- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Aktív témák
-
pepe76
csendes tag
Üdv szakik!
2 napja a netet bújom, előtte nem tudtam semmit a notebook-okról, mostanra eljutottam odáig, hogy ThinkPad..
14"-es méret kell, e 2 között ingadozok:
Windows nem kell, ez az R61 felé húz, viszont a dedikált grafikus kártya sem kell igazán (nekem ne melegedjen), az erősebb proci és a nagyobb felbontás viszont bejönne. De ha a T61-es minőségben sokkal veri az R61-et akkor inkább T61. Esetleg érdemesebb még rápakolni 20-at, és
ezt a T61-et
megvenni? A legjobb az lenne, ha ez utóbbihoz nem lenne Win, és annyiba kerülne mint a másik kettő, de ilyen modelt sehol nem találok.Még egy kérdés, az R400-ra érdemes várni? Kb. ugyanilyen árban lesz egy hasonló konfiguráció, vagy mivel új model, drágább lesz még hónapokig?
Köszi!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest