- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
vettem egy nagyobb vincsit a T60-ba, ezzel kapcsolatban merül fel pár probléma: PMagiccel lemásoltam a meglévő hdd C partícióját (meg közben át is méreteztem az újon), szépen meg is történt, létre is jött, csak éppen nem bootol a gép az új hdd-ről. A partíció elsődleges és aktív. Vki írta vhol, h egy fixmbr jót tehet, ezért gondoltam, bebootolok egy xp-vel és megoldom ... csakhogy érdekes módon az sp2-es xp szerint nincs hdd a gépben ... viszont ha a régit visszateszem, akkor azt látja, ez vajon miért van? Na, gondoltam, akkor hátha a recovery feltelepítése átírja a master boot recordot, csakhogy sehol nem találok a recoveryben olyan opciót, amivel a már cd-re és dvd-re kiírt cumót vissza lehetne tenni hdd-re, ilyet csinált már vki? (Evone írta, h lehet ilyet csinálni, de nem sikerült rájönnöm, hogyan) Utolsó 5letem az volt, h akkor a Create Recovery Media progival átteszem az usb-n csatlakoztatott nagy vincsire a partíciót, ahogyan lemezre is kiírtam anno, csakhogy ez sem úgy működik, mint gondoltam: nem hozott létre partíciót, hanem lett egy preboot alkönyvtár és abban van 350 mega mindeféle, ami őszintén megmondva fingom sincs, mire jó.
Úgyhogy kérdezném, vajon miért nem bootol az új vincsiről, illetve hogy tudom lemezről feltenni a recoveryt? Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Háztartási gépek
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest