Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
pcMANiac
aktív tag
A melegedés áram fogyasztással jár. Azért melegszik többek között, mert sokat fogyaszt. Tudtommal a mobil celeronokban sokkal butább a speed step és egyéb energia takarékos és akku üzemidő hosszabbító technika. Az egy dolog, hogy számításban gyengébb, mert netezéshez bőven elég, de ha akkuról használod, akkor nem mindegy mennyi az üzemidő. Egy jó IBM nagy akkuval akár 6 órát is működik, de a cerkás szerintem max 1,5-2 órát. A hangjáról még nem beszéltünk, de ami jobban melegszik, azt jobban is kell hűteni. Én spec szeretem ha egy noti majdnem hangtalan. Kicsit zavaró, ha folyamatosan zizeg a venti. R60e-t konkrétan nem ismerem, de volt olyan notim, ami szinte égette a kezem a billentyűzeten, olyan meleg volt nyáron több órás használat után.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Tudom, hogy van T61, csak nem tudtam, hogy az SL milyen minőségű. Üzleti kategória mint a T vagy home kategória mint az R.
-
pcMANiac
aktív tag
Az új SL sorozat melyik réginek felel meg? T vagy R?

-
pcMANiac
aktív tag
Akinek "Error 1802" gondja van, annak spórolok egy emailezgetést. ITT lehet letölteni a moddolt IBM noti biosokat, amikben ki van kapcsolva a "white list" ellenőrzés. Nekem R60-nal működik!
Majd a srácnak azért küldjetek egy köszit, ha leszedtek valamit! -
pcMANiac
aktív tag
Ehhh, már valaki más ezt megkérdezte.
bocsi
Aktív témák
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung A16 mobiltelefon
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Majd a srácnak azért küldjetek egy köszit, ha leszedtek valamit!
bocsi