- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Aktív témák
-
chivas
tag
hello sracok ! egy t42 es géppel rendelkezek és teljesen megorulok mar mer képtelen vagyok beállitani normálisan hogy amit a notin nézek azt átvigye tv re...
probalkoztam azzal hogy tettem fel ati mobility crystalit-ot de attolmeg vibrált a kijelzom... szoval az sem segitett... csak ugy tudok filmet nézni hogy asztal.. jobb klikk tulajdonságok... beállitom a méretet 1024szer768 -ra (igaz ilyenkor akijelzom kozepen helyezkedik el minden ugyértem hogy a kijelzom kozepen van mondjuk egy 15cm széles 10 cm magas rész és csak abba látom a dolgokat korulötte meg tök sötétség van) aztán bemegyek hogy speciális aztán ott bekapcsolom hogy mukodjon a tv aztan annyi... de igy nagyon rossz vagyis komplikalt...
tehat annyi kellene nekem hogyha filmet neznek akkor is siman hagyhassam a kijelzom 1400szor 1050 es meretbe a tv-t meg belehessen allitani hogy 1024szer768 mereztseigazan sikerul ...
a másik gondom pedig a hangazmeg végképp nemmegy át nemértem bedugom a sima dugaszt a gépbe abbol olyan vezetek megy a tv be hogy egy feher és egy piros szinu bedugom oket dehát semmi
nagyon nagyon koszonnem a segitséget akinek ugyanilyen notija van hogy hogysikerult lekuzdeni ezeket a problemakat !
ja és a notiba ati mobility radeon 9600 van !
amugy ti hasznaltok a notihoz crystalit-ot ?
elore is koszi a segitséget !!! további kellemes napot !
Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest