Hirdetés
Aktív témák
-
walakii
tag
-
walakii
tag
Ó a tököm kivan már ezekkel az Uxx meccsekkel, megint az vitte el a nyereményemet hogy a b*zi U21 Bulgária X elt, pedig a Valur-Keflavik meccsemen is gyönyörűen lejött a 4-0, csak megint az a k*csög U21... Soha többé nemteszek utánpótlás meccseket.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
Éljen, regisztráltam bet365-re, de pénzt nem tudok fellőni bankkártyáról, mert azt írja hogy jóváhagyás kell a bankomtól, ez wtf? Más oldalakon nem csinált még ilyet. (OTP) Valakinek van ötlete ez miez ?
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
Sziasztok emberek. Olyan kérdésem van, hogy most feldobok bet365-re 10k-t, kapok mellé 10k bónuszt, ezt egyben kell feldobni valami meccsre és megforgatni (3 szor pl 1 meccsre) vagy az a lényeg hogy mehet aprókban is csak 30k-t el kell érnem, hogy kivehessem? Vagy lehet úgy is hogy 1 mixre teszem fel azt a 10 ezret amin van összesen 3as szorzó ? :S Előre is kösz
-
walakii
tag
a bet.szerencsejatek.hu-sra gondolsz, az "online" lottózóra? Ha igen, akkor igen lottózóban lehet. Szerencsekártya feltöltést kérj, 3000 a minimum feltöltés, vidd magaddal a "Szám azonosító"-t, beállítások alatt találod meg az adatok módosítása alatt.
-
walakii
tag
Hm srácok, este megálmodtam egy nagyon-nagyon furcsa ötletet. Ehhez keresek háttér infót, szerintetek az eb meccseket a fogadóirodákban akik ellenőrzik, kimennek a helyszínre és onnan figyelik a meccset, illetve módosítanak, vagy pl egy nagy irodában messze pl amerikában-angliában ? Ne nézzetek hülyének a kérdésemért, majd lehet hogy kifejtem miért kérdeztem
-
walakii
tag
válasz Jokes67 #2343 üzenetére
Olyan furcsa ötletem támadt, hogy kimenni meccsre pl EB-re, és ha nem a helyszínen vannak, akkor legalább 5sec csúszás van nekik is, az pont elég lenne arra hogy pl előre beírt téttel csak be x-eled hogy ki lövi az első gólt (vagy góllövőre csak meccs kezdetéig lehet tenni? :S )
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Tegnap buktam egy 8 ezret bet365-ön, de fél 2 fele már sikerült visszahoznom pluszba Sikerült megfognom egy ilyet is
[link][ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Ezt nem értem, hogy nagy szüksége van a nyerésre... Miért talán a másik csapatnak nem ? Hülyeség erre építeni a tippedet, hogy nagyon szüksége van... Könyörgöm ez EB, itt mindenkinek szüksége van a pontokra, nem egy sz*ros megye 3 mérkőzés ahol az utolsó játszik az elsővel és odaadják a pontokat, mert annak úgy is kell. Mind a kettő csapat küzdeni fog a nyerésért ...
-
walakii
tag
Én nem tudom hogy a picsába van az, hogy ilyen sz*r kis fogadásokkal mindig felmegyek 14-15 ezerre, és ilyen "hú de tuti tegye meg mindenki/jön a 2.5 alatti nagyon fasza" meccseken meg visszabukom ötezerre ... Mondom ezt úgy, hogy közel 150 ezer megforgatott pénzem van úgy, hogy 5000+5000 bónusszal kezdtem ...
-
walakii
tag
válasz Daniel Alves #3532 üzenetére
Jól tetted, én is jártam 24 ezernél is, de én hülye nem vettem le belőle egy tizest ...
-
walakii
tag
Gratulálok, az már szép summa így kiegészítésként Majd lesem én is a Forma 1 tippeidet Amúgy jól tetted kivetted, mert nagyból könnyű kicsit csinálni, de fordítva nem annyira
-
walakii
tag
És megint visszaértem a szokásos 15 ezer környékére, sikerült behoznom a napi 15 k bukót elég kemény forgatásokkal... Elég szépet megfogtam, így van mit bebukni holnap
[link]"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
Csináltam egy képet a teljesről, mindezt 3 nap alatt, csak annyi a baj, hogy az EB meccseken buktam el a nagyon szépen építkezett tőkémet, összesen majdnem 40 000 Ft haszon ment el eb meccseken. Igazából a nagy tétes meccseim majdnem mind sz*pókák :S
[link]
(Ebben nincs még benne a mai, vagyis már a tegnapi)[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Na most örülök hogy füvet nyírtam és nem tudtam tenni BATE meccs döntetlent
-
walakii
tag
Huhh lenne egy olyan kérdésem, hogy ha bet365-ön visszahívást kérek, akkor magyarul fogok társalogni? Csak mert nem annyira vágom az angolt, ez a személyazonosság igazolás miatt, már beírtam a postán kapott kódot de kér még személyit is, esetleg tudja valaki hova kell elküldenem és mit kell még mellé csatolnom? Akkor nem kellene visszahívniuk. Kösz előre is
-
walakii
tag
Kezdtem megint bukó fele menni Bet365-ön, így kivettem 20 ezret, hagytam bent 10 ezret, de már csak 5 van belőle, jól tettem hogy kivettem
ON:
Estére tettem egy Portugál-Holland 2.5 gól over-t, remélem azért jön"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
Na még egy két ilyen meglátás, és megint vehetek ki pénzt +4700 forint jött a 2,5 over-en Lesek még valami duplázós meccset estére. Valakinek ötlet ?
-
walakii
tag
B-L-A-C-K: Már ne haragudj, de miért van az hogy mindig csak te vagy rosszul hogy töltsük fel a nyertes szelvények fotóit? Én spec. k*rvára utálom, ha valaki meghazudtol. Nem sok közöm van hozzá mert nem nekem céloztad, de ezt már máskor is megfigyeltem, hogy mindenkit csipkedsz, és nem akarod elhinni ha valaki nyer. Szerintem az senkinek nem jó ha bekamuzza hogy nyert, mert neki ugyanúgy nem lesz pénze, neked meg akkor sem lesz jobb ha más nyer, és akkor sem ha kamuzza. Igazából ne vedd támadásnak csak már rég fogalmazódik ez bennem.
-
walakii
tag
válasz B-L-A-C-K #5001 üzenetére
De ezt akkor sem értem, miért lesz jobb nekem ha kamuzok? Pénzem nem lesz, ergo nem vagyok előrébb, vad idegen emberek előtt, akiknek csak a nicknevét látjuk, mi értelme menőzni ? Azon kívül, hogy gratulálnak neki páran, nem lesz nagyobb "név", ő meg már mint mondtam semmiképp nincs előrébb. Amúgy nem tudom, hogy vannak itt vele az emberek, de én az élményért, és a pénzért csinálom, nem azért hogy "húdenagy" név legyek egy blogon
-Szerk.: Ja, én ezekről az esetekről lemaradtam, inkább csak csendesen figyelgetem miket tesznek az emberek, hátha belefutok egy-két jóba. De nem tagadom nem rég jöttem ide, és nem is mindig olvasok el mindent, lehet ezekről lemaradtam. De még mindig tartom a véleményemet, hogy felesleges itt az embereknek kamuzni, mert igazából szerintem -kövezzetek meg érte- de mindenki lesz*rja, és a saját helyzetét nézi először
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Na kicsit ON-oljunk is, eddigi legnagyobb tétemet tenném (10 ezer) Spanyol-Francia 10,5 szöglet felettire 1.9 szorzóért. Esetleges megérzések? (Franciák is szélen nyomulnak, szerintem sok szöglet lesz)
-
walakii
tag
válasz kokeny92 #5027 üzenetére
Többek között ezért is van a bog, ha valaki nem ért valamit akkor megkérdezze, és ha tud neki valaki érdemben válaszolni akkor válaszol. De még mindig nem tudom felfogni hogy miért jó valakinek azt kamuzni, hogy nyertem 50 ezret, attól még éhen halok holnap hogy itt menő vagyok Na, mind1, biztos bennem a hiba. Részemről én ennyi voltam ebben a gondolatmenetben
-
walakii
tag
válasz McCartman #5098 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor nem ingyenes, hanem meccs előtt kell fogadni 3000 értékben, és élőben is ha fogadsz rá, és ha az élőben tett téted elmegy, akkor az előzetes fogadás értékéig visszakapod
-
walakii
tag
Mennyire tűnik kamunak, ha azt mondom a tegnapi 1500 forintos bónuszomból csináltam 15 ezret úgy, hogy egyhuzamban 27 fogadásom nyert egymás után ?
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz B-L-A-C-K #5210 üzenetére
Nem azért linkelem be mert nem hiszitek el, csak olyan büszke vagyok magamra hogy ezt meg kell mutatnom mindenkinek
1. oldal
2. oldal
3. oldalNem akarok nagyon vagánykodni, de még 2 meccset nyertem mellé, így már 29 re növekszik Mindjárt feltöltöm az új első oldalt csak még nem írták jóvá.
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Lejárt a szerkesztésem, így itt az új első oldalam immáron 29 nyertes
Valami nagyon beadta a mai napon
29 nyertes egy huzamban"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
De érted, 10 k-t kivettem, hagytam bent 10 k-t, 5 k-t tettem a mai görög szöglet hendire, 5 k-t elbuktam. Erre belépek tegnap írja kaptam 1500 forint bónuszt, ezt mind abból csináltam. Szerintem nekem sem adnak többet ingyen bónuszt
-
walakii
tag
válasz Daniel Alves #5259 üzenetére
Grat, eddig jó vagy
Nekem még 2 szöglet kellene és +5 k tiszta.szerk.: Már csak 1, a tétemet már így is visszakapom
WaterWave - 10 szöglet van
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz McCartman #5268 üzenetére
10 feletti ázsiai hendit lőttem meg pont 2 es szorzóért 5 ezerrel.
De nagyon elbizonytalanítottak utána mert minden ismerősöm cinkelt vele hogy jó ha 5-6 lesz- C@l@mbus- már 11 van Grat neked is
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
-
walakii
tag
válasz Vangelis #5369 üzenetére
Én vettem ki 2x is, kb 4 óra hossza alatt megkaptam. (Moneybookersre szoktam kiutalni, és ott ha felgyűlik egy szép összeg mint pl most is akkor kérem ki bankkártyára)
Nem tudom mire kérted, de max 2-3 nap."Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
walakii
tag
Futamra van esetleg valami tipped ?
- Bet 365 szerintem az egyik legjobb fogadóoldal. (mondjuk lehet azért jött be mert bwinen 15 k mínusszal szálltam ki, itt meg 35 k pluszban vagyok eddig )
-
walakii
tag
válasz Vangelis #5403 üzenetére
Nekem valahogy jobban testhez álló a bet365. Én is kivettem a tegnapi hatalmas sikersztorim után, mert ha bent hagyom akkor véletlen bebukom 1500 forintot hagytam bent, most jelenleg 5700 forintom van, de volt már dél fele 9 ezer is, csak hát egyszer fent egyszer lent
Esti meccsen ha bejön a 11,5 szöglet over, akkor megint kiveszem."Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest