Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Szemjuel
tag
most egy olyan problémám van, amit hiába próbáltam 2 órán keresztül nem tudtam megoldani sajnos... arról van szó, hogy VGA kimenetre rákötöttem a tévémet, és el van tolódva a kép balra, amit viszont nem tudok beállítani!

az asztali gépemben van egy ati vga, azzal is volt ilyen probléma de driverből simán be lehetett állítani.a kérdésem az lenne, hogy tud e valaki egy programot ami segíthet rajtam?
-
jubilleum
senior tag
hello!
Kaptam egy sl400as gépet, xp-t akartam rá rakni, de nem tudtam mert mindig kilépett a telepítő azzal az indokkal, hogy a számítógép védelme érdekében le kell álla telepítést. Tehát raktam rá vistat, ami fu-si laptophoz volt. most van egy Vista home a gépen de valamiért nem működnek rajta a Fn gombok, meg a hangerő szabályzó, és a lenovo care gombra se csinált soha semmit(se bootoláskor, se bekapcsolva, se oprendszer nélkül).
Kérdésem az lenne hogy az xp-t miért nem tudtam rárakni
illetve hogy tudnám "lenovosítani" az op.rendszert.
drivereket raktam fel így működik a vezetéken az internet, illetve az ujjlenyomat olvasó, többi drivert is feltettem de azoknál valahogy nem reagált.mod: Későn vettem észre hogy kaotikus lett bocs
-
Reverting
őstag
hi...
Regebben volt olyan gondom a vista b.-el sl500 alatt h 10 min utam kijelentkezik, es ra kell nyomnom a felhasznalo nevemre h vissza terjen, persze hatterben megy minden zene, torrent,stb.. akkor azt gondoltam h a jelszo kerese funkcio szabalyozza ezt, de nem mert most ez nem segit....5min varakozas utan kikapcsol a kijelzo, es utanna a hatterben minden megy... semmi hibernalas, sleep meg hasonlo hulyeseg nincs engedelyezve.
Ha az egeret megmozditom folytatodott tovabb minden, de ez most sajna egyik naprol a masikra megvaltozott, es ugy h nem nyultam semmihez, legalabbis tudtommal...
10 min utan kijelentkezo kepernyore valt es, nem eleg az eger mozgatas, ra kell meg kattincsak a felhasznalo nevre h vissza terjen...
Tud valaki segiten infoval h ezt mi befolyasolja? Sajna nem talalom a megoldast...
-
jubilleum
senior tag
hello!
kaptam egy sl400 as gépet, de nem voldtam rárakni, illetve ht rajta oprendszer, n felraktam egy vistat, ami fu-si laptophoz volt, mert xp -t nem engedte számítogép védelme érdekében mindig leállt a telepítés. tehát most van egy vista de valamiért nem működnek rajta a Fn gombok, meg a hangerő szabályzó, és a leno care gomb se csinál soha semmit.
Kérdésem az lenne hogy az xp-t miért nem tudtam rárakni illetve hogy tudnám "lenovosítani" az op.rendszert, drivereket raktam fel így müködik a vezetéken az internet, illetve az ujlenyomat olvasó, többi drivert is feltettem de azoknál valahogy nem reagált -
Szemjuel
tag
hali!
sikerült elcsesznem a sim-kártyámat és már nincs meg a puk-kódos papírom
arra gondoltam hogy talán a gép olvasni tudja a SIM adatait anélkül is hogy beírnám a biztonsági kódokat! remélem tudtok segíteni, mert nagyon készen vagyok... pont ballagás idején amikor mindenki ezt a számomat tudja nem vagyok elérhető 
-
Shadowfax
addikt
válasz
bollinger007
üzenetére
Először is azt szeretném megnézni, hogy 2X256 van benne, vagy pedig kompletten egy 512-es. Ezt hogyan tudnám ellenőrizni?
A gép alján a memóriafedelet lecsavarozod, és megnézed, mennyi memória van ott. Ha 256MB-os, akkor a billentyűzet alatt van a másik memória slot, abban van a másik 256-os modul. A bővítés egyszerű, videók itt: [link]Nekem a T43-ban (hasonló konfig, mint az R52) 2x512MB memória van, a hétköznapi feladatokra tökéletesen elég (dualban mennek amúgy). A memória típusa mindegy, de érdemes kipróbálni a vétel előtt.
-
bollinger007
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Thinkpad R52-esem (1858-A32) amibe szeretnék memóriát bővíteni. Először is azt szeretném megnézni, hogy 2X256 van benne, vagy pedig kompletten egy 512-es. Ezt hogyan tudnám ellenőrizni? A másik dolog, hogy milyen márkájú ramot érdemes venni hozzá, lehetőleg ne túl csillagászati áron. SZeretném azért 1GB felé vinni, bár tudom, hogy max 2GB tehető a gépbe. Találtam kedvező áron (2500Ft) 2x512 -es Elpida márkájú ramot, csak azon gondolkoztam, ha már egyszer bővítek, akkor nem kellene e maximumig. Érezhetően gyorsulna tőle a gép? Vagy ebbe a szériába az 1GB is megteszi?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Have a nice day!

-
Szemjuel
tag
szóval akkor ha az sl300-omba teszek egy bármilyen SIM-et + egy térkép programot frankón működik GPS-ként? : O
-
tomi.tomi
tag
A ThinkVantage gps program nem térképszoftver, azzal csak a beépített gps-vevőt tudod bekapcsolni. Azzal annyit lehet elérni, hogy megmondja a gép pontos földrajzi koordinátáit, esetleges haladási sebességét, semmi többet. Ha útvonalat akarsz terveztetni, vagy navigálni vele, akkor kell egy navigációs szoftver térképpel, ami alkalmas erre.
Zárt helyiségben, lakásban nem nagyon fog műholdakat találni, ahogyan a pna-k sem találnak. Szabad ég alatt próbáld ki, kellhet akár 5-10 perc, amíg talál elég műholdat, és megadja a pozíciót. -
tomi.tomi
tag
Az sl 500-amban nagyon szépen megy a gps, használtam már jópárszor. Csak térképszoftver kell hozzá, az meg legális nem sok van, de sikerült rá felerőszakolni egy nem legálisat, és működik tökéletesen.
A gps vevő a gépben van, nem kell hozzá külön. (Sim lehet, hogy tényleg szükséges, az enyémben már volt, amikor megvettem még Angliában - járt hozzá egy hónap ingyenes mobilnet) -
adik
őstag
Közben még megkérdezném, hogy Thinkpad SL (300) vs. Linux-ról van valami tapasztalatotok? Ha jól látom a wifi adapter nem müxik. Erről any infó?
-
törölt tag
Egy három éves R51 remek állapotban, 1.6 dothan 768 ram 40 giga vinyó dvd író mennyit érhet kb? Gari már lejárt sajnos.
-
Tamoo
nagyúr
Hali!
ThinkVantage GPS progit használta már vki?
Ehhez ugye még GPS vevő kellene... SIM kártyát hiányol csak így elsőre.
(hsdpa modem elvileg benne van a gépbe) -
szejli
csendes tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Szia tudsz nekem segíteni abban h vatem egy r50e és nincs hozá telepítő cd meg semmi és raktam rá xp-t még mit és honan szedjek le h legyíen hang nem meg ilyenek? köszönöm szépen nagyon nagyon!!!!!!!!
-
adik
őstag
Ma volt egy érdekes telefonom.
Elkezdett a 64bites Vista gondolata foglalkoztatni, de ugyebár a géphez 32 bitest adnak. Felhívtam a MS-t, természetesen ez nem az ő dolguk, hívjam fel a Lenovo Mo-t. Felhívtam, de egyértelműen - bár igen diplomatikusan - nem adott sem ilyen-sem olyan választ, hogy a licensz szerződésem, és a Product Key legális-e. Viszont, amit nem értek: ha van olyan hardver problémám, ami 64 alatt él, de 32 alatt nem, akkor bebuktam a dolgot - legalábbis telefonon keresztül.Másik kérdésem:
xp prof, ami a Downgrade lemezen van, az nektek teljesen rendben van? Nekem fagy, mint állat, de gyakorlatilag használhatatlanná téve a gépet, a mellékelt diagnosztika pedig okésra hoz ki mindent (bár ez tényleg nem mérvadó). Másik XP lemezt még nem volt lehetőségem kipróbálni, de ha hozzáveszem, hogy úgy kétnaponta a Vista kikapcsolásba is belefagy a gépem, kezd gyanús lenni. Erre, ha lenne valami tapasztalatotok... -
adik
őstag
Targus skin - igaz ugyan, hogy 12-est ír, de a méretei alapján akár még jó is lehet. Rendeld be az egyik boltba, amikor bemész átvenni, mond, hogy előbb bepróbálnád, aztán legfeljebb nem viszed el, akkor sem lesz semm.
-
Tamoo
nagyúr
SL300-hoz nem tudnátok vmi tokot (skint) ajánlani, ami megfelelő méretben? nem táskát.
-
kiraly45
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a linkeket! Kipróbáltam mindent Vistával. Úgy van, ahogy írod, a "Create Recovery Media" valóban készít 3 DVD-t, az első a rendszerindító a másik kettő pedig adat a visszaállításhoz. Szerintem ez így mégsem telepítés, egyszerűen helyreállítja a Vistát a gyári telepítési partíciókkal együtt. Ez ugyanaz, mintha kimentettem volna a rendszerpartíció(ka)t és azt visszatenném. Én az Acronis True Image programot használtam másik gépen erre. Így viszont nem lehet magamra szabott telepítést végezni. A visszaállítás nem egészen úgy ment, ahogy leírják. Először az operációs rendszert szeretné visszarakni a program, de azt hiába kerestem. Erre akkor NO-t kell klikkelni és utána kéri a Product Recovery Disk sorozatot. Ez már visszateszi az eredeti állapotot.
Próbáltam magyar Vista SP1-es telepítőt, de majdnem a végén leakadt a telepítő. A laptop hátulján levő kulcs úgy tűnik, hogy jó, biztos aktiválni kell utána, ha esetleg így telepíteném.
Meg fogom próbálni, mert a géphez adott Vista alapból angol és magyar MUI pakkot használnak hozzá. -
adik
őstag
Arról esetleg tudtok valamit, hogy sl300 wifije (intel 5100) miért megy el állandóan ha aksikról megy a gép? Konektorról soha, aksiról legalábbis elég sokszor - rövid üzemidő után. Ilyenkor csinál furcsaságokat, pl: nem lát semmilyen hálózatot - pedig van belőle választék bőven, szoftveresen nem tudom lekapcsolni, csak harderesen. Ha a csúszkával visszakapcsolom, akkor a wifi ledje világít, de a szoftver azt mondja, ki van kapcsolva. Újraindít, és van net, rendesen megint - fél óráig.
Azt hittem, hogy frissítések meg fogják oldani, de nem ám. -
Sziasztok!
Egy kis infóra lenne szükségem az SL szériával kapcsolatban.
- Az Ultranavnak van valami köze a TracPad és TrackPointhoz (v hogy hivják ezt a másik típusoknál)
- Mi az az MCR 2.6 ?

- Továbbá az SL 400 és 500 as gépekben a DVD író fix (gondolom nem az ultrabay megoldás)
Köszi!
-
Shadowfax
addikt
válasz
kiraly45
üzenetére
Én sajnos nem találok olyan opciót, amelyikkel a Vistát ki lehetne írni DVD-re.
Start - Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül az alsó pont (!!!) "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re (boot CD lesz) és 2 (esteleg 3) db DVD-re lesz szükséged. [link]
Ez lesz a Vista-s telepítőd, ha megsérül a vinyó, vagy a rejtett partíció, amiről amúgy szintén helyre tudod állítani a Vistát.De hogy ezt miért kell ilyen bonyolultan megoldani, azt nem egészen értem.
Egyáltalán nem bonyolult, csak azzá teszed.Ezeket olvasd még végig:
Recovery lemezek készítése és használata.
Az XP downgrade. -
kiraly45
csendes tag
Én sajnos nem találok olyan opciót, amelyikkel a Vistát ki lehetne írni DVD-re. Angolul írják csak le, hogy mit lehet kezdeni a Win XP-vel, amit szintén adtak a géphez. De azok is Recovery médiák, nem telepítő. Create Recovery Media vagy Create Product Recovery Media opciók állnak rendelkezésre.
Az tényleg érdekes, hogy minek van a laptop hátulján egy Vista kulcs, ha nem lehet használni semmire??? -
adik
őstag
válasz
kiraly45
üzenetére
A feltelpített szoftverek között van olyan opció, hogy kiírd lemezekre a Vistádat - az egy szem vékony füzetbe ez le is van írva, hogy miként kell. Csak ezután kezdj el magadtól telepíteni akármilyen oprendszert is. Az egyébként egy jó kérdés, hogy mire érvényes a kódod. Az, hogy másmilyen kiszerelésű Vistára nem, az tuti (downgrade sem), de hogy pl a 64 bites változattal mi az ábra, azt nem tudom...
-
Tamoo
nagyúr
GPU hőmérsékletét mivel tudjátok megnézni? (SL sorozat) nekem az everest nem írja, se a legújabb gpu-z
-
Tamoo
nagyúr
nekem le szokott kapcsolni néha a venti (vagy nagyon lelassul), talán cpu 35 fok környékén. de ritka
-
kiraly45
csendes tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy új ThinkPad SL500 laptopom 32 bites Vista Business-szel. Alapból 3 partíció van a 250GB-os winchesteren, C: [SW_PRELOAD], Q: [LENOVO] és S: [SERVICEV003] elnevezéssel. Külön Vista telepítő DVD nincs. Olvastam, hogy mostanában ez a divat. A Q egy Lenovo háttér partíció az S pedig egy Lenovo betöltési partíció.
Azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet telepíteni a Vistát, illetve mire valók ezek a partíciók? Én úgy értelmezem a dolgot, hogy nincs is Vista telepítő, csak egy helyreállító háttér partíció, amiről vissza lehet állítani a Vistát. Van mód arra, hogy egy gyári Vista SP1-es DVD-ről telepítsem a Vistát? Product key-em végül is van. De hogy ezt miért kell ilyen bonyolultan megoldani, azt nem egészen értem. -
jFox
addikt
válasz
Reverting
üzenetére
ezzel csak az a baj, hogy hamarabb megadja magát a venti.
Nekem R31-em van és csodálkoztam, hogy milyen halk. Kell neki kb. egy 1/2 óra hogy bemelegedjen annyira, hogy elinduljon a venti.
Apropó: nem tud valaki olcsón akksit R31-hez? Az enyém meg adta magát, és a boltba nagyon drága (15eFt a legolcsóbb) -
Reverting
őstag
igazabol engem sem a hangja zavar... de mikor kijelzo kikapcsol es csak a winyo seedel valami laza kis torrentet akkor eleg jol ki tud hulni... de meg mindig nem annyira h megaljon... ez idegesit... pedig szeritem siman elbirna... viszot a cpu tetlenul vissza is hul... de a gpu csinalja nalam a fesztivalt... az nem akar jobban lehulni szobahomersekleten, igy mindig is fog menni a ventim...

-
Reverting
őstag
Ma eleg hus szel fujt es kivancsi voltam mikent viselkedik a ventim egy kicsit jobb hutes alatt
es lekaptam a venti takaro elemet es kicsit kiraktam az ablakba a notit
))es valoban megallt
az everest szerint a gpu 36-37 a cpu pedig 31 fokon volt mikor megallt
szoval megall ez...
-
Reverting
őstag
-
adik
őstag
mijaz az MRC 2.6? csak úgy nagyjából
-
Reverting
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70039
Uj bios az sl-re...

-
adik
őstag
class II besorolás alá esik, ha jól sejtem, ami - ha jól tévedek - 3 pixelhibát engedélyez megapixelenként. Azaz, esetedben 3-at, vagy ha kettő egymás mellett van. - mindenképpen érdemes azért odatelefonálni, ahol vetted, mert az üzlet ettől még lehet olyan jófej, hogy kicseréli.
-
Tamoo
nagyúr
Nem tudja valaki milyen jótállási feltételek vannak pixelhibára? Papírjai közt keresgéltem, de vagy vak vagyok, vagy nincs róla semmi.
-
Tamoo
nagyúr
na megvan az SL300-am nekem is... nem vagyok elragadtatva...
Csuklótámasz bal oldalon hajlik befelé a billentyűzethez közel, és reccsen egyet-egyet
+pixelhiba... egy mindig fekete....
egyébként tetszene ezektől eltekintve, nincs szerencsém, és túl messze vettem hogy visszavigyem... -
Tamoo
nagyúr
Hali!
Azokat kérdezném főként akiknek sl300-a van, milyen tokba/táskába hurcoljátok?
Kinéztem két tokot:
Dicota PerfectSkin Belsõ méret 300 x 245 x 40 mm
Elecom Zeroshock Belsõ méret 345 x 270 x 25 mmEgyik sem akar igazán passzolni az sl 300-hoz
(318 x 238 x 32-36 mm) -
hzcs
senior tag
Szóval akkor ahhoz képest 2 év, mint ami a lenovo oldalán lekérhető? Mert az pár hónappal előbb lejár, mint a vásárlástól számított 1 év. Még nem aktiváltam a 2 évet, akkor előtte a lenovot kellene megfűzni, hogy írja át a vásárlástól számított 1 évre, és utána aktiváljam a plusz 2 évet?
-
adik
őstag
Igen, az a "default" gar lejárta után indul.
Annak kell csak utána járni, hogy meddig él a garod. Beszerzéstől/forrástól függ, hogy a gar pontosan mikortól él. Elvileg vásárlástól, de gyakorlatilag nem feltétlenül. Ennek azért előbb járj utána. Mindjárt hátha majd a topiktársak megmondják, hogyan is lehet... -
hzcs
senior tag
köszi!
Végülis 5400 rpm-es lesz, mert inkább filmre, zenére, letöltésre használom, arra jó a kisebb is, akksinál viszont nem szeretem ha akár 5 perccel is kevesebbet megy.
Garancia kiterjesztést ha most veszek (3-4 hetes a gép), akkor ugye az 1 év lejárta után indul, nem pedig a vásárlástól. Mert 12-13 ezret rászánnék, ha valami elromlik, alaphangon is sokkal többe jönne.
-
hzcs
senior tag
Hali
Gyors kérdés:
SL300-am van, eladtam belőle a vinyót. Most 2 WD-t nézek, az egyik 5400 rpm scorpio blue (WD3200BEVT), a másik is WD, scorpio black, 7200rpm (WD3200BJKT), mindegyik 320 gigás. Szerintetek ez kompatibilis-e a géppel (remélem igen), valamint üzemidőben kb mit jelent az 5400 vs 7200?
Kösziszerk: ugye ezt nem nézi a bios, hogy ibm-e, mint pl a wifi kártyát?
-
ubbconfig
aktív tag
Szia,
épp tegnap vettem egy ilyen gépet a nejemnek, pont az ára miatt. Thinkpad ilyen áron szinte ajándék, a proci meg itthoni használatban bőven elég neki. Hosszútávra akartam neki egy masszív, megbízható gépet venni, szerintem jól döntöttem. Tegnap este óta szinte folyamatosan tesztelem, nyúzom (ha gáz van, 3 napos csereidő), nem hangos, nem melegszik. A gyári Lenovos Vista viszont tele volt minden sz@rral, sokat kigyomláltam belőle, most már gyorsabb a boot is, a vinyó se kerepel sokat. Később azért vagy XP vagy Win7 fog rámenni, mert amire neki kell, a Vista túl sok, túl nagy és túl lomha
Sok notebookot nyúztam már, de minőségben, öszerakottságban még az alsó árkategóriában is király a Thinkpad
Kedvcsináló a márkához:
[uppsz] -
Peet210
őstag
Csak nálam nem működik a Lenovo letöltő központja vagy más se tud csatlakozni?
Tegnap még oké volt ma már nem megy
-
Peet210
őstag
Jelenleg Vistát használok és most szeretném visszarakni az XP-t de már telepítés előtt elszáll és ez fogad.
Mi lehet a probléma? -
pcMANiac
aktív tag
A melegedés áram fogyasztással jár. Azért melegszik többek között, mert sokat fogyaszt. Tudtommal a mobil celeronokban sokkal butább a speed step és egyéb energia takarékos és akku üzemidő hosszabbító technika. Az egy dolog, hogy számításban gyengébb, mert netezéshez bőven elég, de ha akkuról használod, akkor nem mindegy mennyi az üzemidő. Egy jó IBM nagy akkuval akár 6 órát is működik, de a cerkás szerintem max 1,5-2 órát. A hangjáról még nem beszéltünk, de ami jobban melegszik, azt jobban is kell hűteni. Én spec szeretem ha egy noti majdnem hangtalan. Kicsit zavaró, ha folyamatosan zizeg a venti. R60e-t konkrétan nem ismerem, de volt olyan notim, ami szinte égette a kezem a billentyűzeten, olyan meleg volt nyáron több órás használat után.
-
lodger
csendes tag
Köszi szépen!!
-
lodger
csendes tag
Hú evvel most övön alul...
Sose tudok avval mit kezdeni ha azt olvasom vagy írják hogy melegszik a proci.
Pontosabban, ez ennél a típusnál okozhat tartós hardver károsodást? vagy csak mondjul nyáron mértékkel kell használni? -
lodger
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem , hogy érdemes e venni még Lenovo (IBM) Thinkpad R61e
laptopot Celeron processzorral stb, amit most rengeteg shop hirdet.
Csak netezésre és office dolgokra kellene egy laptop , semmi játék meg ilyenek. Az
ára viszont megkapó 119.000 -
Reverting
őstag
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-72253
Fol raktam ezt.... es most valoban beindult a ventilatorom...

Esetleg valakinek megvan a regi driver?
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tudom, hogy van T61, csak nem tudtam, hogy az SL milyen minőségű. Üzleti kategória mint a T vagy home kategória mint az R.
-
pcMANiac
aktív tag
Az új SL sorozat melyik réginek felel meg? T vagy R?

-
Otisz
őstag
válasz
nemethbalazs
üzenetére
Szívemből szóltál
X300-ra hajtok én is...vagy X301. -
nemethbalazs
tag
Én még a kedves fórumtársaknál is jobban bólogatok

Nekem még nincs ekkora IBM múltam, T40 - HP6720s - HP Pavilon - SL300 volt a sorrend a laptopjaim között, de most nagyon úgy látom hogy a következő és az azt követő gépem is ThinkPad lesz. Mire az Sl300-am megöregszik, talán elérhető árú lesz az X300
, vagy egy jó kis T400 (T401...T402, vagy ki tudja hogy számozzák majd). Az ismerőseim körében rengeteg ThinkPad tulaj van (T23, T40, T60, T61, R51, R52, R60, SL500, X61...stb.), és mindenki nagyon elégedett vele. Én a legbüszkébb Öcsikém T23-as gépére vagyok, 2001-es, de úgy néz ki mintha tegnap gyártották volna, a zsanér 1 mm-et nem lóg, pedig minden nap hurcolja és használja. Ráadásul az 1133 MHz-es Tualatin magos proci elég jó teljesítményű, főleg korához képest. Na szóval a HP-t próbáltam, többet nem nagyon akarom, láttam 1 éves 6910p-t lógó zsanérokkal... hááát..., a Dell-ek szintén nem annyira vonzóak, a Latidude zsanérjai sem egy életbiztosítások, a többi gyártót meg hanyagoltam eddig is...Szóval ThinkPad mindörökké!

-
CCguru
csendes tag
válasz
nemethbalazs
üzenetére
Vicces mert nekem egy T42 (1.6 Pentium M) után volt egy félrelépésem a HP 6720s gépével. 1 évig voltunk együtt, de nagyon megbántam. Össze sem lehet hasonlítani az IBM-ekkel, de még a Lenovo-s utódokkal sem. Elvakított a 6720s Core2duos-s procija és egyéb paraméterei, de a használhatósága messze jár az IBM/Lenovo cuccoktól, amint tudtam megszabadultam tőle és most egy SL400-at nyúzok egy ideje és ismét visszajöt a feeling amit hiányoltam a HP-nál. Egyébként világéletemben IBM-es voltam notbookokban, talán ezért is akartam más gépet is megnézni, de nem jött be.... Volt már 570-esem, aztán R40e, T21, R50e, T42 és most az SL400, amit nagyon megkedveltem.
Aktív témák
- Acer Nitro 5 ANV15-51-56JA /i5-13420H/512GBSSD/RTX4050/FHD144Hz/!!! BESZÁMÍTOK!!!
- ASUS ZenBook UX3404VA-M9055W
- Stealth 15M 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vill gar
- Szinte új Lenovo LOQ Gamer laptop 3 év garanciával Ryzen7/1TB SSD/16GB DDR5/RTX 4060
- Thinkpad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

na de majd nekiesek akkor, felkutatom