- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #30091 üzenetére
Le Mans nem egy nagy kaliber majdnem ők rúgták az egész bajnokin a legkevesebb gólt, tavaly is a éppen hogy nem estek ki. Monaco 3 pont a lemaradásban van az első helytől, legutóbb X-eltek, azelőtt meg kikaptak, (azelőtt meg 3x nyertek) így most nyerniük kell ha nem akarnak nagyon lemaradni főleg egy csicska csapat ellen. Ha nem is 100% V, de ha nem kapnak piroslapot 100%-ra mondanék egy X2-t.
-
Valaki tud adni streamet az Estoril meccsre?
-
B-L-A-C-K
titán
Várom a hét következő felére a tutikat, nekem már van 1:
Le Mans - Monaco V 2,43x
-
McCartman
őstag
ja látom szépen jöttek ma a papírformák, de ugyanez volt a helyzet a rögbivel is és lám mi lett belőle.
Ja azt láttam utólag visszaolvasva, szép volt neked is jár a
.
Olvastam meccs előtt, hogy visszatér a Houstonba a vágottszemű kínai-amerikai gyerek és max ezért lehet kétséges a meccs kimenetele, jól sikerült a visszatérés ezek szerint.
@Shkiz0: Szegény Torres biztos az öltözőben hagyta a gólvágó cipőjét.
-
WaterWave
veterán
mit parázol 1-1
lehet még pizza is lesz ebből -
stefyY
őstag
Ahogy látom 0-2 lassan...
-
juliabrilke
veterán
Feyenord meccsen 11-esek vannak. Lehet fogadni gyorsan.
-
stefyY
őstag
Lloyd hátrányban...na mi a szösz...
-
Utolsó esetén bíztam benne hogy mivel a világítás miatt elmaradt a meccs így 1x-es szorzó lesz, de ahogy látom már folytatódik, most épp félidő 0-0.
Remélem azért jön és akkor tényleg szép nap lenne, bár így se rossz.Szurkoljátok már ki nekem az Estorilt, mert sajnos nem lehet online visszafogadni sem, mert nincs fenn a bet365 kínálatában, annak ellenére hogy azt hazudja az eredmenyek.com hogy ott van.
-
stefyY
őstag
válasz
McCartman #30063 üzenetére
Én tényleg plusszban vagyok, kikérem magamnak...
Csak hogy röhögjetek egy jót, bár már írhattam...Novara, Serie B, otthon, 1,5x odds...kis zöldfülüként lazán rádobtam 8k-t
Előtte levő nap buktam valamin 4-et, és ezzel akartam visszahozni, az is elment...
De előtte se voltam mínuszban azzal a -12k-val, most pedig egész jól megy a szekér...bár csak párszáz forintokkal játszok
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K #30057 üzenetére
Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.
Érthető, hogy arról számol be az ember szivesen, hogy nyer 100 ezret (ha, nyer) és nem arról, hogy előtte bukott 200at, ilyen az emberi természet, amúgy se érdekel senkit a másik nyomora.
A fórumon mindenki nyertes hosszútávon, a valóságban meg úgyis csak magával szemben tartozik elszámolással.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #30052 üzenetére
Elhiszem, bár kicsit fura hogy írod rakod (+ezt is beírod), erre meg kikapott és pont nem raktad, nem ez az első eset nálad, szóval neked ebben is kajak szerencséd van...
-
Na én bazott jó estét zártam, mindjárt töltöm is fel a képeket
-
Daniel Alves
őstag
X2-re tettem 1k-val
Holnap Sevilla dnb vagy X2 -
Vangelis
félisten
válasz
Shkiz0 #30044 üzenetére
jeeeeeee
Nem sok... de reménykedtem!
Leeds - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,62
202 Olhanense - Benfica V 1,45
197 Napoli - Bologna: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,722000 Ft
Eredő odds: 4,04028
Tét: 2000 Ft
Várható nyeremény: 8080 Ft -
WaterWave
veterán
Cseles volt az az 1.37 Napolira...
-
stefyY
őstag
-
Napoli - Bologna meccsre kérnék még egy gólt, leszarom kitől
-
giigz
veterán
Na a Chelsea meccs sem volt gyenge, simán jött a 1/2-es eredmény, igaz erre nem 30 körüli szorzó volt, de azért így is fizetett volna rendesen...
-
B-L-A-C-K
titán
Napoli ha hendivel nyerne nem bánnám, de ahogy nézem szart sem csinálnak....
-
b4sxe
aktív tag
Eredményeken miért nem jelez ha gól van ? Csak akkor ha berakom az "én meccseim" - hez ....
-
stefyY
őstag
Chelsea vezetés + Baxter 2-0ra megy
Chelsea 3-1
-
NyxNyxNyx
addikt
Leeds lövi az első gólt 200Ft x 3.1. Ennyi volt mára, 2 sör.
-
stefyY
őstag
Chelsea hátrányban...
-
Vangelis
félisten
válasz
Vangelis #30021 üzenetére
Másolás | Nyomtatás
bet365A kapcsolat sikeresen létrejött munkatársunkkal
Szilard C becsatlakozott a beszélgetésbe.
Az Ön chatpartnere Szilard C
Szilard C Üdvözöljük az Élő chaten. Miben segíthetek?
M Gyula Üdvözlöm Szilárd!
M Gyula Ma már többször tartottam fel Önöket
M Gyula Olyan információ érdekelne, hogy utaltam pénzt a számlámra és zárolták. Azt, hogyan kaphatom vissza?
M Gyula Ha esetleg nem oldják fel a zárolást, mert már 3 . napja húzódik a dolog, és nem kapok konkrét választ, hogy mi a gond. Már küldtem több e-mailt is de még csak válaszra sem méltatnak.
.
Szilard C Ahhoz, hogy a számláját ellenőrizni tudjam, kérem, adja meg négyjegyű biztonsági számát.
M Gyula Unalom üzés képpen szerettem volan szórakozni. De csak az ideget eszem. Ahh már lehet fekete listán vagyok annyit érdeklődtem.
M Gyula 1 perc
M Gyula
M Gyula De ha megért kicsit aggaszt a dolog. önök tüntek a legszinpatikusabban és csak dicsérték az irodát mindenhol.
M Gyula Bárhol kérdeztem.
Szilard C Rendben.
Szilard C Rendben.
Szilard C Mint már korábban tájékoztattuk Önt, már csak várnia kell, hogy írásban értesítsük számlája újranyitásáról.
M Gyula tényleg szeretnék már valami konkrétumot. Nem nagy összegről van szó azért nem is értem miért körülményes. Biztosan ez a szabály.
M Gyula Higgye el, hogy én szeretném a legjobban.
M Gyula De miért nem indokolják meg, hogy mi a gond?
M Gyula Igen már sokszor jöttem panaszkodni.. ezért elnézést is kérek. Gondolom sok ilyen .. fárasztó ügyfél van
M Gyula Azért is kértem elnézést az elején
Szilard C Írásban fogjuk értesíteni, amit pontosabb adatok állnak a bírtokunkban a számlájával kapcsolatban.
M Gyula levél vagy e.mail?
M Gyula Már aggódom, hogy nagy lehet a gond.
Szilard C Csak türelemmel kell várnia, hogy éertesítsük.
Szilard C Segíthetek még valamiben?
M Gyula Demennyi idő? Meddig legyek türelemmel?
M Gyula 1 nap egy hét vagy már csak jövőre?
M Gyula Biztosan van valami belső szabályuk erre,.
Szilard C Ált 1-2 hétnél nem szokott tovább húzódni, de most a közelgő ünnepket lessíthatják az ügyet.
M Gyula atya ég
M Gyula Az azért elég hosszú idő, mert addig olyan mintha lehúzták volna a pénzem.
M Gyula ha érti mire gondolok. Nincs olyan megoldás, hogy amíg elbírűlják addig visszakapjam?
M Gyula ű=á
M Gyula Mert szerintem az nem lesz egy hamar.
Szilard C Az biztonsági okokból nem megoldható.
Szilard C Már dolgoznak az ügyén. Csak türelemmel kell várnia.
Szilard C Az is lehet, hogy csak napok kérdése.
M Gyula 1-2 hétig?
