- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
GabN73
addikt
Valencia hozott 1k->3,75k-t...
Tecos 2 - 1 Dorados 8 piros, not bad.
-
szpal17
őstag
válasz
Vangelis #34098 üzenetére
Az első chates írásom után nekem is azonnal zárták, csak utána még jöttek a kérdésekkel, hogy biztonsági eljárás miatt adjak meg mindent és, hogy véglegesítsük, ahhoz is kellenek a válaszaim...stb.
Hát gondolom ezzel a dolgokkal húzzák az időt, hátha még meg gondolod magad.
-
Vangelis
félisten
válasz
szpal17 #34097 üzenetére
Ez érdekes.
Én chaten beszéltem egy ügyintézővel és kérdeztem, hogy hogyan lehet zárolni a számlámat.
Aztán valamiért abbamaradt.. és 10 perc múlva már zárolva volt a számlám.
Kérdeztem, hogy miért zárták amikor csak érdeklődtem.
Annyit mondtak, hogy ilyenkor ez az eljárás.... Érdekes.
-
szpal17
őstag
Én letiltottam magam az online részről. Mennyivel nyugodtabbak a napjaim.
Amit a bet365 művelt a számla zároláskor az elég vicces. Minden adatot bekérnek. 8 kérdés, hogy miért zárolom. Meg, hogy kihez forduljak a problémáimmal. Megírtam, hogy nincsenek problémáim. Visszaírták, hogy javasolják, hogy a többi online fogadóirodánál is tiltsam le a számláimat. Jókat mosolyogtam a leveleiken. (azért nem értem az egészet, mert eddig max 5-6 ezret töltöttem fel hozzájuk, nem 100 ezreket és ebből vettem is ki)
Többinél simán rákattintasz, hogy 6 hónap aztán kész.
Max tippmix szelvényt fogok rakni az elkövetkező hónapokban, de csak ha valami jó tipp van.
Főleg jpm nagy összegű döntetlen tippjeit... hihetetlen, hogy mindig jönnek. Grat!
Azért olvasgatom a fórumot.
-
Vangelis
félisten
válasz
leikomessi #34091 üzenetére
Szerinted a fogadó irodák, hogyan veszik ki a nagy hasznokat
Hidd el, hogy nem nyereségként
Ez már jó ideje 20% sport és 80% üzlet.
Én már szinte első perctől nyomom.
Ami 2009 után és azóta történik az vicc!
Higgyétek el!
-
McCartman
őstag
válasz
leikomessi #34091 üzenetére
Ha tudod, hogy betalálnak a 30-40X-es oddsaid még nekiállnál továbbadogatni?
Én nem hiszek ezekben. -
leikomessi
aktív tag
válasz
McCartman #34087 üzenetére
Akik eladják is veszik a tippeket. Ez szinte biztos. Nyilván akik hirdetik "kis halak" lehetnek, sokad kézből jut el hozzájuk a tipp. Nincs minden nap tipp, amiket kiírnak ingyen nagy részük csak predikció.
Gondolom azért kereskednek rajt, mert nem lehet olyan nagy összegekkel megjátszani ilyeneket, hogy az ne keltsen feltűnést a fogadóirodáknál. Meg hát mindenki kapzsi, még több kell neki... -
McCartman
őstag
válasz
leikomessi #34083 üzenetére
Ha neked futószalagon szállítanák a tuti tippeket vesződnél az értékesítésével?
Ha pedig mégse olyan tuti mindjárt nem is ér semmit. -
-
GabN73
addikt
f*szomnak megy kapusnak az ilyen b*zi, aki csak áll ott...
-10k ... Köszönöm b*zi csigaevő f*szg*cik... -
McCartman
őstag
válasz
leikomessi #34080 üzenetére
De gondolj bele, ha valaki birtokában is lenne ilyen tippeknek nem a facebookon árulná szarér'-húgyér'.
Elég logikus. -
janos1988
addikt
válasz
leikomessi #34077 üzenetére
A tét számít nem a szorzó.
-
janos1988
addikt
válasz
leikomessi #34074 üzenetére
Minek? Annyi oldal van ahonnan össze tudsz pár jó tippet ollózni.
-
giigz
veterán
Mennyivel más Galaxy S-rol forumozni, mint Skate-rol volt
-
leikomessi
aktív tag
-
giigz
veterán
Mourinho-val mi történt egyébként? Elfelejtette a szakmát, vagy mi van? A többi csapatával miért ment? Az Interből miért tudott BL győztes csapatot csinálni, meg porba alázni a Barcát? Itt meg szenved...
-
-
pohár
félisten
kéne egy Valencia over estére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mefistofeles #34064 üzenetére
CR, Mourinho meg még kitudja ki megy el idén, szétszedik az egész csapatot, direkt nem hajtanak már annyira...
-
Ez az idei Real már tényleg szégyen! Nem érdemlik meg még a dobogót sem. Mondjuk ha így folyatják nem is lesz meg......
-
Real piroslap... ez annyi...
1-0 ra kifognak szívni...
-
GabN73
addikt
Oké, hogy van még egy félidő, de ez akkor is siralmas, hogy a címvédő már az első meccsen kikap.... Főleg Tunézia ellen. Még a 4 gólos győzelem se lesz meg
...
Franciák...
Félidő, de nem is nézem tovább... Meglepi, csak rajtuk mull mind3 szelóm, bár 2 tuti elmegy a 7es hendi miatt...
-
KFury
csendes tag
válasz
leikomessi #34034 üzenetére
Én ma direkt nem raktam csak figyeltem. Egyik tipp sem jött amit kiírtak. Az ember akár még fizetne is ha tényleg tuti lenne némelyik 30-as szorzójú tipp, de elnézve az oldalak üzemeltetőit (fehérorsz, horvát, szerb, török stb...) én nem szívesen fizetnék a bizonytalanra bárkinek is.
-
giigz
veterán
A Real mit csinál?
-
GabN73
addikt
Dánia, fránsziahohrszhág hajrá.... Előbbi min 10 góllal, utóbbi 4-el de a legjobb az lenne ha előbbi 13, utóbbi 8 góllal nyerne
Bár franciák... Öhm... Ezmiezakezdés.
-
GabN73
addikt
Mi meg mindjárt le Xelünk az egyiptomiakkal...
-
juliabrilke
veterán
Hull meccsen a kapus beejti a labdát. Persze az egyenlítés után.
Vannak még véletlenek.
-
GabN73
addikt
Lengyelek tuti behúzzák?
Most már muszáj lesz nekik
-
NyxNyxNyx
addikt
Debrecen meccsel tudja valaki mi a helyzet?(női kézi)
-
pohár
félisten
az milyen, hogy a SportingBet már jóváírta nekem a magyarok győzelmét?
vezet a Dessel, szép is lett volna ez a 2/1
-
zolynet
veterán
borzasztó szériát zártam a héten, 3k huss
azt hiszem visszaállok az 1-2 meccses fogadásokra, és még 1-2 szabályt magam felé felállítok, mert ez igy nagyon suxx
tudom egyszer fent egyszer lent, hát most a lent állandósult -
GabN73
addikt
Hajrá Montenegró!!!
-
juliabrilke
veterán
Magyarok hozzák a meccset, semmi gond. Hull kicsit iparkodhatna mondjuk.
-
leikomessi
aktív tag
Nekem ma 15 ilyen fixed meccsem volt.. Egyik sem jött..
Pedig olyan szépen indult minden.. -
B-L-A-C-K
titán
Na nekem Chelsea/Lyon jött, már csak Valencia, és holnap egy Marseille győzelem kellene.
-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke #34028 üzenetére
HDV oddsok alapján elvileg lehet, ha marad így a félidő, de ma már volt 4, bár ez nem zárja ki, hogy ez legyen az 5.
De azért nem minden ht/ft, ami annak látszik.Maiak eddig:
2013.01.12 Hamilton - Cowdenbeath 2/1
2013.01.12 Burton - Torquay 2/1
2013.01.12 Reading - West Bromwich 2/1
2013.01.12 Slihul - Droylsden 2/1 -
juliabrilke
veterán
Hull lesz a V-H?
-
yogibear
addikt
FREEE GAME FOR TODAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Soccer» Belgium»Belgacom League
Half Time / Full Time 2/1
Today
19:30 Dessel - Roeselare ODDS 25.0097%
(szerdán a Belenenses - Sporting Lisbon B is jött neki 2/1-be)
-
yogibear
addikt
válasz
L_YKing #34022 üzenetére
Nem ezen van a hangsúly, mert minden épeszű ember tisztában volt vele, hogy ő nyer, és az arány meg oly mindegy hogy 30-cal vagy 60-nal, hanem a FIFA hitelességén.
– Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem, mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, José Pekerman.
Ha bárki más mondja, hogy nem Messire szavazott vagy elhiszem vagy nem, de a kolumbiai szöv. kap. tuti hogy Falcao-ra voksolt.
-
-
yogibear
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Lyon megvicceli a szelóm...Ahogy írom gól...
-
L_YKing
addikt
hmmm....
-
pohár
félisten
raknám az oroszokat élőben, erre le van zárva az egész meccs, hogy a faszba tegyem így őket élőben?
bezzeg a bet365 tudja nyomatni rendesen az élőt, addig-addig, míg kiveszem innen az össze pénzemOsasuna v Real Madrid Végeredmény és gólok dupla
Real Madrid Win - 2,5 gól fölött 2.05 -
Bezzeg ez a csicska cselszi ilyenkor bír rúgni 4-et múltkor meg 1-et nem bírtak.
-
GabN73
addikt
Első szeló, még van 2.
Ilyenkor nem tudom megrakni 3000 huffffffal....Visataton meg megy a Smokey and the Bandit... Jobb napom nem is lehetne...
barca0519951: QPR-t írtam, Cselzi meg csak úgy jött, a másik kettőt pedig jpm már korábban írta.
-
WaterWave
veterán
mit mondtam... ma rúg a chelsea 3-4-5 gólt...
amikor meg kell akkor képtelenek rá -
B-L-A-C-K
titán
Raktam délután egy 5 ezres szelót, nem is a lényeg, hanem volt előttem egy pali, kb azt hittem csöves olyan ruhában volt, elég megviselt fejjel (bár ettől még lehet csöves
), ránézek a szelójára a sorban, tét 30 ezer...
Jó megrakja mondom megnézhetem mit raktál, volt benne X-is, meg ilyen full lutri szar meccsek, nem tudom mit érezhetett 380 ezres várhatója volt, inkább elküldtem volna fodrászhoz belőle...
Pohár: nem én szándékosan így akartam hangsúlyozni...
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest