Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #1606 üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest