- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
McCartman #43133 üzenetére
Engem sem érdekel nagyon, DVSC meccsekre szoktam járni, de egyébként csak nagyritkán nézem meg az eredményeket, tabellát. Ma pl. többször volt szó a Fradi meccsről, meg írva volt, hogy nagyot lőtt Somalia, így kíváncsi voltam...
Na majd jövőre összeszedi magát a Deb., ha meglesz az új stadion
-
WaterWave
veterán
válasz
McCartman #42852 üzenetére
látod látod.. én azóta csak jelzőt használok
de hát amekkora sügerek nem esett le nekik mit jelent a puertoricoi orákulum jelző...múltkor a note2 esemet figyelte egy ilyen hiperpigmentált gyerek, mit nézte bámulta... aztán mondtam neki, ha elmész dolgozni jógyerek majd neked is lesz ilyen...
mondjuk hiba volt mert 2 percre rá ott volt 3 haverja, aztán úgy éreztem menni kell hosszú lépésekben onnan, sajnos néggyel már nem bírok el -
pohár
félisten
válasz
McCartman #42466 üzenetére
jaja, de hát eddig minden lovam nyert, amikor raktam is
söprű jó pacikat tud kiválogatnizolynet... jaja, nekem elég a sima győzelmük is, a hendit már nem mertem
neked meg boldog nőnapotaz egyik UAE mindjárt kezdődik, ki is vették a kínálatból, remélem mindjárt megjelenik az élőben... szép kis szeló lesz ez az arabos, főleg ha jön majd
4,10 a vége, kerekítettem, így kemény 59 forintot rááldoztam erre a csodálatos szelvényre
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #42454 üzenetére
Igen ez egyértelmű, de nem rakok mindig 20-50 ezerrel, mert amilyen szerencsém van mind bukna oddstól függetlenül. Ha valamit nagyon érzek azt megpukkasztom, viszont ha nincs ilyen akkor maradnak a kamik, és nem érdekel ha 2-3 ezer forintot elbukok miatta 1 héten...
WaterWave: Na te inkább hallgass MrPizzáravaló....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #42450 üzenetére
Itt nem a kis szorzókkal van baj, mert szoktam azt is rakni, de akkor egy minimum 20-assal megküldöm hogy jöjjön azért 20-30 ezer belőle (vagy több)...Rakhatnék most is nagy téttel nem is erről van szó, de mivel mondtam a hétfői 130 ezer nyerőmet nem fogom most négytétes szelókra fordítani ezért pihenek, és csak kamikat rakok.
-
GabN73
addikt
válasz
McCartman #41144 üzenetére
1.040x1.065, már itt is az 1.1
Átlagolva természetesen kevesebb az átlag, de vannak 1.20es élő fogadások is, mint pl most volt a Stutt továbbjutás. Még ha kevesebb, vagy csak 1re fogadsz, szerintem még akkor is megéri.
Lényeg: nagy pénzzel, és szerencsével nagyot tudsz szakítani, de nagyot is tudsz bukni, kis pénzzel meg kis pénzt tudsz nyerni, de kevesebbet is bukni...
-
GabN73
addikt
válasz
McCartman #41107 üzenetére
Jaja, bár azért pl a Mainz-el benéztem tegnap. Piros előtt raktam meg őket, néztem a meccset is. Megkapták a pirosat, mondtam is havernak hogy kikapnak vagy Xelnek...
Ugyan így jósoltam meg a HV Xelését is, itt is írtam
Pl most is volt 2 meccs, amivel lehetett volna kaszálnom, az egyik a Hiroshima, ott a vendégekre a 80. perctől 2-1.9es odds volt 0-1nél, a vége előtt rúgtak még 1-et. A mások az Asteras Tripolis volt, igaz ott meccs előtt 2,5 overre akartam rakni, de inkább kihagytam. Néztem élőben, 88 vagy 89. percben 1-2 ... Ott meg 3-nál nagyobb szorzó volt a vendégekre élőben.Az ilyen hirtelen jött érzéseimet sose rakom meg, ha meg megraknám tuti nem jönne semmi...
Ja, de egyszer talán a Sydney-t raktam meg így, ők 5 perccel a vége előtt fordították meg a meccset
-
-
Blood Mage
senior tag
válasz
McCartman #35415 üzenetére
ja, hogy ez a visszafogadás, csak szimplán annyi, hogy a kötésből egy meccs elmenne (és el is megy) és te meg élőben megfogadod annak a meccsnek az ellentétes kimenetelét, mint egyedüli esemény. csak akkor ezt baromi nagy téttel kell. mert pl a kötésem 4x-es odds-t ad, ami nem jön be, mert már az első félidőben látszik, hogy elveszett a meccs. az elmenő meccs fordított eredménye 1,2-es oddsot ad max, hiszen egyértelmű, hogy a másik csapat nyer, Na nekem ezzel az 1,2es oddra rohadt nagy tétet kell raknom, hogy jól jöjjek ki. egy 4000es kötésnél 20k-t kell pakolnom élőben, hogy a kötés árát ne bukjam el. és még hol a profit?
remélem érthető az okfejtésem
jól gondolkozom? vagy esetleg nagyon homályban tapogatózom még :S
-
pohár
félisten
válasz
McCartman #35101 üzenetére
mert mindig pluszba rá kell nagyítani azon a fostalicska oldalon, meg a képek se maradnak nagyon meg 1-2 hónapnál tovább... nem lenne egyszerűbb a PH saját képfeltöltőrendszerét használni? csinál thumbnailt is, klikkre megnő, nem értem, hogy hogy lehet ezek után még használni azt a hulladékot
-
leikomessi
aktív tag
válasz
McCartman #34087 üzenetére
Akik eladják is veszik a tippeket. Ez szinte biztos. Nyilván akik hirdetik "kis halak" lehetnek, sokad kézből jut el hozzájuk a tipp. Nincs minden nap tipp, amiket kiírnak ingyen nagy részük csak predikció.
Gondolom azért kereskednek rajt, mert nem lehet olyan nagy összegekkel megjátszani ilyeneket, hogy az ne keltsen feltűnést a fogadóirodáknál. Meg hát mindenki kapzsi, még több kell neki... -
-
plus44
veterán
válasz
McCartman #33285 üzenetére
Cousins mellett szólt (volna) továbbá, hogy a a redskins-nek egy igen tisztességes defensive fala van, látszik is, hogy 0-0ra hozták a 3. negyedet. HA csak mindig field goal-okkal mennek, és nem szereznek td-t (bár nem sokáog, de láttuk, hogy ha van ideje, bizony simán tud jókat adni Cousins) akkor is simán lehozzák a meccset.
-
janos1988
addikt
válasz
McCartman #33107 üzenetére
Inkább csak egy jobb fajta hasonlat az az elnevezés. Mivel alig kerül valamibe és nagyon sokat lehet vele nyerni, ezért ennyire közkedvelt. És annak csak örülhetünk, hogy állami kézben van és nem kifele áramlik az a rengeteg pénz. De sajnos sokan még ezt az esélyt sem adják meg maguknak, mert úgy állnak hozzá, hogy áh sosem fogok nyerni. Pedig heti 3x225 Ft nem olyan sok, viszont cserébe kapsz/veszel 3 esélyt/lehetőséget.
-
szpal17
őstag
válasz
McCartman #32600 üzenetére
Hát ha elveszi 500 forintomat akkor vigye...egyelőre szerencsére nem volt nagyon ilyen se. Mondom nagy pénzzel azért, hogy ténylegesen ezzel nyerjek...áhh...soha.
Egy időben kíváncsi voltam hogyan nyomják ténylegesen nagyobb összeggel. Beléptem egy-két olyan asztalra ahol 500 euro fölött jártak. Elég gyorsan hullottak az emberek, de jöttek folyamatosan.
Elég szépen szakít ebből a fogadóiroda, szóval nekem szépen csepegtesse vissza az aprót...van miből. -
szpal17
őstag
válasz
McCartman #32589 üzenetére
Ne gondold, hogy nagy pénzben csinálnám...tuti bukó a rendszer.
500-1000ft-ot viszont szépen hoz a duplázós módszer...
Amikor egymás után 9-szer ad feketét az már kicsit gyanús, na de akkor kell rádobni mindent a pirosra.
De sportingbeteset bírom, mert sikerült 0,1 euroból 4000ft-t is csinálni...
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Motoros topic
- Külpolitika
- Videós, mozgóképes topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby rádiós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- EVGA GeForce RTX 3070Ti FTW XC3 ULTRA GAMING videokártya,dobozában,hibátlan állapotban,tesztekkel!
- Laptopok bontás alatt (HP 650 G2, Lenovo 520S, Dell N5110, 3521, 2560P, 250 G8)
- ÚJ 2K CORE I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó makulátlan oem KFA2 3060 1-click OC 12Gb
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ SM-X610N 5G 12GB RAM 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest