Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
No, köszönöm a tapasztalatokat, és ismereteket.
Ergó, ha otthon tápról használom, akkor vagy akksi ki, vagy előbb boot akksiról, utána tápkábel bedug.
Ez volt nekem is az érzésem, mert ha hibernálok, akkor is sípol egyet, hogy üzemmódot váltott, holott a kábelet már indítás előtt bedugtam...
És most már értem, miért kezd veszteni az akksi a maximális tárkapacitásból, ennyire gyorsan. Igaz, csak 5 század Wh-ákról van szó, de sok kicis sokra mehet...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest