsolatban, azért meglepő lenne ha mégse..
-
umek7
őstag
6/7 kaminak meg ezt adom fel szerintem:
Kuban Krasznodar - Dinamo Moszkva D 3.00
Middlesbrough - Birmingham D 3.10
Aston Villa - QPR V 3.00
Sochaux - Valenciennes D 2.95
Sporting CP - Setúbal D 3.40
Szeged - Kielce H 2.80
Kerkira - Olympiakosz H 6.65 -
umek7
őstag
Nagyobb pénzzel semmi sem ment, volt 1-2 próbálkozás de semmi kiugró. Vékony mínuszban vagyok továbbra is. Most nem is igazán bízok egy tippben sem, ezért bepróbálok egy több meccses kombit kisebb téttel, nem árt a változatosság:
FC Flora Tallinn - Tallinna Infonet 1 @1.16
K Sillamae Kalev - JK Nomme Kalju 1X @1.87
Bröndby - FC Midtjylland X2 @1.55
Nanterre - Dijon 1 @1.35
Aston Villa - Queens Park Rangers Az 1-es csapat nyer 0-ra? Nem @1.22
Widzew Lodz - Zaglebie Lubin DNB Widzew @1.75
Kerkyra (Korfu) - Olympiakos A 2-es csapat nyer 0-ra? Nem @1.70Tét: 25$
Várható: 411$ -
umek7
őstag
válasz
Shkiz0 #44090 üzenetére
Nem fedi le a "nincs fogadás döntetlenre" a hosszabbítást, vagyis, ha a rendes játékidő iksz lesz, akkor szimplán visszakapod a tétet. Szerintem.
Azt megtudnátok mondani (mindig elfelejtem...) hogy tippmixen 5/7 kombinációba mennyi lehet a max. várható nyeremény? 21x400, igaz?
-
umek7
őstag
Mára:
NK Zagreb - NK Lokomotiva Zagreb
NK Zagreb @2.00 100$Plusz egy megfontolandó ajánlat vasárnapról:
Kerkyra - Olympiakosz
A Kerkyra elnöke hatalmas Olympiakosz fan, amikor megnyerték a bajnokságot együtt ünnepelt velük, a két klub között baráti kapcsolat van. Bajnoki cím már a zsebben van és nincs már miért hajtaniuk, míg a szigetlakóknak annál inkább fontos lenne ez a 3 pont hisz az utolsó helyen tanyáznak. Tavaly is megtörtént a "csoda", a szorzó pöpec, kis téttel de meg kell próbálni.
Kerkyra @9.00 bet365
-
umek7
őstag
Olympiakosz b+, így bukni is ritka.
-
umek7
őstag
50 dodó ment a az Olympiakosz Pireusz -1.5-re, az 1.80-as szorzó nagyon baráti.
-
umek7
őstag
Na nem bánnám ha az RSO kibekkelné ezt a pár percet, akkor sikerülne minimális bukóval befejezni a napot. Az RKC vagy az RSO meccsre vártam a meglepit, kár hogy a hollandok nem így gondolták. Az elmúlt 1-2 napban ez van, de nem lehet mindig nyerni.
-
umek7
őstag
Ma a Cork overen kívül (2.05x100$) még megjátszottam az Inter - Bologna over 2,5-t is ugyan ekkora téttel. Az Inter bravúrkapusa Handanovic nem játszhat, azt írják a szurkolók hogy nélküle meccsenként 1-2 góllal biztosan többet kapnánk, a csapat legjobb játékosa és óriási formában van. Igaz, szerintem a Gilardino-Diamanti-Gabbiadini hármas egyszer egyébként is túljárt volna a védelem eszén, de így meg pláne. A milánóiak pluszban ma ünneplik a 105. születésnapjukat, offenzív, előre futballt fognak játszani. Minden adott ahhoz hogy szülessen legalább három gól, a szorzó nem extra (1.80), de még mindig jobb mint egy Real/Barca/MU meccsen adott overre.
-
umek7
őstag
Kíváncsi vagyok holnap király szorzóért a Sociedad nyer-e idegenben vagy a Waalwijk. Valamelyiknek illene besülni.
-
umek7
őstag
A hétvégi kombi mai része csont nélkül jött, ha holnap képes nyerni a Palermo (nem fogadok vissza) akkor tisztán +325. Még holnapra van az over tipp amit már korábban beírtam, a Cork, meg nem elképzelhetetlen hogy teszek még valamit.
-
umek7
őstag
válasz
WaterWave #42610 üzenetére
Elnéztem pár Everton-fan brit fórumra, hát.. a sajtó nem írt még róla, de nagyon azt pletykálják hogy ez Moyes utolsó éve, kell már a változás, nem tud többet kihozni a csapatból, stb. Meg leginkább a védekezést szidják, hogy szinte minden meccsen, ellenféltől függően képesek beszopni egy gólt.. Érdemes megnézni, kapott gól nélkül nem is igazán szoktak nyerni. Valószínűleg ez az oka hogy a piacon inkább a BTTS és az overek voltak a legnépszerűbb tippek erre a mérkőzésre.
-
umek7
őstag
Meg lesz pár élő fogadás amiből szerintem lehet majd profitálni, pl. a Diósgyőr meccsen simán lesz 3 gól, de kivárok vele, remélhetőleg nem lesz meg az első találat 15-20 percen belül és akkor valamivel jobb szorzón tudom majd tenni.
-
umek7
őstag
Toulouse DNB
Palermo nyer
Ross County +1.55,33 * 75$
-
umek7
őstag
Ez a Basel úgy játszik a Zenittel ahogy akar. 2:0 mert berúgják a tizenegyest.
-
umek7
őstag
A Stuttgart mekkora szopató volt, uram, isten..
Az Interre kéne az over, a Kazan nem kap ki, a Bukarest +1 és SZKA over 4 meg már jött. Így legalább a nagy része visszajönne, mert nem szántam valami sokat erre a kombira.
-
umek7
őstag
Stuttgartot élőben hazaira 200 dollárral
-
umek7
őstag
Holnap rajtol az Ír bajnokság. Most nincs időm hosszasan kifejteni de a Limerick - Cork találkozóra bátran fogom ráverni az overt - "over 2" opció is 1.69-szeres pénzt jelent. Végső győztes kimenetelre nem ajánlott fogadni, 3 esélyes, nem tudom az irodák miért így lőtték be az oddsokat (lehet mert első forduló? ez sem logikus). A tipp önmagában szerintem erős, de ha azt írom hogy nagyon jó érték van benne az helytállóbb.
-
umek7
őstag
1. gól Lausanne @3.20
55$ -
umek7
őstag
válasz
WaterWave #41646 üzenetére
Micsoda? Engem csak az érdekelne hogy, akkor - ha tényleg ekkora szar az olasz védelem - miért nem tudott a Barca az első meccsen kidolgozni legalább 1 (!!!!!!)
valamirevaló veszélyes gólhelyzetet?
Nem vagyok elvakult, ez nyilván nem 100%-ban csak a Milan érdeme, hanem a Barca támadógépezet befuccsolása is (értsd: magukhoz képest nagyon gyengén támadtak), na de akkor is. -
umek7
őstag
RMA kezdő: Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Modric,; Kaká, Benzema, Callejón; Morata
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves #41519 üzenetére
Attól hogy valami nem bivalyerős tipp még nem jelenti azt hogy automatikusan veszteni fog, csak nagyobb kockázatot jelent. Amúgy az is közrejátszik hogy jó szériám van, amíg nem szakad meg nem fogok felezni a téten.
-
umek7
őstag
néha, BLACK:
A Hannover hiányzói nem új dolgok, kb. Huszti kivételével eddig sem voltak a pályán a felsoroltak. Esszét most nem akarok írni de több okból sem várok gálát. Lewandowski egyébként nem lesz, Schieber játszik majd. Természetesen mint semmit ezt sem mondom tutira, de ha osztályozni kellene akkor gyenge/közepes tipp.
-
umek7
őstag
Hannover +1,5 @2.01 (Pinnacle)
Nálam ez a nap single tippje, 150$ a tét.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #41413 üzenetére
Több szerencsét BLACK!
Amúgy ahelyett hogy veszekedtek, nem lenne egyszerűbb ha legközelebb nem azt írnátok hogy "100%-os tipp", hanem hogy nagyon bíztok benne? Akkor nem lovagolnátok fölöslegesen a kifejezéseken. Ha meg valaki 100% tippezik akkor mutassa be hogy a saját pénztárcájához mérten mennyit tett fel rá, ilyen egyszerű. Mint pl. Ő, aki szerint 100% hogy továbbmegy a Barca. (BL)
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #41410 üzenetére
Semmi ilyesmire nem kell gondolni, csak megjegyezték hogy még az ennél is "tutibb" meccsekre szokott ekkora gázsi beérkezni a vendég sikerre. Az meg már más kérdés hogy mindenki döntse el maga, hogy bebukik e a néptipp vagy sem. Raktam poénból egy Correct Score szelvényt amin 2:1-re húztam ezt, hát, még lehet..
-
umek7
őstag
Az egész világ pakolta ma a Watford-ot, egy bennfentes írta már kora reggel hogy különösen sok pénz érkezett be rá. Kíváncsi vagyok lesz e meglepetés a végére.
-
umek7
őstag
A hírek szerint Zapata és Mexes (két kezdő belső védő) nem bevethető a Milan-nak.
-
umek7
őstag
Torino - Palermo
A bukik szerintem ezt túlárazták, vagy inkább úgy mondanám, hogy túl elfogult szempontok szerint lőtték be a szorzókat. Persze az én állításommal is lehet vitatkozni. Igazán fontos hiányzó egyik oldalon sem lesz. Hétről hétre fogadkozik a Palermo hogy most már nyerni fognak, leikszeltek már jó csapatokkal is, de a szükséges plusz sosem volt meg, ráadásul a fortuna is jó messziről elkerüli őket. 13 idegenbeli meccset játszottak eddig és egyet sem tudtak megnyerni. Mint tudjuk minden negatív széria megszakad egyszer. Top (értsd: nevesebb európai bajnokságok első osztályhoz méltó csapatai) csapatoknál általában 10-15 mérkőzésnél tovább nem szokott tartani egy ilyen széria. Szerintem most szakad meg. Arról nem akarok hablatyolni hogy igazolásokkal erősített magán a Palermo, mert az eredményeken eddig nem látszik meg, de szép lassan meg kell. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy nagyon jó beszélőkéjük lehet, mert a szezon végén attól függetlenül hogy kiesnek-e vagy sem csatlakozik a csapathoz a Napoli-s Dossena, a Blackburn-ben eltompult támadó középpályás Mauro Formica, Boselli a Wigan-ből (mondjuk ő nem "nagy" durranás), de annál inkább nagyobb Alejandro Faurlin a QPR-tól aki sokat fog lendíteni a csapaton. Nyilván lehet más véleményen bárki, de szerintem ezek a játékosok nem a Serie B-be jöttek. Már pedig pontosan tudták ők is az aláíráskor hogy az utolsó helyen áll a csapat. 10 éve nem estek ki az első osztályból és valami azt súgja most sem fognak. Már eléggé szorul a hurok, az olaszoknál (maffiát most nem is keverem ide pluszba, pedig...) simán mennek majd a bundázások hogy ne pottyanjanak ki. Erről a részről ennyit, még röviden-tömören a hazaiakról: Semmi extra. Valószínűleg nem fognak kiesni, 1-2 három pontot még begyűjtenek majd és pár ikszre is futhatja, de védekezésben és támadásban is eléggé gyenge színvonalat képviselnek. Ha a Cagliari, Genoa, és talán még 1-2 a szememben komolyabb csapatot is ideveszek nem lennének ilyen ratyik idén akkor simán az utolsó helyeken tanyáznának ők is.
DNB opciót 2.70-ért lehet tenni amit én tutira nem hagyok ki. A bátrabbak közel 4-es szorzóért tehetik simába, az biztos, hogy egy hétvégi tippmix kamiba is jó lesz.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #41089 üzenetére
A Lazio sem csinál valamit rosszul ha a 3. helyen állnak a tabellán a Milan-t megelőzve, plusz mindig szoros meccset játszik a két csapat, formától-egységtől függetlenül... Ha érzed akkor ne habozz, de mivel a fél világ pakolni fogja így én kicsit ódzkodom az ilyen biztos lejön népptippektől, plusz amit már fentebb is írtam.
Ui: "Otthon" ez a Milan az első 10 csapatból a tabellán 4-szer kapott már ki, ezt senki más nem mondhatja el magáról.
@McCartman: Igen, "mi" így mondjuk, de az most egy másik sztori...
-
-
umek7
őstag
Hát a mai nap sem zárult rosszul. Holnap kötelező overre pakolni a West Ham - Tottenhamet.
-
umek7
őstag
A két túlárazott "underdog"-ból egy hendis kombi:
ATMA - Espanyol
Espanyol +1,5 1.68Basel - Grasshoppers
Grasshoppers +1,5 1.43~2.4 x 130$
Plusz kamikaze:
Espanyol 8.00
Grasshoppers X2 2.30
Fürth - Leverkusen over 3,5 3.00~55.2 x 30$
-
umek7
őstag
Depor +2 1,42-ért van még b365-ön, kombiba ennyiért nem hagyom ki.
-
umek7
őstag
Hétvégére pihenőt fújok, pár kami belefér persze, és holnap még singleben megjátszok egy röplabda tippet:
Dresden nyer közel 5-ös szorzóért 12 ezer huffal.
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #40162 üzenetére
Én a Real hendit most nem nagyon szorgalmaznám. A Depor volt akármilyen gyenge/erős de mindig tudott kellemetlenséget okozni a Real-nak visszamenőleg az években. Olyan "kis mumus" nekik a Depor, ha lehet ilyet mondani. Most sebzett vadak, idén semmi sem jön össze nekik, és minden meccsük élet-halál kérdés. Nagyon nem lepne meg ha véletlenül pont a Madrid ellen tudnának nyerni ennyi szenvedés után, sikerült már párszor nekik. Ha otthon játszanának Mou-ék akkor nem tartanék ettől ennyire, de idegenben, úgy hogy az összes bajnoki meccsen csak lötyögnek, félgőzzel játszanak, feladták már a bajnokságot...... Az hogy jól van ez e így ne firtassuk most, a lényeg hogy ez van. Szerintem ezek is nyomós érvek, de a legnyomósabbat a végére hagytam:
Feb 23 19:00 GMT Deportivo - Real Madrid
Feb 26 20:00 GMT Barcelona - Real Madrid -
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #40145 üzenetére
Ahogy nézem szép lassan kúszik lefele a szorzó, azt hogy miért ilyen magas fingom sincs. 1.80-2.00 körül reálisabb lenne. Nagyon fontos Valencia sérültekről nem tudok, viszont a Zaragoza-nál van pár olyan játékos aki már egy ideje nem bevethető és kellene a csapatba. Utánanéztem de nem találtam még ezzel kapcsolatban semmit, hogy esetleg most visszatérnének? vagy valami. Kicsit már gyanús is ez, vagy legalábbis jó lenne tudni hogy a bukmékerek miért értékelik ennyire alul a Valencia-t, vagy fölül a Zaragoza-t. Holnapra legkésőbb szerintem már lesz bővebb infó mindenről. Ráadásul kiadhatnak magukból mindent Soldado-ék, mert legközelebb csak március 2.-án játszanak hazai pályán a Levante ellen. Hm-hm..
Ui: Bocs csak elsiklottam felette.
-
umek7
őstag
válasz
L_YKing #40154 üzenetére
Ezt még korábban írtam hogy megteszem előre, szóval ez a másik fogadásom mára: Lechia DNB
-
-
umek7
őstag
Holnap:
Cambuur - Den Bosch X 3,92!!! (Pinncale) 3,92, értitek!!!
200$
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves #39983 üzenetére
Én nem láttam, de a meccs statisztikája nem ezt sugallja, persze a számok csalókák sokszor:
Labdabirtoklás: 67%-33%
Kapura lövés/eltalált: 12/6Egyébként nem biztos hogy baj hogy ha esetleg nem jött ki a lépés nekik a Samp ellen, ez jobban ösztönözheti őket a következő bajnokira.
Ettől függetlenül én nem teszek semmire az EL-ben ma.
-
umek7
őstag
A keret tényleg erős, de több kezdőjátékos is pihenni fog és a cserejátékosok kapnak majd szerepet. Ők sem rosszak. Mazzari lenyilatkozta hogy a bajnokság számukra fontosabb mint az EL, az Udinese ellen mindenképp nyerni akarnak.
Várható kezdő: NAPOLI (3-4-1-2): De Sanctis; Gamberini, Rolando, Britos; Mesto, Donadel, Dzemaili, Zuniga, El Kaddouri; Insigne, Calaiò
Várható cserék: Rosati, Cannavaro, Campagnaro, Behrami, Maggio, Pandev, Cavani.Hamsik out.
Elképzelhető hogy nyernek, de azért csak óvatosan. A motivációjuk erősen kérdéses két okból is: 1.) Nem akarnak megszakadni a létfontosságú idegenbeli bajnoki előtt 2.) 3 IDEGENBEN szerzett gól hátrányuk van, még ha nem idegenbeli lenne talán megpróbálnák, de én nem nézem ki az olaszokból hogy végighajtják majd a 90. percet reménykedve egy 0:3 / 0:4-es sikerben, pláne, hogy a Plzen valószínűleg okosan ráfog ülni a megszerzett előnyre..
-
umek7
őstag
DNB Leeds + DNB Leyton együtt, 3.20, 75$
-
umek7
őstag
Ha ennyire bizonytalanok vagytok a BL meccsekkel kapcsolatban akkor miért erőltetitek mindenáron a fogadást rá? Nem a kivételektől kérdezem.
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves #39600 üzenetére
Ma a Cercle Brugge AH 0 2,10-ért jó ajánlat. Semmiképp sem nagy téttel.
-
umek7
őstag
Még egy tipp, elég korai, de már most megteszem mert a szorzó jelentősen csökkenni fog.
40k huf
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #39546 üzenetére
Előre elterveztem hogy nem fogok az "alacsony" profit miatt, ez a mérték még nem éppen túl kedvező a visszafogadáshoz, kivéve ha csak valami extrém jó ajánlatot nem kapok. Például ha a vendégek elhúztak volna 0:2 vagy 0:3-ra akkor biztosan megérte volna osztani-szorozni, de ugye a 74. percben jött az egyenlítő gól, addig nem volt túl kedvező szorzó, és médium sem vagyok, szóval nem tudtam pont a 74. perc előtt 2-3 perccel visszafogadni (és még akkor sem feltétlenül kapok kellően jó oddsot!). Meg igazából a vezető gól kicsit megnyugtatott, tudom hogy számolni kell a legrosszabbal, de nem gondoltam hogy 15 perc alatt megfordítják, aztán meg tudjuk mi történt...
-
umek7
őstag
Engem különösebben nem zavar és szerintem ti se vegyétek figyelembe, minden válasz csak olaj a tűzre. Egyébként pedig nem lényeges hogy ki mennyit nyert vele ha megtette, a nyertes tipp a lényeg.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest