Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
marcitp
üzenetére
Egyáltalán nem kényes szerkezetek. Én is nem hiába e márka mellett tettem le a voksom.
Mondok egy példát. Én 1 hete adtam el, egy közel 5 éves T40-et, ami olyan állapotban volt, hogy más gyártók hasonló korban lévő gépei nem hiszem hogy tudnának űberelni, vagy esetleg megközelíteni is. Eddig hiba nélküli volt, szervízt soha nem látott.
Természetesen az általad említett típushibák meg vannak. Ezekkel nem lehet mit tenni. Ellenben ha vigyázol rá, jóval pötibb a valószínűsége, hogy tönkre menjen, de ez soha nem zárható ki. Még az újnál sem.Egy ismerősömnek szintén T40-es gépe van. Ő nem kíméli (meg is látszik az állapotán). Táskát még nem látott, a kocsi hátsó ülésére is szabadesésben csapódik be, és még nem volt baja.
Én azt mondom, megnyugodhatsz.
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest