Aktív témák

• Magnat

veterán

Sziasztok,

vettem egy nagyobb vincsit a T60-ba, ezzel kapcsolatban merül fel pár probléma: PMagiccel lemásoltam a meglévő hdd C partícióját (meg közben át is méreteztem az újon), szépen meg is történt, létre is jött, csak éppen nem bootol a gép az új hdd-ről. A partíció elsődleges és aktív. Vki írta vhol, h egy fixmbr jót tehet, ezért gondoltam, bebootolok egy xp-vel és megoldom ... csakhogy érdekes módon az sp2-es xp szerint nincs hdd a gépben ... viszont ha a régit visszateszem, akkor azt látja, ez vajon miért van? Na, gondoltam, akkor hátha a recovery feltelepítése átírja a master boot recordot, csakhogy sehol nem találok a recoveryben olyan opciót, amivel a már cd-re és dvd-re kiírt cumót vissza lehetne tenni hdd-re, ilyet csinált már vki? (Evone írta, h lehet ilyet csinálni, de nem sikerült rájönnöm, hogyan) Utolsó 5letem az volt, h akkor a Create Recovery Media progival átteszem az usb-n csatlakoztatott nagy vincsire a partíciót, ahogyan lemezre is kiírtam anno, csakhogy ez sem úgy működik, mint gondoltam: nem hozott létre partíciót, hanem lett egy preboot alkönyvtár és abban van 350 mega mindeféle, ami őszintén megmondva fingom sincs, mire jó.
    Úgyhogy kérdezném, vajon miért nem bootol az új vincsiről, illetve hogy tudom lemezről feltenni a recoveryt? Köszi.

Aktív témák

Hirdetés