Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
marcitp #8221 üzenetére
Egyáltalán nem kényes szerkezetek. Én is nem hiába e márka mellett tettem le a voksom.
Mondok egy példát. Én 1 hete adtam el, egy közel 5 éves T40-et, ami olyan állapotban volt, hogy más gyártók hasonló korban lévő gépei nem hiszem hogy tudnának űberelni, vagy esetleg megközelíteni is. Eddig hiba nélküli volt, szervízt soha nem látott.
Természetesen az általad említett típushibák meg vannak. Ezekkel nem lehet mit tenni. Ellenben ha vigyázol rá, jóval pötibb a valószínűsége, hogy tönkre menjen, de ez soha nem zárható ki. Még az újnál sem.Egy ismerősömnek szintén T40-es gépe van. Ő nem kíméli (meg is látszik az állapotán). Táskát még nem látott, a kocsi hátsó ülésére is szabadesésben csapódik be, és még nem volt baja.
Én azt mondom, megnyugodhatsz.
Aktív témák
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion (Gyönyörű állapotú)
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest