Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Sziasztok! Ha minden igaz, hamarosan én is a Thinkpad-es exkluzív klub tagja leszek, igaz, ''csak'' egy T40-essel. (sürgősen lekopog)
Úgyhogy szorgosan olvasgatom a fórumot, nehogy hülyén haljak meg. 
Van pár kérdésem: nincsen-e valakinek fájlformában olyan (magánember és magánember közötti) adásvételi szerződése, amit így, használt laptopvásárlásra rá lehetne szabni, hogy minden szabályos legyen - és át tudná nekem küldeni? Nem mintha nem tűnne megbízhatónak az eladó (itt a Prohardveren), de végigolvasva a fórumot, jobb az óvatosság (most kértem el pl. a típus- és szériaszámot utánanézésre - valamint állítólag 2008-ig él a garancia, és hátha szükség lesz rá, mert az alap 512 Mb RAM / 40 Gb HDD pl. nekem kevés hosszútávon).
Másrészt a garancia attól még él, ha én HDD-t, RAM-ot, ODD-t cseréltetek a gépben? (Ha jól értelmeztem egy jóval korábbi hozzászólást, akkor igen, de biztos csak az adó és a halál, minden mást jobb megérdeklődni.
)
Harmadrészt mivel az eredeti Win XP, és a recovery partíció is le lett törölve a gépről (jó, német Win XP-vel én is hasonlóan jártam volna el, bár a recovery-t lementettem volna - igaz, kapok a géphez driver-eket CD-n), lehet németországi származású géphez magyar nyelvű recovery-t szerezni és hogyan? (Láttam, korábban a Herby nevű úriemberhez lehetett fordulni, de nem tudom, előfordul-e még erre...) Úgy gondolom, nem árt, ha megvan a recovery, főleg, ha HDD-csere is tervbe lesz véve...
Tudom, hogy ezek olyan témák, amik korábban ezerszer felbukkantak, de az a biztos, ha rákérdezek. Inkább kétszer, mint egyszer sem... mindent azért, hogy elkerüljem a bukta lehetőségét.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgyhogy szorgosan olvasgatom a fórumot, nehogy hülyén haljak meg.