Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
marcitp
üzenetére
Egyáltalán nem kényes szerkezetek. Én is nem hiába e márka mellett tettem le a voksom.
Mondok egy példát. Én 1 hete adtam el, egy közel 5 éves T40-et, ami olyan állapotban volt, hogy más gyártók hasonló korban lévő gépei nem hiszem hogy tudnának űberelni, vagy esetleg megközelíteni is. Eddig hiba nélküli volt, szervízt soha nem látott.
Természetesen az általad említett típushibák meg vannak. Ezekkel nem lehet mit tenni. Ellenben ha vigyázol rá, jóval pötibb a valószínűsége, hogy tönkre menjen, de ez soha nem zárható ki. Még az újnál sem.Egy ismerősömnek szintén T40-es gépe van. Ő nem kíméli (meg is látszik az állapotán). Táskát még nem látott, a kocsi hátsó ülésére is szabadesésben csapódik be, és még nem volt baja.
Én azt mondom, megnyugodhatsz.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi