- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Van valami atom tutid amit egy közepes tétes szelóba belecsaphatnék?
Ronye93: Meccs vége után én is olyan okos tudok lenni mint te meg mindenki más, nem értem miért nem előtte osztottad meg ezt a szép gondolatmeneted, számomra is kami volt, de ugyan úgy jöhetett volna ahogy elment...
-
giigz
veterán
-
-
B-L-A-C-K
titán
Jó de vedd azt figyelembe a Milán a szezon elején havon volt, és most lendültek nagyon erős formába, a Lazio meg pont fordítva, ettől függetlenül természetesen elmehet... Ha a mai kamim túléli akkor nem is rakok mivel az FTC/Milán maradna, viszont ha elmegy ma, és hétvégére vannak atom biztos tippjeid amit mixen is lehet rakni szívesen meghallgatom...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt a Fradit néztem most, nem nagyon preferálom a magyar bajnokságokat, de 2-es oddsért szerintem kihagyhatatlan hétvégén!
Már most bele is raktam egy kamiba, ha túléli a mai napot (amit kétlek), akkor nem is kell megraknom külön:
218 Aarau - Grasshoppers V 1,93
235 Sevilla - Atl. Madrid V 2,70
227 Middlesbrough - Chelsea 1. félidő eredménye V 1,78
244 Milan - Lazio H 1,75
254 Pápa - FTC V 2,00 -
B-L-A-C-K
titán
Most nézem azt hittem szerdán van, de tényleg mind1, más is elvitte nagy téten akartam tenni a Valenciával, de végül pár ezres fogadás lett belőle, amit amúgy is vitt még a Twente, kár ezen lovagolni, ha tudom CR nem kezdő még abba se rakom bele. Viszont ha tudom játszik ugyan így megrakom hendivel.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha tudom hogy Ronaldo nem kezdő nem is rakom, de ezt sajnos meccs előtt nemsokkal jelentették be, amikor már megraktam, ha végig játszik szerintem simán megvan a hendi is. Mondjuk mind1 mert Twente is rajta volt a St. Etienne, és a Lille mellett, szóval így nem csak egy vitte el. A másik meg ugye nem nagy tétes szeló...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest