Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
-
Ayg0
senior tag
eddig amilyen sz*rkamu meccsek voltak kezdve a D csoporttal és folytatva itt, az A-ban, semmilyen összeesküvés elméletet nem vetek el. : ) bár nem úgy tűnt, hogy így terveték, mert az egyik orosz védőnek, valamint a csereként beállított dortmundi(?) csatárnak a lövése, és talán Dzagoevnek(?) a kapufa mellett elcsorgó fejese is életveszélyes volt, simán gólra ment mindegyik. az első félidőt nézve én is azt mondom, hogy nem volt tiszta a dolog, de a végeredményt tekintve majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy valami nem a megbeszéltek szerint történt. : ) (X meccs volt...)
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
hát ez több mint triplázós, de nem baj

-
Ez egyáltalán nem biztos.
Holnap a Görögöknél sorsdöntő választásokat tartanak, ami nagyban befolyásolja majd az EU jövőjét, illetve hogy a Görögök megtartják-e az eurót.
Az oroszoknak vannak befektetéseik Görögországban, és több milliárd eurós segélyt is adtak.
Az hogy a nemzeti válogatottuk bejutott most a legjobb 8-ba, lehet hogy a görögök hangulatát is pozitívan befolyásolja, illetve lehet hogy az orosz mágnások keze van az orosz csapat vereségében.Ez persze mind teória, de én ezt is el tudom képzelni, a mai világban.
-
werszomjas
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én szerencsére csak -2k az Orosz vereség miatt, mivel többet nem tudtam rakni (bár ennyit se raktam volna), mert a korábbi meccsek elvitték a lóvét

Én még a hét elején megfogadtam, hogy abbahagyom a fogadást az EB-re, de sajnos azt is buktam

Szerencsére jövő héten már F1, ott talán jön valami, azon több a szerencsém

-
szpal17
őstag
Cseh továbbjutás elèg valószínû volt...
De az orosz meccs hihetetlen volt. Görögök ugyanígy 1-0-ás meccsekkel lettek európa bajnokok, szóval a németek félhetnek.
Szerencsère én csak a holland-dánra raktam és ott el is ment a kedvem az egèsztôl...csúnya minuszba lennèk.
Tiszta lutri az egèsz.. -
pohár
félisten
LA Angels - Miami over 193,5 @3,5
-
Azért ezt szeretem, mikor 5-ből 5 megye el:
Ez volt az esti:150 Lengyelország - Csehország: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,70
155 Lengyelország - Csehország: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz H 1,65
162 Görögország - Oroszország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
175 Görögország - Oroszország: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz H 1,67
173 Görögország - Oroszország: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz H 1,72
500 Ft
Eredő odds: 42,30245
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 4230 FtEz a holnapi:
183 Internacional - Botafogo H 1,55
199 Landskrona - Öster V 2,37
200 Angelholm - Degerfors H 1,77
201 Mariehamn - Myllykoski PA H 1,83
203 Dánia - Németország V 1,62
500 Ft
Eredő odds: 53,89227
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 5390 Ft -
B-L-A-C-K
titán
Na alakul eddig -118,4K

Holnap olyat rakok a légierő kijön...

-
Daniel Alves
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Beszarok a Görögökön!
Na megverik a Németeket?
Nekem EB elfelejtve én már csak az európai topligák indulásakor fogok fogadni az is biztos

OFF: Inkább pihenjen mindenki és igyon meg egy sört

2Pac feat Dr Dre & Roger Troutman - 12 California love -
Zoli9292
tag
Ez a görög csapat mennyit fog érni a németek ellen most komolyan?
-
B-L-A-C-K
titán
Na adjuk csak össze ki mennyit bukott ma?

Amit látok:
Én -10 ezer
Daniel Alves: -20 ezer
Umek7: - 67 ezer (-300 dollár)Várom a további jelentkezőket....

-
-
janos1988
addikt
Ez a görög időhúzás... Le sem értek vele, de már lábra állt

-
Ezek pályát tévesztettek komolyan mondom...

Hollywoodba kellene menniük, ott jól keresnének. -
Ayg0
senior tag
mínusz mégegy orosz védő: most kell fogadni a 2. görög gólra.

mellé b+

-
pohár
félisten
nekem eddig 500ft, HACSAK nem hozza mindkét párosítás X-re a meccset a DNB miatt, az is jobb mint vért hányni

éjszakára:
Arizona DiamondBacks @ LA Angels
Pick: Arizona
Reasons:
-Santana who will pitch for LAA is 3-7 to the season with ERA 5.74, in last starts his ERA is even higher (11.15). He allowed 14 runs in last 2 games
-Saunders (Arizona) is pitching really good at the moment (ERA 2.50 in last starts)
-Ariziona scores 4.3 to the season and 5.4 runs/game in last 7
-LAA scores 4.0 to the season and 5 runs/game in last 7
-We have better pitcher, better offense right now and odds over 2.00. I'll take Arizona here.hátha hoz vissza valamennyit azoknak, akik ma buktak

-
b3Ro
senior tag
Ez a csoport, a penznyelo csoport. Nekem ma 5k minusz.... legalabb az orosz kezi jott, igy nem annyira csunya....
-
pohár
félisten
cseh és görög továbbjutás perpillanat, az mi??

-
C@l@mbus
csendes tag
-
sz_abika
addikt
Zeuszra esküdött

-
drtimot
aktív tag
Neked valami személyes problémád van Samaras-szal, vagy csak az oroszokra fogadtál?
Ne zavarjon, hogy a visszajátszás megmutatta, hogy szabálytalanul felrúgták, és mezőnyben is ő a legjobb görög. Ráadásul most már egy meg nem adott 11-es is akadt ott a görögöknek (vitatható, de színészkedés sárga az vicc), én oroszként nem panaszkodnék. -
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
7 órakor ment el az utolsó buszom, úgyhogy nem megyek

jó lenne ha legalább X-re hoznák az oroszok...

-
Terkk
tag
számárász csak a lábát fogja egész végig meg fetreng ezt tudja

mostmár észhez térhetnének az oroszok.. -
Daniel Alves
őstag
Görög tizi elmarad

A bíró a ruszkikra rakott...
Szerintem látunk itt még pirosat is ma

-
Terkk
tag
nyomi számárász befezhetné már a szinjátékot

-
Terkk
tag
na pavlyuchenko

-
Oroszokon sokat bukunk ha így marad.

-
Hát jobb lett volna ha inkább a tippmixre rakott pénzt, beletankolom a mociba, és elmegyek Hajdúvidre gyorsulni

(#4034) SzlobiG
Szerintem 1-et rúgnak ők is legalább. -
Daniel Alves
őstag
Húzzá' be Debibe

Csak hogy On is legyek nem tudom mi a gyík van az elmúlt napban de szinte semmi sem jött
De ahogy olvasom most az Oroszok is főnek...Lesz itt még fordultat valami azt súgja 
Vagy a bátrak pakolhatják az Orosz győzelmet és az X-et csak nehogy megmutassa a Görög válogatott hogy miért is nyerték meg a 2004-es EB-t

-
b3Ro
senior tag
Arra kar, hogy nem lehet fogadni, h a gorogok ellenfeltol kapott labda utan rugnak golt. ...
-
mario1012
tag
Most adok hálát, azért hogy nem tettem az oroszokat hanem inkább az eddigi eb alatt sokkal jobban bevált szögletekre fogadtam, amiben mennek az oroszok 2-vel. A végeredmény szempontjából több izgulnivalóm lenne ebben a helyzetben.
Bár remélem nyernek az oroszok, ahogy néztem elég sok mindenkinek kell a győzelmük. -
janos1988
addikt
Ez röhej bazdmeg, még jó hogy csak 1100-et dobtam az 1. fi oroszra. Utolsó pillanatban. Áh bazdmeg, nevetséges. 1,95x vs. 5,10x. Nekem ne mondja senki, hogy ez nem bunda, szopatják direkt a fogadókat. De ha mégsem bunda, akkor miért voltak eddig ennyire balfaszok a görögök?

-
sz_abika
addikt
oroszoknak nagyon nem kéne kikapniuk
-
C@l@mbus
csendes tag
Orosz retkek úristen mit csinálnak ezek

-
Zoli9292
tag
Na jólvan, szerintem az oroszok kiszophatják a faszomat...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezek a szögletek is befőttek...
1 félidőben:
Cseh - Lengyel 5 szöglet
Görög - Orosz 8 szögletKuka. Mai napom - 10K szép...
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
csak 10k? elég gyenge bulinak néz ki

-
Daniel Alves
őstag
Na ez a nap jól sikerült -20k
Este még -10k de az a buli miatt lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jpm
senior tag
A mai meccseket, megraknám 0-0-ra mindkettőt.
-
Ayg0
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
abszolút egyet értek. enyhe iróniával fűszerezett válasz volt.
B-L-A-C-K
van aki havonta sokkal többet keres ott... -> ...de 1M € legálisan 11 felé osztva is szép
summamotiváció egy meccsért. : )jpm
ne rémisztgess! 5k-val mégegyszer bizalmat szavaztam az oroszoknak.
bár kétségtelen, hogy 30 perc után egyik csapat sem szakad meg a gólért... lehet várnom kellett volna a 2. félidőig. 
-
Terkk
tag
nee ezt kihagyták az oroszok üres kapunál beguritani éá
öcsém is berugta volnameg minek rugja ki mikor nincs is ott senki? szerintem ez bunda az egész
-
Ayg0
senior tag
-
Terkk
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
én szögletre sose fogadok mostmár, mert mindig besz**tam

mikor alá raktam akkor több volt ha meg többre akkor kevés, a sárga lapnál ugyanez van nállam, meg vagyok átkozva azóta sose rakok szögletre vagy sárgára mert vagy a másik lesz vagy ugyanannyi pl multkor ugyanannyi sárga lett..
-
janos1988
addikt
Jaj persze a görögök varázsütésre megtanultak játszani, aha...

-
B-L-A-C-K
titán
Na lementem megraktam a 10.5 szöglet alá mind2 meccset...
-
Terkk
tag
29-26 norvég

Aktív témák
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meglátjuk mi lesz... Köszi a tippeket 

pedig bíztam valamelyikben

fúúúúúúúúúúúúj.

bár kétségtelen, hogy 30 perc után egyik csapat sem szakad meg a gólért... lehet várnom kellett volna a 2. félidőig.