M Gyula Akkor lehet, hogy a pénzem sem kaphatom vissza? Ilyen nagy szabálysértást követtem el
Szilard C Maximum 1-2 hét. Az lehet 3 nap is.
Szilard C Ennek biztonsági okai vannak.
M Gyula Hát már az egészet nem értem. De biztosan én vagyok a gyenge...
Szilard C Kérjük, hogy várja meg az értesítésünket türelemmel.
M Gyula A pénzem, miatt nem vagyok türelmes.
M Gyula Már elnézést.
Szilard C Esetleg ha nem kap választ 48-72 órán belül, akkor kereshet bennünket újra élő cseten.
M Gyula De hát itt nemt udnak segíteni.
M Gyula Mert nem mondonak semmi konkrétumot. Nagyon kiváncsi vagyok miért zárolták a pénzem.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
M Gyula Ahh .. köszönömAbban tudna segíteni, ha megondaná mi a probléma. De azt sogha nem fogom megtundi.
M Gyula Mi van akkor ha úgy döntönek, hogy akkor sem kaphatom vissza a pénzem?
M Gyula Mert már itt mindenre gondolok. De köszönöm a segítségét tényleg. További szép napot.
Szilard C Nyugodjon meg, mert nem veszti el a pénzét, csak meg kell várnia a viszgálat végét.
Szilard C Köszönjük, hogy igénybe vette Élő chat szolgáltatásunkat.
Szilard C További szép estét.
M Gyula Az már meglesz,,,,
legjobbakat. -
stefyY
őstag
-
Vangelis
félisten
válasz
B-L-A-C-K #30013 üzenetére
NOOORRMMÁÁLLIISSS?????
Szilard C Ált 1-2 hétnél nem szokott tovább húzódni, de most a közelgő ünnepket lessíthatják az ügyet.
M Gyula atya ég
M Gyula Az azért elég hosszú idő, mert addig olyan mintha lehúzták volna a pénzem.
M Gyula ha érti mire gondolok. Nincs olyan megoldás, hogy amíg elbírűlják addig visszakapjam?
M Gyula ű=á
M Gyula Mert szerintem az nem lesz egy hamar.
Szilard C Az biztonsági okokból nem megoldható.
Szilard C Már dolgoznak az ügyén. Csak türelemmel kell várnia.
Szilard C Az is lehet, hogy csak napok kérdése.
M Gyula 1-2 hétig?
M Gyula Akkor lehet, hogy a pénzem sem kaphatom vissza? Ilyen nagy szabálysértást követtem el
Szilard C Maximum 1-2 hét. Az lehet 3 nap is. -
giigz
veterán
válasz
Daniel Alves #30019 üzenetére
40 Ft? Mondjuk jobb, mintha buktál volna.
-
Daniel Alves
őstag
Mai póker haszon +40,215ft
-
stefyY
őstag
Zlin 5-3
Ráéreztem 2,3x-ért...
-
Daniel Alves
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis #30010 üzenetére
Ha nem vetted igénybe akkor igen, és akkor érdemes 11 ezerért fogadni. Viszont nézd meg mikor regeltél, mert haverom is beregelt anno mikor csak 6 ezres bónusz volt, és rá félévre fogadott, és azt hitte 11 ezer neki is bónusz közbe csak 6 ezer volt mert akkor regelt mikor az volt érvényben...
néha: Nem tudom, én netes számlára utaltam le régebben 50 ezer feletti összegeket, de szerintem itt nincs ilyen 30 ezres limit...
-
giigz
veterán
Dortmund is gyorsan bekezdett... Mi van itt ma, minden papírforma jön?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis #30004 üzenetére
De várj, a bónusz használd ki.......Nehogy elkezdj 200 Ft-ért fogadni...
-
stefyY
őstag
3-3 na van remény még
4-3 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
B-L-A-C-K
titán
Srácok nagy bajban vagyok!
Szükségem van 1 milliárdra, venni akarok a Rózsadombon egy szolidabb házat, 1 Nissan GTR, 1 Hummer-t, meg valami szolidabb Ferrarit. Balatonon egy házat, mellé valami jó vitorlást, plusz valami jó menő vállalkozást is akarok. 200 Ft kezdő tőkém van, tudnátok adni tippeket?
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest