- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Lord Zero #1608 üzenetére
Tapasztalataim: AC-t hazsnálva olykor tapasztalom, hoyg megdöglik-> nem lehet sehova csatlakozni, a wines alapból tíltodik, ha más connections-t használsz, mert nem tudom. Tehát ha nem akarsz csatlakozni a wifi, akkor megpróbálok még1x esetleg kikapcsolóm, majd újra be a wifi egységet, ez legtöbbször elég, de van, hogy nem.. ilyenkor újra indítom a gépet. Ez mindig segített eddig. A probléma talán abból is fakadhat, hogy ritkán kapcsolom ki, hibernálni szoktam, engedélyeztem azt is, hogy bejelentkezéskor már kapcsolódjon.. fura dolgokat tud művelni.
ui.: Valamikor a napokban a feszültség táblázatot beállítgattam, elég jól bírja így!
Ami zavar.. az aksi romlása, már 11%-os.. Már újra kalibrálgattam, kisütöttem (), de 52, helyett csak 46-nyira tudja magát feltölteni.. igaz már 205körnél tart és most múlt 1éves.. -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero #1606 üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy ruhás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest