- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
walakii
tag
válasz
sz_abika #13440 üzenetére
Di Restával az a baj nagyon akar bizonyítani, pl múltkor is kikapott 6 hellyel Hülkenbergtől. Ezért is, és alapból is könnyen beleszalad veszélyes helyzetbe, így a befutása szerintem kétséges. Nem is beszélve a sorozatos balszerencséjéről, ami már eléggé nyomaszthatja.
-
walakii
tag
Alonso Q1 nyerést megfogtam @5-ért szerencsére, hosszú idő óta első nyeremény
-
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #12772 üzenetére
Most ezen mit húzod fel magad? Te tipped volt, saját pénzedet buktad be, másnak pedig nem tartozol elszámolással. Néha megszoktam tenni innen pár tippet, (általában nem jön) mégsem írkálom senkinek hogy mekkora szerencsétlen. Most nem is értem most mi a vita tárgya, megtetted, elment és annyi. A fogadás nem biztos üzlet, nem mindig jön az elvárt eredmény.
-
walakii
tag
-
walakii
tag
Ejj ez a hülye média hogy isteníti a videotont :S Pedig 11-esekkel nyerni szerintem nem túl nagy dicsőség
-
walakii
tag
Ó hogy pusztuljon meg hogy nem tettem meg a 3 meccset amit tegnap mondtam, ilyenkor bezzeg bejön mind
De ha megteszem tuti elmentek volna ...
-
walakii
tag
válasz
Shkiz0 #12290 üzenetére
Ezt papír alapon tettem lottózóban, netről kiszáltam 30 ezer haszonnal, igaz 50 volt de elkezdtem bukni és jobbnak láttam kiszállni. Ezen a mixen ez az első meccs, de ha elmegy akkor viszi a mixet, mert nem kombiba tettem
Amúgy ez elég kamu szelvény, másik 3 meccs mellette Laval, Auxerre, Dinamo Zagreb nyerés. Mind lutri, de olyan sz*r érzés mikor rögtön az első elviszi
-
walakii
tag
Na dinamo moszkva se nyer már 0-1-ről, legalább is nagyon meglepne
Viszi is az 1000 ből 31 ezres szelómat
-
walakii
tag
Dinamo Zagreb utóbbi 5 meccsén nyert, remélem nem ma akarják ezt megszakítani amikor megtettem őket
-
walakii
tag
Man. City megveri a Pool-t, igaz? Kinéztem egy nagyobb tétesre. (tetszett a City játéka, bár a múltkori meccsükön alig nyertek 1-0 ra)
-
walakii
tag
Ajj de hülye vagyok isteneeeem ! Nem vettem észre és a Dinamo-t tettem meg a Metalist helyett... Ha ezen megy el én nem tudom mit csinálok.
-
walakii
tag
Ejj dejó nem vertem meg az Anderlechtet
Éreztem hogy tömegtippes szopóálarc. Ha nem lettem volna másnapos tuti meglövöm 10 k-val, mert eddig bukó volt a hét
-
walakii
tag
Na ez a nap is -5k, innentől már csak 1 meccseket teszek.
-
walakii
tag
Én is ezt fogom szerintem. Mondjuk ezt most én is elcsesztem, mert másodiknak olyan meccset tettem aminek nem annyira néztem utána... Na de ha utána nézek akkor is 1 meccseken mennek el
Jó még nem írom le annyira, mert 52. perc van, de Middlesbrough-nak 0 kapura lövése van, így nehéz lesz nyernie
-
walakii
tag
Hát lesz*pom magamat, ma csak 2 meccset tettem, egy már jött, a másik meg 1-0 vesztésre áll, ez az én formám, bármennyi meccset teszek bármilyen formációban, 1 legalább elmegy
Ha megint lentebb adom akkor már csak 1 meccseket teszek, az meg vagy bejön vagy nem
-
walakii
tag
Ejj megint egy meccsen sz*pós vagyok, ismét lentebb kell adnom, max 2 meccset teszek 1 mixre
-
walakii
tag
Nekem már csak Cork City nyerés kellene, de eddig nagyon neccesnek tűnik, 2-1 re vesztésre áll. Viszont Lustenau meglepett, hogy már az első félidőben 2-0 van, azt hittem ilyen 1-0 lesz a végeredmény.
-
walakii
tag
Tettem mára egy ilyet, nem találtam semmi jót, így csak egy ezressel:
Lustenau-St.Pölten H (2.00)
Caen-Clermont H (2.00)
Dublin-Cork City V (2.05)
8.2-es össz szorzóra, remélem a legjobbakatAmúgy a zöld újság mióta szűnt meg? Vagy csak felénk nincs? Voltam ma 3 lottózóban és sehol nem volt, csak a Képes sportba asszem.
-
walakii
tag
Kedves xy,
yx azonosítójú fogadásával kapcsolatban keressük, amelyet 1.40 nyereményszorzóval tett meg a következőre: Livorno (Játékidő eredménye Livorno v Benevento). Észrevettük, hogy ez a választás helytelen szorzóval lett leadva, így szabályainknak megfelelően a javított 1.14 szorzóval kerül rendezésre.
Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Szívélyes üdvözlettel,
A bet365 csapataIlyen létezik? Utólag észreveszik hogy valamelyik dolgozójuk elb*szott valamit, és módosítgatják kedvük szerint utólag? .... Nagyot csalódtam most a bet365-ben.
-
walakii
tag
Amcsi férfikosáron öregedtem kb 5 évet, all in-t tettem 189.5 overre, utolsó 15 másodpercben jött
-
walakii
tag
Inkább törlöm, hátha valaki még megnézné a meccset később
-
walakii
tag
Magyar kéziseket megtettem 4.20-ért, remélem nyernek
Magyar-Ausztrál vízilabdára mit gondoltok? Szerintem H, csak rossz a szorzó (1.25), de -3,5 hendivel a H az esélyes nem (2.00)? -
walakii
tag
Na utaltam fel pénzt Bet365-re, kezdődjön a 2. évad
Jól néztem hogy már kezdenek normálisabb (fogadhatóbb) meccsek lenni mint 1-2 hónapja ? Megint utána kell járnom a témának meg az erőviszonyoknak ha megint szeretnék profitot...
-
walakii
tag
Hát ez az eső nem adta be
Pedig jó lett volna, simán összekeverte volna az egész futamot
-
-
walakii
tag
Az olimpia megnyitó parádés, de mennyi tápos ember rohangál ott te úr isten
A fele ember amelyik ott sétál és ünnepelteti magát génmódosításból szerezte az izmait
-
walakii
tag
Holnap lesz időm beugrani a lottózóba, és teszek szerintem egy mixet is a lottók mellé. Na valakinek ötlet/megérzés?
198 Gremio - Sport Recife 1. félidő H 1,80
201 Santos - Botafogo H 2.15
206 Nautico - Ponte Preta H 2.05
213 Atletico - Internacional H 1,8214.4-es szorzó 500 forinttal.
Staker - akkor azvan, hogy vagy elnézted, vagy nagy mázlid van és örülhetsz
-
walakii
tag
válasz
C@l@mbus #8131 üzenetére
Hát te tényleg h*lye vagy
Beírtam hogy nekem is szokott 93.-94. percben elmenni a szelvényem, erre nekem ugrasz és még én provokállak. Na ok csá majd ha nem leszel gyerekes folytatjuk
Amúgy meg mi az hogy nem jó partnert kerülgetek, azthiszed valami nagy gengszter vagy ?
Na jó én befejeztem
-
walakii
tag
válasz
C@l@mbus #8128 üzenetére
Ahhoz képest hogy mindig vesztesz 200 k pluszban vagy
Amúgy meg kinek írtad szerinted ? Nem válaszként írtad csak beírtad. Amúgy már napok óta ezt csinálod hogy nekiállsz sírni hogy elfog menni meg el fog menni, megint nem jön, meg ez sem jön. Gondolom nem csak engem basz fel. Ha meg idegeid ennyire gyengék akkor ne szerencsejátékozz. Érdekes mi valahogy tudunk úgy tekinteni rá mint "játékpénz". Egyszer bukik az ember egyszer nyer, mindig nem lehet nyerni
Amúgy peace. Nem támadásként írtam a hozzászólásomat, nem tudom szövegértésed milyen, de csak odaírtam nem egyedi eset vagy, hogy csak neked megy el a végén. Ide még közhelyet is ellőhetek hogy a meccs 90+hosszabbítás -
walakii
tag
válasz
B-L-A-C-K #8077 üzenetére
Nem teljesen ilyen volt. A lényeg az hogy faterral volt 1 cégünk, meg 1 kamionunk. Mellékesen hoztunk autókat Olaszországból és Francia o. ból. Fater vezetett meg szerezte a kocsikat, én meg itthoni ügyeket intéztem meg adtam el a kocsikat háztól. Mivel kishalak voltunk ezért sosem kötöttünk az árúra biztosítást mert fater is tapasztalt. Amikor is 1x shit happens, borult a kamion ausztriában 19 darab kocsival, mind totálkár, 1-2 sikerült eladni minimális áron. Kemény melóval minden megtakarítással sikerült kihozni kb 0-ra, de minden pénzünk ráment. Személyi sérülés hál' istennek nem lett, a pénz meg nem számít, azóta már rendben van minden.
-
walakii
tag
válasz
C@l@mbus #8072 üzenetére
Hallod szerintem senki sem szeret bukni
Én most felfüggesztettem magamat szeptemberig, mert ezek a barátságos meccsek nekem nagyon nem jöttek be.
Amúgy ha bukás akkor mindenkinek van valamiNeked kockás gép volt, nekem spec. autók. Olyan szinten buktam rajta, hogy azt nem akarom már visszaszerezni, mert lehetetlen. Max ha nyerek lottón
Én nem is gondolok rá, hanem megy tovább minden
-
walakii
tag
Lol. Bács Kiskun megyéből senki sincs ?
-
walakii
tag
Hm ma is 5k bukó. Én abbahagytam a fogadást szeptemberig, amikor már kiszámíthatóbb meccsek lesznek nem ilyen barátságos sz*rok. Nektek addig is sok sikert.
-
walakii
tag
Úr isten ekkora mákot
Vicc ez a DYSS-ISRO meccs, eddig 3 darab over tippem jött a meccsre mind 2.0 szorzó körül volttöbbet már nem merek tenni, szerintem ennyi volt
-
walakii
tag
A döntetlenes tippeiteket beírnátok majd ide is ?
Amit mondtatok 5 döntetlen meccset, pont azt az 1et tettem meg ami tényleg az lett
-
walakii
tag
Hát ez a biztonsági autó elúszott. Nem gondoltam a tegnapi után hogy egy szertevert csepp eső sem esik
-
walakii
tag
Én meg tettem 5k ért azt, hogy lesz biztonsági autó @1.57 ért.
Remélem eldurran Kobayashi vagy Senna és kiütnek valakit -
walakii
tag
válasz
Daniel Alves #7059 üzenetére
Én gól underre tettem mind 2-t, és a 93. percig bírták is ...
-
walakii
tag
PFFFFF mind a 2 fogadásom a 93 percben ment el, mind a 2 f*s csapat akkor bírt lőni még 1et
-
-
walakii
tag
Nekem meg a reggeli brazil usa női vitt el 7 k-t, 24 ezer jött volna belőle ...
-
walakii
tag
Na mily nagyvonalúak a betes kollégák. Jóváírták a meccs előtti 3 ezres fogadásomat pedig vesztett, a problémákért cserébe. Nem tudtam megtenni a félid X et, így utána olasz továbbjutást tettem az meg bejött, így mégse lett olyan horror a tegnap, az eb meccsen csak -1 k bukó, de azt meg hajnalban behoztam +5 k ra
-
walakii
tag
Na f@sza, a végére sikerült lehúzni a bukót "csak" 4k ra ...
-
walakii
tag
Eddig ez az olasz-angol nekem -13K
-
walakii
tag
Érdekes, második félidő indulásának pillanatában megjavult varázsütésre... És pont a kezdés pillanatában ment el .... Én meg mit akartam megtenni ? Persze hogy az első félidő X-et ...
-
walakii
tag
De most titeket már beenged ? Mert én hiába írom be a jelszót meg felhaszn. nevet, nem enged be. Elakad az azonosításnál.
-
walakii
tag
De megint gyorsan tönkrement
Hát besz*rok, egy ekkora hatalmas iroda hogy engedhet meg magának ilyet ... Biztosan írni fogok nekik, hogy a jó anyukájukkal szórakozzanak, félidő döntetlent akartam meghajítani 1.80 ért, mire visszajön vagy 2. félidő lesz vagy csak 1.30 körül ....
-
walakii
tag
Én 2 dolgot tudok elképzelni:
1. Nagyon sokan akarnak 1x re fogadni, ez kiüti a rendszert.
2. Valamelyik k*csök hackercsoport támadja őket, mostanában a fogadóirodákra is rá vannak szálva ...Amúgy már gépen sem enged be
szerk.: Persze b+ rutin oldal karbantartás az eb meccs idejére, @nyád.
-
walakii
tag
JPM rossz hírem van, Vettel alatt megállt a technika
Pedig szurkoltam neked, én szerencsére nem sokat tettem rá csak egy ezrest
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest