- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
FerNandor #10694 üzenetére
Tipp: Kingston memória kereső - gyártó szerint
Üdv:S!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
TexT-BoY #10683 üzenetére
Jól látom amit írtál? 150ért T400-at?? Ez ugyan nagyon jól hangzik, de annyira a piaci ár alatt van, hogy valószínűleg van valami ezekkel a gépekkel nem? Főként ha tényleg teljesen újak akkor ez annyira brutálisan jó ár, hogy nincsenek rá szavak. Ennyiért egy sima boltban még "csak" egy viszonylag jól felszerelt N500-at vagy G530-at adnak. ( Vagy talán nem épp legális úton kerültek beszerzésre?) Viszont ha tényleg minden rendben ezekkel a gépekkel akkor nem kérdés, hogy melyiknek legjobb az ár\érték aránya.
TexT-BoY akkor azt mondod, hogy a T61-nél már nem tapasztaltad ezt a kissé lötyögős zsanért amit a T60-as gépeknél kellett megtapasztalnom?
Napfénysüti: Teljesen jogos a kérdésed, gondolkodtam rajta, hogy talán célszerűbb lenne egy x-es ThinkPad, azonban arra jutotta, hogy a nagyobb kijelző áldásait élvezve hajlandó vagyok elcipelgetni azt a plusz 0,6 kilót (kicsit talán többet) amit a T-széria jelent.
Köszönöm az észrevételeiteket.
Üdvözlettel Gábor
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FerNandor #10696 üzenetére
Thinkpaddel nincs de például az előző Fu-Si-m gyárilag max 533-as modulokat tudott kezelni. Viszont tettem bele a meglévő 512 Mb 533-as mellé egy 1Gb-os 667-est. Igaz az első márka nem volt jó de a második vígan rohangált vele, de természetesen a 667-es RAM is csak 533-on ment. Ha teheted próbáld ki még mielőtt megvennéd de csak nem ennyire finnyás a TP.
-
FerNandor
őstag
válasz
Napfénysüti #10695 üzenetére
Aha néztem, köszi. Találtam is valakit, cask messze van.
Most azt mondták a boltban. hogy visszafelé kompatibilis....
van valakinek tapasztalata?? csak azért mert valaki meg írta, hogy nem is ismeri fel a gép...
ááááááá -
FerNandor
őstag
Na ismét itt vagyok
.
Nem kapok sehol 667Mhz-es Ramot. Csak 800-asat. Viszont gyorsan megnéztem google-ben és valami fórumon olyat írtak hogy T61 fel sem ismerte a 800-Mhz-est, lenovo-s fórumon, meg azt, hogy elvileg működik, csak kevesebb órajelen, meg beszéltek ott a Santa Rosás dolgokról stb., de nem tudom most, hogy mi van.
Kompatibilis a 800-as T61-be??
-
Kiss67
senior tag
válasz
Napfénysüti #10691 üzenetére
Most vettem tegnap a gépet. Magyar Lokalizációs és van rá még 1 év gari. A szervízben ingyen megcsinálják.
-
koma106
senior tag
válasz
Napfénysüti #10663 üzenetére
-
Kiss67
senior tag
válasz
Napfénysüti #10685 üzenetére
Nem állítodott el a profil, és 55 fok a cpu amikor bekapcsol a venti. A T5600 T60 ami volt nekem az 60 fok fölött kapcsolta be. Érdekes hogy nem fúj nagyon inkább csak magas hangon sivít. Talán a csapágy?
-
abcukistván
tag
válasz
abcukistván #10686 üzenetére
ELINDULT !!! Azért megint szétszedtem, száradjon csak a jó a furmint.
-
abcukistván
tag
válasz
KilgoreTrout #10682 üzenetére
Csak a palmrestet, meg billt vettem ki elsőre. Ekkora csak a palm csatlakozóját húztam ki, billét nem tudtam. Most vinyót meg memóriát. Roppant óvatos voltam. Most próbálom megint, hátha kiszáradt az este.
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Esetleg van valakinek tapasztalata hogy miért hangos az X60 1GHz en. A ventije elég zavaró.
Pedig csak ott áll az asztalon.
Hopp, és mennek benne a 800MHz -es ramok is, vagy csak a 667 megy? -
TexT-BoY
addikt
válasz
N.GÁBOR #10681 üzenetére
nem szeretnélek elkeseriteni de 150.000Ft-ért már kaphatsz T400ast... azt a 30e Ft-ot meg aztgondolom nem kell ecsetelni hogy bőven kidolgozza a gép, hiszen már thinkpad tulaj vagy...
szerintem fontold meg hogy még egy picit vársz és megveszed inkább a T400as szériát, én is kivártam és most erről pötyögve azt hiszem megérte. T61 meg T60 használt lesz, imho, ez pedig uj, és hát az a 4-5óra feletti üzemidő nálad nem elhanyagolható.
De ha engem kérdezel igy a T4x-hez képest, számomra a T61 már egy mérföldkő volt minőség érzetre (ezzel nem azt mondom hogy a T41p-m szar volt) jobb, de a T400 felülmúlhatatlan.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
abcukistván #10680 üzenetére
Nem lehet, hogy az összeszereléskor valamit nem dugtál rá valamit elég erősen? Esetleg megsértettél valamit, amikor szétszedted?
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Látva a fórumban repkedő típusokat mint T400, T500, W500, lehet hogy kicsit idejétmúltnak fogjátok tartani a kérdésemet (kérésemet), de azért remélem még emlékeztek a régebbi korok meghatározó gépeire és így tudtok segíteni nekem
Immáron 8 éves lesz jelenlegi ThinkPad T23-mas gépem, mely tökéletesen teszi a dolgát, azonban elkezdtem keresgélni az utódját. Maximálisan 120 ezret tudnék áldozni rá, azonban elég nehéz választani a lehetséges típusok közül.
Mivel még most is tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi masinámmal, így szinte kizárólag a T-szériában gondolkodom. Az egyik jelölt egy ThinkPad T43 a köv paraméretekkel:
-1,86 cpu
-x300 ati
-14"1 sxga Tft
( IBM által felújított gép)
Ezek a főbb jellemzők a többi könnyedén változtatható.Testvérem azonban azt vallja, hogy a több magos procik korában már lehet, hogy inkább még tovább kellene tekinteni.
Így gondoltam a T60-ra is:
-2*1.86
-x1300
-14"1 xgaEddig egyetlen T60-as géppel találkoztam, azonban annak a zsanérja egy MSI wind-ével vetekedett. Emiatt, valamint amiatt, hogy a T60 a 60-as széria első tagja van bennem egy kis félsz ezen típussal szemben ( ami lehet hogy alaptalan)
Elsődlegesen office-szal dolgozom jelenlegi gépemen is, valószínűleg az esetleges utód sem kapna komolyan kiképzést, csupán office- munkák, kiegészülve az alap multimédiás igényekkel. Azonban rendkívül fontos az aksis üzemidő, ugyanis állandóan úton vagyok.
Megfordult a fejemben a T61-es is, azonban ez már átlépi a 120 ezres határt, nem hiszem, hogy ezen belül kapható. Némileg még a Z60t-n is filóztam, azonban ez a típus annyira ismeretlen számomra, hogy emiatt, meg az intel 950-es VGA miatt azt hiszem ez egy kizárható alternatíva.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan írtam le a dilemmámat, tudom, hogy ezzek már részben egy letűnt korszak "elit harcosai" de azért remélem tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönök minden javaslatot.
Üdvözlettel Gábor
-
válasz
abcukistván #10678 üzenetére
Pár nagyobb csepptől nem kéne tönkremennie szerintem.
-
abcukistván
tag
Jah, mégegy, a bill csatlakozóját, hogy kell kihúzni az alaplapról, mert nekem nagyon nem akart kijönni.
Megőrülök ha megfőtt a gép.
-
evone
őstag
válasz
abcukistván #10675 üzenetére
Alul nem folyt ki?
-
abcukistván
tag
Sziasztok! SOS
Történt egy orbitális hiba!
Ráborult egy kicsi bor a T500 -amra. A kurzoroknál találta el, szétszedtem, szárítgattam, majd beüzemeltem.
Jól működött, amikor egyszercsak kikapcsolt, és az állapotjelző ledek elkezdtek vadul villogni. Azóta nem kapcsol vissza, ledek se villannak fel.
Mi a teendő ilyenkor? Szervíz ? Mekkora lehet a baj?
-
A mai napon én is beléptem a klubba egy X200-assal
-
FerNandor
őstag
Köszi srácok, de az előbb megoldottam a problémát,
hagyom a francba ezt az 1GB-t és veszek inkább bele 2x2-t
-
Nand_i
tag
válasz
FerNandor #10666 üzenetére
Csekk disz. Ha kicsit lentebb görgetsz az oldalon akkor látni fogsz egy táblázatot amiben van 1 I/O Bus clock oszlop, ha jól sejtem akkor az az amit a cpu-z mutat neked. Szóval jelenleg elvileg 667es ramod van. Ha veszel bele 800ast és egyszerre akarod a kettőt használni, akkor nagy valószínűséggel fognak egymás mellett menni, de erre nincs garancia, és gondolom mindkettő 667es sebességgel. A legbiztosabb az lenne, ha kipróbálnád mielőtt megveszed. (arról, hogy mennek-e vajon dualban fogalmam sincs)
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a t400-as gépen hogyan lehet a touchpad érzékenységén állítani, esetleg kikapcsolni gépelés közben. Nagyon érzékeny és gépelés közben emiatt gyakran ugrik át más sorba a kurzor.
Köszi.
-
FerNandor
őstag
Nem látok ilyet everestnél, fizikai memória: összes, használt, szabad, kihasználtság,
ugyanez van a virtuálisnál, lapozó területnél és a végén PAE op rendsz. támogatás, proc. tám. és aktív és mind3 "igen" ennyi van az alaplap memória résznél.de memóriáknak egyezniük kell a MHz-ben, nem?
-
FerNandor
őstag
Hali,
lenne egy sos kérdésem
,
mekkora művészet t61-ben memóriát beszerelni, most egy 2GB-osat vennék, és megnéztem az alját és ennek csak egy lap van és kész. (toshibán volt külön winyó rekesz stb.)
itt is csak simán be kell pattintani, mint PC-n?lecsavarozom, berakom és kész? az otthoni memóriabővítés nem jár garanciavesztéssel, ugye?
üdv
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Pár napja én is egy T400-as boldog tulaja vagyok...
Egy kérdésem lenne, illetve egy valami van, ami idegesít. Ha a gépet "összecsukom", akkor "elalszik". Ekkor, illetve miután kinyitom és felébred hallat egy igen idegesítő hangot. Ezt ki lehet-e kapcsolni, ha igen akkor hol? -
Gondwana
addikt
válasz
SG3rg0 #10642 üzenetére
Azzal ugye, tisztában vagy, hogy Lenovoék beáldozták a SATA2 kompatibilitást, hogy az UltraBay ATA/IDE kompatibilis tudjon maradni, azaz nálam is a SATA2-es HTS543225L9A300 csak 1.5Gb/s módban működik.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok
Ilyen notebook vinyót akarok venni: Seagate 2.5" 250GB 7200.4 7200RPM SATA 2 ST9250410AS
Ez a vinyó SATA 2-es!A mostani vinyóm: Hitachi 160 Gb-os 2,5-es 5400rpm ( Hitachi HTS542516K9SA00)
Kérdésem az lenne, hogy a régi vinyó helyére betudom e rakni a SATA 2-es Seagate vinyót?
T61p notebookom van!
Válaszokat előre köszönöm! -
Obolony
senior tag
válasz
Ace Ventura #10639 üzenetére
neha a legkezenfekvobb megoldas nem jut az ember eszebe, mert mar annyira megszoktuk hogy varazsolni kell
-
válasz
KilgoreTrout #10634 üzenetére
Ártani biztos hogy nem árt. A gyártástechnológiából fakad, hogy mindegyik proci különbözik kicsit (két egymás után következő is akár), ezért az intel olyan feszültséget határoz meg, amin minden chip biztos hogy elfut, mert nem tudják egyesével letesztelni őket, hogy melyiknek mennyi fesz kell. Én fogtam egy prime-ot és kiteszteltem, hogy még milyen beállításokkal nem hibázik.
-
Zomby8
tag
Hello
A kov. problemaval kernek egy kis segitseget ha lehet: adott egy T500 switchable videokartyaval. Altalaban csak az integraltal hasznalom mert azzal jobb az akkuido. A problemam vele, hogy amikor aksirol hasznalom valahogy nem olyan szep a kepe, a fenyero is kicsit gyengebb. Idonekent egy-egy percre el is szokott halvanyodni es a szinek sem elenkek ( a Power Managerben ugyanazokat a beallitasokat hasznalom akksis es tapos allapotra is a kijelzo tekinteteben). ATI kartyaval vagy taprol uzemelve ez a jelenseg nem fordul elo, mindig jo a kep.
Minden otletet szivesen varok!
-
Miért ne lenne érdemes CPU feszt állítani? Alapból iszonyúan túl van feszelve. Enyémnek a max órajele 1,7 GHZ, amit a gyári 1,3 volt helyett simán visz 1,03 volton, ami egyrészt sokkal hűvösebb működést eredményez, másrészt akksiról működtetve sokkal tovább bírja a gép. De ha akksiról megy, akkor simán leszabályozom 600mhz-re, amit a gyári 1 volt helyett atomstabilan tud 0,7 volton is. (így lehet nyerni kb + fél órát)
Monitor kikapcsolást/alvást/hibernálást pedig a windowsos alapszoftverből is simán lehet szabályozni. TPFancontrol-t természetesen használom, és szerintem NHC-vel kiegészítve tökéletesen kiváltja ezt az IBM Power Managert. -
Warp
csendes tag
válasz
SpeedR #10630 üzenetére
A Power Manager (Gyengébbek kedvéért :Energia kezelő) a noti energiagazdálkodásáért felel.
Vagyis a proci órajelszabályzását, a fényerőt, hogy mennyi idő mulva vegye le a fényerő, és mennyire, hogy mennyi idő mulva kapcsolja ki a monitort, hogy mikor lépjen alvásba/hibernálásba, mikor, hány százalékos töltöttségnél kapcsoljon ki, ultrabayes optikát is ki tudja kapcsolni ha tétlen, stb. Mindezeket a beállításokat profilokba tudod menteni, amiknél meg lehet adni a beállításokat hálózati/akkus tápellátás esetére is.
Az NHC ezeket a funkciókat részben átveszi+tud olyan extrákat, mint írtál.
Ettől még, az IBM(Lenovo) hardvert a saját kezelőszoftvere érti meg a legjobban.
CPU feszt nem érdemes állítgatni laptopnál, inkább a frekvenciaszabályozást érdemes optimálisan kihasználni. És erre a Power Manager a legalkalmasabb. Bevallom mást én se raktam föl.
Feszültségállítgatás az tipikusan nem ajánlott, maximum, ha (az amugy is baromi jo hűtésű, és halk gépet akarod) abszolut kussba tenni, akkor még TPFancontrol-t érdems megnézned, de akkor meg a hdd lesz a legnagyobb zajforrás, akkor még egy ssd-t is nézhetsz mellé
De akkor is ezek szerintem csak kiegészítik, és nem helyettesítik a PM-ert.
Nagyon jól meg van csinálva, régi linux user létemre winnel használom jórészt, pont a hozzáadott szoftver miatt. -
evone
őstag
Nem tudja valaki mennyibe kerul a gep tetejet lecserelni? A gumis részt, kicsit zavar hogy kopott már meg karcos, mivel meg nem volt thinkpadom sose, nem tudtam hogy hogyan kell helyesen vigyazni rá, de most uj lappal kezdenék. A szervizben mondtak hogy rendelnek ujat, de már megszunt a recsegés, igy nem hiszem hogy csak ugy berendelnék.
Szerk: ebayen 6 ezerert latom. hmm
-
válasz
abcukistván #10629 üzenetére
Köszi, majd lecsekkolom, de egyelőre maradok az NHC-nál. Ebben az IBM-es progiban lehet CPU feszültségeket és GPU órajelet állítani?
-
TOZ
addikt
Elestem ettől a T42-től. Szerdán lesz 4 éves. És leszámítva a szokásos palmrest repedést és es minimális fehér pöttyöt a tft-n hibatlan (nyilván a kulso boritason látszik a 4 ev ceges mult, a gumin vannak karcok). 100%-os HDD a sentinel szerint. Kozel 3 óra az akku... (magam sem értem. 4 év alatt 40 ciklust raktak bele).
Gondoltam a korhazasdi utan amennyiert vettem annyiert adom is tovabb, de valszeg marad, sajnalnam. -
Obolony
senior tag
válasz
Ace Ventura #10614 üzenetére
sztem rakj be egy xp telepito lemezt (nem oem) es a masodik lehetosegnel valasszad a javitas opciot. gyakorlatilag megmarad minden adat, es ujrahuzza a rendszerfajlokat, programok, adatok, beallitasok megmaradnak.
-
KilgoreTrout
senior tag
Szerintetek van valami mód arra, hogy a laptop hangerő gombjaival tudjam szabályozni az expresscard-os hangkártya hangerejét?
Egyedül a némítás működik (de az is csak némítani tud, utána külön kell visszahangosítani).(Egyébként egy EMU 02-es hangkártyáról van szó.)
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10619 üzenetére
Szenvedtel vele? En 5 perc alatt kicsereltem.
Baratnom eszre se vette hogy leleptem MSNrol. pedig altalaban rogton hiv hogy hol a francba vagyok mar.
-
Gondwana
addikt
válasz
Én azt csinálnám, hogy valamiről bebootolnám, ami látja a WINDOWS foldert, és az INF meg a SYSTEM32 folderekből kézzel törölném/átnevezném az ATI driver lényeges elemeit, hogy a következő bootkor sima VESA compatible-ként találjon VGA-t.
-
Dashes
őstag
-
_ak_
addikt
válasz
Ace Ventura #10608 üzenetére
Ha van még kedved csemegézni, akkor átolvashatod ezeket, de belenéztem egy párba és egyiknél sem találtam megoldást (de legalább van egy jó pár tipp). A magam részéről egyszer a vistával futottam bele egy ilyen probémába, de már nem emlékszem, h hogy sikerült visszahozni a gépet, azt tudom, h akkor is csak a véletlen műve volt, tehát nem lehetetlen, de számomra a mai napig ismeretlen a megoldás.
Esetemben egy custom theme telepítés után csinálta, gondolom belenyúlt a registrybe és onnantól nem akart indulni a GUI.
szerk.: a fenti leírásokba többnyire azt valószínűsítik, h megsérült az MBR sector
-
válasz
Akkor marad a format és a reinstall.
-
válasz
Ace Ventura #10612 üzenetére
Akkor próbáltad, mikor eltűnt a BIOS-os alapképernyő? Elvileg közvetlenül az előtt kell nyomkodni, mielőtt elkezdené betölteni az XP-t. A legtutibb ha folyamatosan nyomkodod a BIOS képernyőtől kezdve.
-
válasz
Ace Ventura #10610 üzenetére
Pedig nincs más mód, ha még csökkentett módban sem indul el. Esetleg még egy dolgot megpróbálhatsz: windows indulásakor nyomkodod az F8-at, és ha nincs kikapcsolva a rendszer visszaállító, akkor elvileg lennie kell egy olyan opciónak, hogy utolsó helyes konfiguráció visszaállítása vagy valami ilyesmi.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
KilgoreTrout #10609 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam, hogy átpakolom a menteni való cuccokat.
Bár a céges rendszergazda nem biztos hogy fog örülni az újratelepitésnek -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Ace Ventura #10608 üzenetére
Ha live cd-vel sem tudod kimenteni a dolgokat, egyszerűen szedd ki a vincsesztert, és kösd rá egy másik gépre. 1500-2000 forintért lehet kapni usb-s hdd házakat és a hdd-t kb 5 perc kiszedni a gépből.
-
Ace Ventura
addikt
CSökkentett módban 10 percig csak villog a kurzor a képernyő balfelső sarkában, de tök sötét minden.
Azt az opciót is megtaláltam, de bármilyen beállitást csináltam a rendszer nem indult el, csak a win betöltőképernyőig, utána semmi.
A reinstallal nincsen gond, csak tele van céges cuccokkal, és azokat ki kéne mentenem, de nem tudom.3 órát szoptam vele tegnap.KilgoreTrout kijelzőcseréről nem tudok.
-
_ak_
addikt
válasz
KilgoreTrout #10606 üzenetére
Csökkentett módba ettől függetlenül el kéne indulnia, hisz akkor csak a rendszer induláshoz feltétlen szükséges dolgokat tlti be, de gy hirtelen nem tudom, h vajon benne van-e a vga driver. De az lenne a logikus, ha abból is a gyárival ms driverrel indulna ilyenkor.
Ace Ventura: Csökkentet módba meddig jut el? Mintha lett volna olyan opció is, h te választhatod ki, h mi induljon, mit töltsön be a rendszer. Azzal próbálkoztál? Aminek esetleg köze lehet a driverhez azt ne engedélyezd, hátha.
Ill ajánlom, h keresd fel az XP-s topikot is és vagy az azonnali kérdések topikját.
Amúgy egy linux live cd-vel el tudod érni a meghajókat. (ha netán mégis a reinstallt választanád) -
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Ace Ventura #10605 üzenetére
Nem lehet, hogy cserélve volt benne az lcd? (Itt az aprók között is volt egy csomó thinkpad, ami ilyen volt), és a driver felrakása után valami olyan felbontásban indulna a windows, amit a kijelző nem tud?
-
Tim82
félisten
válasz
Ace Ventura #10603 üzenetére
XP újratelepítés? Bár a tulaj nyilván nem örülne neki, de ez szoftveresnek tűnő probléma.
"Nem tetszett a képe a tulajnak" - nem az volt, hogy nem az LCD natív felbontására volt állítva a Windows?
Egyébként emlékeim szerint csak dokkolóra rakva a laptopot és annak VGA/DVI kimenetére kötve a külső monitort használja a külsőt alapértelmezettként, de a tévedés jogát fenntartom.
-
Warp
csendes tag
válasz
Ace Ventura #10601 üzenetére
Ha nincs kép, honnan tudod, hogy az XP rendben betölt?
Egyébként, feltételezve, hogy BIOS-t is tudtál resetelni, gondolom indításkor a bios üzenetek látszódnak. Meg akkor még az XP logó a csíkkal bootolás alatt.
Csak amikor az Üdvözöljük felirat jönne, onnan sötét?
Mert az szoftveres gond csak szerintem. Csökkentett módban próbáltad már indítani? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Kaptam egy IBM T42-es gépet, amire azt mondták, hogy bántja a tulaj szemét a kijelző.Eszközkezelőben láttam, hogy nincsen feltelepitve a vga drivere, leszedtem a honlapról a legfrissebbet, feltettem, de azóta nem ad képet a gép.Volt már BIOS reset is stb, de nem akarózik megjavulni.Külső monitorra kötve is sötét.HAng van, az XP rendben betölt, de nem ad képet.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest