Aktív témák

• chivas

tag

hello sracok ! egy t42 es géppel rendelkezek és teljesen megorulok mar mer képtelen vagyok beállitani normálisan hogy amit a notin nézek azt átvigye tv re...

probalkoztam azzal hogy tettem fel ati mobility crystalit-ot de attolmeg vibrált a kijelzom... szoval az sem segitett... csak ugy tudok filmet nézni hogy asztal.. jobb klikk tulajdonságok... beállitom a méretet 1024szer768 -ra (igaz ilyenkor akijelzom kozepen helyezkedik el minden ugyértem hogy a kijelzom kozepen van mondjuk egy 15cm széles 10 cm magas rész és csak abba látom a dolgokat korulötte meg tök sötétség van) aztán bemegyek hogy speciális aztán ott bekapcsolom hogy mukodjon a tv aztan annyi... de igy nagyon rossz vagyis komplikalt...

tehat annyi kellene nekem hogyha filmet neznek akkor is siman hagyhassam a kijelzom 1400szor 1050 es meretbe a tv-t meg belehessen allitani hogy 1024szer768 mereztseigazan sikerul ...

a másik gondom pedig a hang :) azmeg végképp nemmegy át nemértem bedugom a sima dugaszt a gépbe abbol olyan vezetek megy a tv be hogy egy feher és egy piros szinu bedugom oket dehát semmi :)

nagyon nagyon koszonnem a segitséget akinek ugyanilyen notija van hogy hogysikerult lekuzdeni ezeket a problemakat !

ja és a notiba ati mobility radeon 9600 van !

amugy ti hasznaltok a notihoz crystalit-ot ?

elore is koszi a segitséget !!! további kellemes napot !

Aktív témák

Hirdetés