Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Tapasztalataim: AC-t hazsnálva olykor tapasztalom, hoyg megdöglik-> nem lehet sehova csatlakozni, a wines alapból tíltodik, ha más connections-t használsz, mert nem tudom. Tehát ha nem akarsz csatlakozni a wifi, akkor megpróbálok még1x esetleg kikapcsolóm, majd újra be a wifi egységet, ez legtöbbször elég, de van, hogy nem.. ilyenkor újra indítom a gépet. Ez mindig segített eddig. A probléma talán abból is fakadhat, hogy ritkán kapcsolom ki, hibernálni szoktam, engedélyeztem azt is, hogy bejelentkezéskor már kapcsolódjon.. fura dolgokat tud művelni.
ui.: Valamikor a napokban a feszültség táblázatot beállítgattam, elég jól bírja így!
Ami zavar.. az aksi romlása, már 11%-os.. Már újra kalibrálgattam, kisütöttem (), de 52, helyett csak 46-nyira tudja magát feltölteni.. igaz már 205körnél tart és most múlt 1éves.. -
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
nos igen, tehát egy t60-asról van szó, amit gyönyörű, szép, meg gyors, meg hawaii... (kivéve a megszokhatatlanság próbatételét: angol - értsd brit - billentyűzete van, ám hála shadowfax tippjeinek, megoldódni látszik e problematika is), a t30-as után időugrás
épp most fejeztem be (újból) a rikaveri procedúrákat + egy-két update, mert - és itt el is érkeztünk a farbához, amivel ki kell jönnöm
- van egy kis bibi
.. és ő visszaolvasgatott vala, és látá vala, h bár sok embernek jó, de sok embernek nem.. és gondolta vala, ez így nem oké.. és eljövende, h a vájörlesszről kérdezzen..
szóval ez a wifigyerek olykor megkattanni tűnik, és olyasmiket mond nekem, h unable to connect.. you may need to configure your system to support the authentication method that is in use.. hát ez nem van rendben, nem lenni semmi konfigurálás itten..
ad hoc módon történik mindez, anélkül, h hozzányúlnék - az amúgy szerintem rendben lévő - beállításokhoz: egyszer unable, máskor meg müxable
mi ez a marhaság?
a saját thinkvantage access conn. jutilitijét használom, akkor kapom ezt az üzenetet - de a wines metódus se csinál semmit ilyenkor
(apropó, tapasztalatok szerint melyik a mennyekberepítőbb: a win-féle wireless kezelés, vagy a thinpad sajátja?)
hosszú lettem, elnézést
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus TUF gamer laptop, Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Uninstall, oszt jóccakát.