Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Egyik munkatársamat sikerült megtéríteni és vett egy Thinkpadet (T43) magának.
Jó volt kézbe venni, és ahogy nyomogattam nézegettem hirtelen megvilágosodtam miért is nyekeregnek az ezt követő széria tagjai. Az ok egyszerű. Ami a régebbi típusoknál csavarral van rögzítve azt a Lenovo patentos rendszerrel oldotta meg (pl. a palm rest IBM gépeknél csavar, a Lenovo pedig gondolom költséghatékonyság miatt sima műanyag karmok). Hát ennyi.
Kellene valami, vissza a csavarokat partizánmozgalom, vagy petíció.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest