Hirdetés
Aktív témák
-
umek7
őstag
A Köbenhavn kézin jött 130$, ha a Kiel 3-al nyer a végén akkor még jön rá +50$. Holnap lesz egy két vállalható norvég meccs, valószínűleg vissza is tolom rá a mai pluszt.
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #79 üzenetére
Van pár, írok mindegyikről egy párt sort nemsokára.
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #83 üzenetére
Na zsír, ezt már szeretem. Köszi.
Dani Alves: Viszont!
1. Strömmen - Ranheim 2.75 - 3.10 - 2.15 (Tippmix)
A Strömmen tavaly egy hatalmas máknak köszönheti hogy nem esett ki a ligából. Idén a kupából egy divízió kettes gárda verte le őket. Most sem igazán vannak formában. Két kulcsjátékosuk Francois Yabre (védő) eltiltott, Goran van den Burgt középpályás játéka még kérdéses. Gyenge csapat, viszont a Ranheim sokkal minőségibb játékerőt képvisel. Teljesen más célja van a két gárdának, míg a Ranheimot az első 5-be lehet várni (tavaly 4.-ek lettek, azóta erősödtek), addig a hazaiak hátul fognak kullogni. Ha a spanyol bajnoksághoz kellene hasonlítani, akkor ez kb. egy Sp. Gijón - Valencia meccs. Legutóbbi meccsüket 7:0-al húzták be, ez elég lendületet adott nekik szerintem egy győztes sorozat megkezdéséhez.
Ha nyer a Ranheim akkor több góllal fog, ezért ami tetszik:Ranheim -1 (AH) 3.40 (@bet365)
Mixelőknek nyilván marad a sima V opció, illetve aki kevésbé bátor az DNB-zhet is.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
HamKam - Mjøndalen 1.50 3.30 5.55
NOBET ez a meccs, a hazaiak a favoritok, de nálam nem teljesen egyértelmű.
Bryne - Ullensaker/Kisa 1.78 3.20 3.65
A Bryne egy tipikus középcsapat, a Kisa pedig a div.2-ből jutott fel és vezetik a bajnokságot. Megtévesztő a tabella mert egyébként ennyire nem jók. Nálam ez egy szoros döntetlen, ráadásul tovább erősíti a tippet hogy a vendégek még nem játszottak ikszet.
Kongsvinger - Notodden 1.73 - 3.20 - 3.85
Két hipertámadó felfogású csapat akik külön-külön a bajnokság kezdete óta (8 meccs) még nem játszottak döntetlent. Nálam ez egy "egyik csapat kiöli a másikat" döntetlen, remélhetőleg a nagyszámok törvénye is alátámasztja majd ezt. X-et várok, ha valaki nagyon bátorkodni akar akkor húzza be V-re, a Notoddennek nagyon gyors a támadószekciója, a ~4-es szorzó túlzás rájuk.
Sandefjord - Alta 1.35 - 3.80 - 6.85
NOBET ez is. Az Alta idegenben betömörül a saját tizenhatosához, aztán rúgjon gólt a hazai csapat ha tud felfogással játszik. 1.35-ért lutri.
Trömsdalen - Hödd 1.75 - 3.20 - 3.75
Két igazán kiszámíthatatlan csapat, a value a döntetlenen vagy vendégen van.
Start - Bodö/Glimt 1.72 - 3.20 - 3.90
A Start legalább olyan jó csapat mint a Bodö. A vendégeknek ráadásul van egy csomó sérültjük, és sokkal kevesebb az olyan játékosuk aki eldönthetné a mérkőzést. Erős középcsapatról van szó egyébként. A képet annyi, hogy a hazaiak a favoritok, ha azt játszák amit tudnak akkor akár 3-4 góllal is megpüfölik a vendégeket clean sheettel, ha nem akkor meg magukra vessenek.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
A TippMax még az EB indulása előtt meg fog újulni. Lesz élő fogadás meg minden.
-
umek7
őstag
Holnap minden bizonnyal a Franciák ütik Mexikót.
-
umek7
őstag
100$ most rá hogy lesz 3 gól a Francia meccsen.
-
umek7
őstag
Francia 1:2, +110$, végre visszajött a tegnapi bukó, ami a tegnap előtti nyerő volt..
-
umek7
őstag
Kommentár nélkül a norvégok még:
Tromso -1.5 @ 2.95
Tromso -2.5 @ 6.25Molde
DNB Viking
-
umek7
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #175 üzenetére
Majd akkor köszönd meg ha jön, mert semmi sem biztos.
-
umek7
őstag
Bryne - Kisa 0:2
Kongsvinger - Notodden 3:1Őket érdemes lesz ikszeltetni a következő fordulókban.
Sanefjord - Alta 2:2 (jött a meglepi..)
Strommen - Ranheim 2:1 sajnos.
Ham Kam - Mjöndalen 1:1 (itt is..)Sajnálom a Ranheimet, de bocsánatot kérni nem tudok senkitől, nem véletlenül baszták fel az oddsot 3.20-ról 4 fölé, de hát ilyen ez a popszakma.
Az meg külön poén hogy a Franciák nem nyertek kettős emberelőnyben. -
umek7
őstag
Holnapra megy egy DNB Viking 1.91 300$-al.
Ui: ti maradjatok ki ebből
-
umek7
őstag
Élőben sikerült kozmetikázni a Vikingen, valamivel jobb így. Egyébként nem tudom ki írta gúnyból, esetleg poénból,stb, de az ilyen tippek nagy része hosszútávon akkor is nyerő (láttam pár betlistet ahol megvoltak jelölve), szóval ezen kár fennakadni.
Mindenféle kommentár nélkül rakok egy ilyen kamit alaptéttel, meg az U19 Szerbeket fogom erőltetni, de minek..
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #612 üzenetére
A Boca nem lesz egyszerű, a kezdőcsapatból 8 játékos hiányzik, bár mostanában ezek nem sokat jelentenek..
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #614 üzenetére
Hát már elég régóta, pontosan fogalmam sincs.. eleinte 500-1500 forintokkal játszottam, aztán idővel mikor úgy ment a szekér akkor a bankroll menedzsmentet félretéve elkezdtem nagyobb téttel is játszani (ez nem 1-2 hónapja volt), és mondhatni hosszútávon nyerő vagyok, így jutottam el oda hogy már ekkora tétekkel dolgozom. Persze nincs feneketlen bankrollom, ha nagyon sokáig szopóágra kerülnék akkor kénytelen lennék csökkenteni a tétből. Pl. ez a hónap és az előző elég hullámvasút, viszont előtte vastag pluszban zártam, szóval így megy ez..
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz Daniel Alves #616 üzenetére
Régebben kombiztam, mostanában már nem annyira, változó. Egyébként anyagi helyzettől is függ, mert én szerencsés helyzetben voltam/vagyok, ha pl. 50k pluszban zártam akkor nem feltétlenül kellett egyből lekapnom.. Azért az nem mindegy hogy valaki pl. 6k-ról tudja elkezdeni az építkezést, vagy 60k-ról.
-
umek7
őstag
Holnap reggeltől egy egész hetes kami: 6/7
-
umek7
őstag
Még jó hogy nem bírtam felkelni, mert Radwanska tükörsimán kapott ki
-
umek7
őstag
News: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest