Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Tapasztalatom szerint ez nem így van ... több ismerősömnek is tönkrement már akksija attól, h hálózaton használta, de rajta volt az akksi, aztán 1-2 én múlva 10 percet sem bírt ki. Bár van aki azt mondja, h bírja neki, de sokaknak meg nem ... viszont ha havonta 1szer felteszed, lemeríted-feltöltöd, akkor marha sokáig bírja, én a T42p-nél is így csináltam, és simán 3 óra felett tudott az akksi 3 és fél éves korában (igaz, csak 1.5 évig volt az enyém a gép)... ráadásul nekem több is megvan a havi 1szeri fel-le töltésnél, viszont van, amikor 3 hétig is csak hálózatról megy, olyankor nem hiányzik sem a plusz súly (nagy akksi), sem a melegedés a töltés miatt, sem az akksi felesleges használódása. Viszont a töltő témában lehet, h igazad van: akksi nélkül full gázon 55 wattot eszik meg a gép, ugyanez töltővel 60 watt ... szal lehet, h a 65-ös táp kevés neki, csak azt nem értem, h max performance módban miért hajlandó mégis fullon menni? 1ébként jövő 7en kitesztelem egy 90 wattos töltővel, és ha azzal megy jól, akkor rendelek 1et ebayrul és meg lesz oldva a dolog.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő