- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika #43442 üzenetére
Ettől a Barca meccstől nem tudom mit várjak, Milánnál van pár sérült, állítólag Balotelli se játszik, mondjuk múltkor sem játszott, de ha ezek beállnak atom védekezésre még a szögletek se lehetnek jók. Ezt a Barca meccset szerintem kihagyom, még kamiba se tudom mit lenne jó rakni erre a meccsre...
-
sz_abika
addikt
-
sz_abika
addikt
válasz
sz_abika #42085 üzenetére
Tökön szúrom magam.
E pillanatban fogadtam vissza egy haza nyer&1,5 undert, amikor a gól esett. Fogadni kéne most arra, hogy utolsó percben lesz még egy gól a meccsen, csakhogy elvigye mindkét szelómatUI: Tegnapi 1-2 végeredményt pakoltátok akik írták? Vagy csak szóbeszéd maradt?
-
pohár
félisten
válasz
sz_abika #40939 üzenetére
nekem jött a Denver over 218,5 szerencsére
én bepróbálnám a helyedben a Sheffieldet 1,7-ért, amíg el nem kezd csökkenni az oddsnekem egyelőre ennyi van mára:
Sheffield United v Leyton Orient Mérkőzés nyereményszorzók
Sheffield United 1.571Barcelona v Real Madrid 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.25Bologna v Fiorentina 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.25 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika #39099 üzenetére
Én csak azon toltam, nem is néztem máson, de Janos1988 kolléga mondta ő máson is tolta.
zitromz: Mint írtam nekem 0.64 centből lett 200 eu, szóval ez csak vak szerencse szinte, de elég sokan nyertek ezzel, ennyire nem szoktak adakozóak lenni az ilyen jellegű dolgok...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika #39096 üzenetére
Ezt döntsd meg akkor...
(4031 érme)
Amúgy tanácsolom ha már kiforgattad a nyereményt, azaz kilehet szedni vedd is ki, mert van olyan időszak mikor lemegy szívóba azaz nem adja. Szóval vissza ne bukd a kis ingyen nyereményt...
-
-
pohár
félisten
válasz
sz_abika #37003 üzenetére
a kaszinó részben kell csinálni a SB honlapján, 5 játékon lehet kipörgetni az ingyenforgatásokat (Blood Suckers, Robin Hood, Scarface, Excalibur and Zombies), de utána bármelyiken megforgathatod (3x kell)
umek... a sérülésről nem tudtam, akkor talán meglehet az
Mayer máris breakelt egyet a legelején, jól kezdtek
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika #16955 üzenetére
Nem bizony.
Szakmai: 1 hsz. = 1
Köszösségi: 1 hsz. = 0.25
Apró: 1hsz- = 0.1janos1988: Ha már ilyen lenne úgy kéne akkor hogy mindenki mond max 3 tippet nekem privátba (csak tippmix tippet mivel azt tudja rakni mindenki), ami 2 hétre lebontva kapok, azaz hétfőtől-szerdáig, majd csütörtöktől- vasárnapig. Én ezt összegzem egy Excelbe, és kiírom...Azt meg már eltudja dönteni mindenki hogy mit rak meg belőle, értelemszerűen amire sok szavaztat jött az számunkra a legtutibb.
Illetve nevet nem is irok ki mit mondott majd, hogy ezzel ne befolyásoljak semmit.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest