Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
IBM R50e gepemben Intel 2200BG mini pci wlan kartya van.
Lehet hogy haldoklik? Xp kiirja egy ido utan hogy nem biztonsagos kapcsolat. Ma volt ujra telepitve, elotte is ez volt. Aztan egy ido utan megszakad a kapcsolat. Ujracsatlakozasra mukodik megint bizonyos ideig. A routeren van egy masik gep is kozvetlen mellette, az gond nelkul megy hiba nelkul. Erdekes ha idehozom az ibm gepet a router kozelebe akkor az is jobban birja a gyurodest ugylatom.
Otlete vkinek esetleg?Koszi!
Udv : Balazs
-
"B"
tag
mer mér..?
ekkora bajt okoztam hogy megkérdeztem itt is ahol ténylegesen érdeklődők lehetnek?egy okot mondj amiért nem kellett volna ide s beírnom hogy van..egyet
vagy amiért ez téges ennyire zavar!
(meghirdettem rendesen is,hol itt a gond?)
nemértelek,homályosíts föl!

Azért, mert regisztrációkor elfogadtad az alapelveket. Idézem:
amit tiltunk fórumunkban:
szakmai topikokban való hirdetést, saját apróhirdetés, vagy bolt linkelését, vagy bármilyen termék eladásra kínálását.[ Módosította: Foglalt név ]
-
tomi.tomi
tag
Nemrég vettem egy SL500-at angliában, és eddig nagyrészt elégedett vagyok vele.
ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok.
eddig nem írtam ki recovery lemezeket, de nemsokára tervezem.
amikor elkezdtem használni, az access connections összeakadt az avg vírusirtóval, és voltak gondok, de lecseréltem az avg-t, és megszűntek. azóta az access connections-t is leszedtem, mert nincs rá szükségem.
roll cage és billentyűfény nincs benne, de merevlemez védelem, thinkvantage gomb van, csakúgy, mint n szabványt is ismerő wifi, mobile broadband modem és gps!
a billentyűzete igen kényelmes, nem találkoztam még ilyen jóval laptopon. a hűtése hihetetlen jó, szinte mindig hűvös levegőt fúj. viszont a ventillátor folyamatosan működik. halkan, de folyamatosan.
negatívumok: lehetne jobb az akkuidő (talán 3,5 óra maximum battery life beállítások mellett), kicsit vastagabb és nehezebb, mint vártam, és az intel gma 4500mhd nem sokat ér (ez persze nyilvánvaló volt a vásárlás előtt).egy igazi hibája van eddig: a monitor fényerő állítása nem mindig működik. néha egyszerűen nem történik semmi az fn+home/fn+end-re. ekkor lecsukom a fedőt, újra kinyitom, és akkor már megy. nincs valami ötletetek, mi lehet a megoldás?
-
yanna
addikt
Sziasztok!
System update volt az R500-on, minden O.K., csak "keletkezett" 1 újjlenyomatos felhasználói fiók -ami nem aktív ugyan, mert a biosban letiltva- de ott figyel...
Hogyan lehetne rábírni a vistát, hogy csak akkor legyen ott, ha az újjlenyomat olvasásra felkérem? 
(A felhasználói fiókok között nem szerepel ilyen.) -
vizimi
tag
Szevasztok!
Segítségeteket kérném a következő hiba orvoslásához: "Power Manager működése leállt"
Ikonról idítva is hasonló üzenetet kapok. Letöltöttem a Lenovó oldaláról a Think Vantage csomagot majd a javítás opciót választottam, de ez sem hozott eredményt.
A Vista probléma keresések és megoldások funkciója alatt azt írja: " Power Manager Működésképtelenné vált"Leírása:
Leírás
Stopped workingProbléma-aláírás
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: pwmui.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 48dafcf7
Probléma-aláírás: 04: PWMUI
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 48dafcf7
Probléma-aláírás: 07: 1c
Probléma-aláírás: 08: 0
Probléma-aláírás: 09: System.TypeInitialization
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.6
Területibeállítás-azonosító: 1038Aki tud légyszí segítsen a megoldásban

-
Reverting
őstag
Meg egy off az en gepemet mert nem talalom a lenovo lapjan?
No products match '2746AEG'.
2746-AEG

-
Reverting
őstag
Azzal mit lehetne kezden. hogy ha be rakok egy dvd filmet, és a media playerel kezdem el nezni, ki irja h nem engedelyezett a lejatszas ezzel a lejatszoval, jatsza de nincs hang, es minden porgeteskor ugyanezt irja ki. Feldobja h kattintsak az ok-ra es akkor az intervideo kezdi el jatszani hangal. De ha eltavolitom az intervideot akkor meg nem jatszik le dvdt a media player... szoval en siman csak MP.-vel szeretnek dvdt nezni nem intervideoval...

-
<cyborg>
csendes tag
Sziasztok!
Van egy r61i-m. A következő kérdéseim lennének:
#1 ha újra telepítem a vistát a rejtett partícióról, akkor az ugye abba az állapotba fog kerülni, amilyen újonnan volt? A vista be is lesz regisztrálva?(Vhol olyat olvastam, hogy ez elveszik, és nem is megy simán az ismételt regisztráció.)
#2 a hozzászólásokat olvasva: a rejtett partícióról csak akkor lehet az újratelepítést végigcsinálni, ha a partíciós tábla a gyári állapotban van. Tehát a partíciós táblában a rejtett partíción kívül egyetlen ntfs partíció van C meghajtójellel, és SW_preload címkével. Helyesen tudom?
A válaszaitokat előre is köszönöm. -
dmaty06
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat!
A depo.hu-val kerestem rá és azt találtam, hogy itt: [link] elvileg kapható 225e-ért... De a honlapjukon meg nem találtam meg a gépet...
Valakinek van már tapasztalata erről a boltról? Vagy mivel a thinkpadekre úgysem a bolt adja a garanciát mindegy, hogy hol veszem? -
dmaty06
csendes tag
Úgy néz ki, hogy hamarosan veszek egy r500-at és ki is néztem egyet:
[link]
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a legolcsóbban megkapni? Tehát aki vett már jó áron az hol vette?
Előre is kösz a segítséget!
-
Shadowfax
addikt
válasz
Norbi.Sz
üzenetére
Ha valamiért újra kell telepítenem a notit, erről a partícióról tudok mindent megcsinálni - nem adtak külön lemezeket.
Már elég rég nem adnak hozzá Recovery CD-ket, ezt mindenkinek magának kell legyártania a hozzáadott szoftver segítségével:
Start - Minden program - ThinkVantage menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re (boot CD lesz) és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged. [link] -
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hogyan tudnék biztonsági mentést csinálni egy rejtett partícióról? Valami tuti progi kellene, ami műxik és nem bonyolult...
DVD-re szeretnék elmenteni egy gyári rejtett partíciót, amin a teljes rendszer-visszaállító van (ThinkVantage) - ThinkPad R61i. Ha valamiért újra kell telepítenem a notit, erről a partícióról tudok mindent megcsinálni - nem adtak külön lemezeket. Viszont ha valami történne a vinyóval, elveszne a win vista, driverek, stb.
Szóval ezért kellene egy progi, amivel úgy tudom elmenteni a teljes rejtett partíciót, hogy bootolható legyen a lemez, és vissza tudjam állítani a teljes rejtett partíciót (név, méret, filerendszer, stb...).
Egyébként 7GB a teljes rejtett partíció, amit egy dupla-rétegű lemezre szeretnék kiírni valahogy.THX a segítségért.

-
Reverting
őstag
A system updaten belul le jott egy magyar nyelvu pack a helyreallito lemez keszitesrol... sikeresen telepitettem is de egyszeruen sehol nem talalon benne... hol lehet ezt magyara allitani?
thx -
TGuru
tag
problémámat sikeresen megoldottam
kemény volt,de megcsináltam.beletelt pár órába.(nem írtam röktön nektek)ha lenne valami azért majd még írok.
Ja egy kérdés igazából lenne,h a 8-as gomb nem működik rendesen vis mintha valaminek neki menne olyan kicsit kopogós hangja van és nem biztos,h egyböl érzékeli,h megnyomtam,h ez miért lehet?talán a vízelvezetés ott lenne? -
TGuru
tag
Na van egy elég nagy problémám a géppel:Segyszercsak elszált a net és azóta nem tom újraéleszteni
Erre,ha tudtok megoldást akkro szívesen várom.privátot előbb olvasok,de itt is elolvasom. -
Antonio
senior tag
Sziasztok,
gép:
R500 -as Vistával
Írtam 2 DVD-t filmet ISO-t(első 2 írás ezen a notin) és egyiket se hajlandóak lejátszani az asztali meghajtók ráadásul csak akkor derült ki mikor vittem haverhoz este megnézni TV-n ... aztán egyik filmet megírtam megint lezártam minden szép és jó de megint csak nem viszi asztali lejátszó, 2-ön is kipróbáltuk (2004-es samsung meg egy 2 éves LG), elég friss ashampo burning studioval írtam (laptopon megy a film)
asztalin sose fordult elő ilyen ...
mi lehet a hiba? (fontos lenne mert Pesten albérletbe csak a laptop van)
köszönöm
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
el kuldom mailben ha akarod a kepet...

vegul is ha majd meg jonnek a gyari lemezek akkor fogolak zaklatni...

de elvileg meg kerdezhetem most is
vegul is az a lenyeg ha meglesznek a gyari lemezek akkor nincs szukseg tobbet a hdd-n levo recovery particionak... azt akarom majd torolni de ugy h hasznalhato legyen a felszabadult hely...azaz hozza akarom rakni a particiohoz. Esetleg olyan progi erdekel meg ami be tudja huzni 50gigara a vista particiojat...
particio magic-et hasznaltam nagyon regota... azt vagom, de sajna vista alatt off...
Tud valaki "free" ilyen progit? -
dolezsal
tag
Hali!
Kinéztem ezt a gépet! (SL300)
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=kirakat_details&subpage=kirakat&itemid=10312Szerintetek milyen az összeépítése? Hardverileg megfelelő nekem, csak kérdés ki e bírja a strapát. Ez roll-cages? Milyen a burkolata? Milyen a billentyűzete? Mennyire melegszik? Ezek a strapabírósági kérdéseim.

És még két fontos kérdés, aksi mennyire bírja és a led kijelző mennyire színhű és mennyi az élettartama?A válszokat nagyon szépen köszönöm előre is!
üdv
-
Shadowfax
addikt
válasz
Reverting
üzenetére
A kepfeltoltes.hu nálam le van tiltva a melóhelyen, szóval semmit sem látok a képből...
Az .iso fájlt meg azért linkeltem, ha esetleg legközelebb nem jönne be a Recovery felület, mert új oprendszert telepítettél, s az az mbr-t átírta.Szóval akkor most mi is van? Miben segítsek?

-
Reverting
őstag
Nekem is azonnal valszoltak...

Es mindjart mondom h a nem utan mi tortenik
szoval az elso lemezt keri... no... majd keri es be adom az 1disc...
dolgozik... viszont az Operating System Recovery Disc piros X
Applications and Drivers Recovery Disc zold... epp az dolgozik...
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
a mail ment... irtak is h tovabbitotak a kerest...
az iso mar dolgozik a gepen de valami szerintem nem igazan koser....
[link]Nincs valami olyan lehetoseg h kibekulnek azzal h a gepen marad a helyreallito resz, de a vistanak azert 50G eleg es jobb ha kulon particion van.... szoval a vista gyari lemezkezeloje kette tudta osztani a particiot... pont felbe... valami partico prog ami behuzza ezt 50G re ugy h rajt a vista, szoval ami megmozgatja az elvileg fix fileket...

-
vizimi
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ha emlékeztek nekem is hasonló problémám volt a kiírt lemezekkel. Shadowfax
tanácsára felvettem a kapcsolatot a lenovo szervízzel akik másfél hét elteltével megküldték az eredeti gyári 4 lemezből álló helyreállító csomagot.
Az ötletért köszönet Shadowfaxnak
Beszéltem is velük és kiderült, hogy rosszul próbáltam visszatenni a vistát.
Telepítéskor a Recovery program elindulása után kéri, hogy tedd be az eredeti lemet, erre nemet kell nyomni majd ezt követően kérni fogja az om lemezt amit elfogad és elindítja a telepítést.
Kipróbálni még nem tudtam mivel szervízben van a gépem a korábban írt billentyű probléma miatt.Eddig egyébként hihetetlenül jó a tapasztalatom a szervízzel kapcsolatban. Alig egy hét különbséggel 2x kerestem Őket problémával és eggyet megoldottak (helyreállító lemezeket küldtek) egy pedig folyamatban van. Szerintük ugyan nincs igazából gond a billentyüvel, de úgy gondolták, hogy megnyugtatásomra rendelnek egy új billentyűzetet és azt szerelik be a gépembe.
Nos csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz, kellemeset csalódtam.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Reverting
üzenetére
a lemezek pakolgatasa kozben ki irta h inkorrekt a lemez amit csinaltam igy nem tudtam helyreallitani dvd-rol,
Sajnos akkor a REcovery lemezeket rosszul írtad ki, kérj az IBM szerviztől, küldenek ingyenesen a gariidő alatt. (szerviz@hu.ibm.com -ra dobj egy levelet, írd le a problémát a gép pontos típusával szériaszámával, stb.)vagyis ugye helyreallito particio is eltunt a geprol,
Nem tűnt az el (mint később ki is derült), hanem amikor új oprendszert raktál fel, az felülírta az MBR-t, ezért a kék gombra (ThinkVantage vagy Lenovo Care) nem jött elő a Recovery felület. Ezt azonban helyre lehet állítani: ezt az .iso fájlt kell kiírni egy cd-re: [link] - ezzel kell bebootolni, s a képernyőn megjelenő utasításokat követni.lehetseges ugy ezt megoldani h a gyari lemezzel ne mindig a total helyreallitas legyen hanem esetleg az h a kapott vista az 50gigas particiora telepuljon? Vagy ez nem megoldott mert ez minden esetben csak gyari allapotra tesz?
A Recovery CD-kel sajnos csak a gyári állapotot lehet helyreállítani.Helyette más megoldás:
Készítsd el úgy a partíciókat, ahogy szeretnéd, telepítsd az XP-t, Vistát. (Miután meglesznek a Recovery CD-k, a rejtett partíciót is törölheted). Acronis True Image-dzsel ezután ghostold az egész rendszert, ha lehet külső vinyóra vagy DVD-kre. Ezután ha gond lesz, s bármelyik partíción lévő oprendszert akarod helyreállítani, elég lesz az Acronis bootlemezével indítani, az majd rákérdez, melyik partíciót akarod kipofozni, s megcsinálja. (Akár egyszerre mind a kettőt is, Xp-t és a Vistát.)
Acronis-szal lehet természetesen backupokat is készíteni, tehát nem kell mindig a kályhától indulni, ha valami gond van.Ez a legegyszerűbb megoldás. (Van más is, pl. az nLite-tal készíteni egy custom Vistát a driverekkel, s akkor szintén megoldható az, hogy csak egy partíciót bűvölj meg, a másikat békénhagyja. Jó esetben.)
-
Reverting
őstag
Na hat nem egeszen ugy sikerult minden ahogy szerettem volna, a kovetkezo tortent, a lemezek pakolgatasa kozben ki irta h inkorrekt a lemez amit csinaltam igy nem tudtam helyreallitani dvd-rol, (de talan epp ez volt a szerencsem) a hdd-viszont helyrealt. Ami azt jelenti h a vista lemezel tortent particio torles is sikertelen volt, tehat elvileg nem torolte, lehet elotte formazni kellett volna es ugy torolni? Mindegy ez volt a szerencsem h nem sekerult mert most ugy allt helyre, a dvd rol valo helyreallitas sikertelenseget pedig nem is ertem.Majd valaki talan megsugja.
Szoval egyszerubnek latom h le irom h mit szeretnek es majd valaki megsegit egy lepesrol lepesre infoval. Adott egy sl500 250g es vista bussines, amit szeretnek az az h meg legyen mukodo dvd-n az oprendszer es azt barmikor fol pakolhassam, a hddrol nem erdekel... Szoval 2 particiot szeretnek egyenlore, es az egyik az 50g masik 200 a cuccoknak... lehetseges ugy ezt megoldani h a gyari lemezzel ne mindig a total helyreallitas legyen hanem esetleg az h a kapott vista az 50gigas particiora telepuljon? Vagy ez nem megoldott mert ez minden esetben csak gyari allapotra tesz? Ha igen akkor mivel es h tudnam megoldani azt? thx... bocs ha nagyon lama vagyok, de eddig minden notim kulon telepitolemezes oprendszerel jott es nem volt ilyen problemam... -
Reverting
őstag
hi... a kovetkezot kerdesem lenne
a dvd-ket kiirtam az elso nap
a bioszban is atallitottam compati. folraktam egy vista lemezt... ezzel a particiokat megcsinaltam magamnak ahogy szeretnem... 50G a vistanak es maradek a cuccoknak.. plusz egy 10g az xpnek is hagytam... a kerdes, most a ki irt lemezekrol vissza tudom rakni a gyari vistat az 50 gigas particiomra? vagy van valami amit vissza kell allitanom? vagyis ugye helyreallito particio is eltunt a geprol, szoval a bioszt hagyam ugy ahogy van? vagy vissza kene allitanom? thx -
Reverting
őstag
egyszeru... mert kaptam a gephez a vista b. melle, es kar lenne nem kihasznalni, es a 10g az xp prof nak boven belefer a 250g vinyon...
mas...
a gepem felbontasa 1680x1050, nekem nagyon apro minden
viszont ha vistaban at allitom 1280X800 ra akkor egy kicsit mintha mosott lenne... lehet ezen valamit meg javitani? esetleg vista alatt valamit ki be kapcsolni... nagyon reg hasznaltam vistat, es most ujra az van de mar nem remlik h van e valam lehetoseg...
thx -
-
DJTJ
tag
válasz
Reverting
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges felrakni mind a kettő op.rendszert, úgy se tudod csak egyiket használni egyszerre,közben váltani nem lehet tehát nem sok értelme van, nekem is volt igy de rájöttem egy idő után, hogy szinte csak a vistát használom és sose indítottam újra a renszert csak azért, hogy xp-t használjam.
-
Reverting
őstag
Szerintetek az megoldhato h mind a 2 op.rendszert amit kaptam fol tudjam tenni a gepre... ugye alapbol a vista van rajt, de nem sajnalnek 10G az xp prof ra

Szoval a ketto fel menne? Ugy ertem a ket hivatalos...
Meg valami... az elozo notimban a ventilator azert neha neha ki-ki kapcsolt... es lehetett hallani h ha beindult, de ennel csak folyamatosan megy... es semmi extra erossegu beindulas.... csak megy....
-
Shadowfax
addikt
Mielőtt belekezdenél, nézd meg, a mostani BIOS hányas verziójú. F1-gyel bootnál belépsz, oda van kiírva. Ha 1.22 vagy annál nagyobb számot találsz ott, akkor nem kell frissíts, mert ez már egy olyan változat, amiben kikapcsolható, hogy 2010-es hibánál ESC-et kelljen nyomni.
Így lehet kikpacsolni: BIOS Setup -> Startup -> "Boot after message for Hard drive".Ha régebbi a BIOS, mint 1.22, akkor innen letöltöd a frissebbet. Utána csak klikkelgetni kell.
Az új BIOS-hoz viszont az Embedded Controllert is muszáj frissíteni:
[innen] letöltheted. -
Reverting
őstag
Megvan a vas...
vegul is ez lett...
egyenlore probalam belakni a dolgokat benne... elso blikkre azert ez mar nem az a ThinkPad minoseg mint vartam... majd kiderul h megbantam-e... 
-Feltuoen csendes
-Huvos
-Hangja gyenge (meg szerencse h x230-al szoktam hasznakni)
-A kijelzo gyonyoru... halytogatom ge latni eleg jol...
-dvd-hanja kozepes, de most h csinalja a helyreallito lemezeket, es meg nyomom a hazat egy ket ponton, kicsit karistol
Irok meg majd, csak annyira uj meg az elmeny
))http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=9420
-
TGuru
tag
na megvettük,de nem potosan azok a leírásai sajnos,mert összetévesztettem egy másikkal
de majd írok róla,h milyen a gép,h jó e v csalódás:S -
TGuru
tag
válasz
Reverting
üzenetére
mennyél el a coraba én budakalászi vok és tegnap voltunk oda,h vegyünk,de nem volt anyi kp-n,de félre tettük so tegnap már csak 2 volt,de ha hazahozzuk akkor elmondom,h mik a pontos adatok és,h ha netán én is mennék akkor rákérdezek,h van-e még és akkor szólok Neked.Reméllem,h tényleg jó,mert szegény nővéremnek én ajánlottam ezt,h ennyiért szerintem jó egy ilyen lenovo,mert úgy tom,h a lenovók bírják a legtovább a strapát.
hova valósi v?nem tom,h minden cora árúházban van-e ilyen itt valami ilyen kisebb kiállítás szerű van v nem tom és ott van pár laptop tv játékkonzol meg ilyenek. -
TGuru
tag
-
"B"
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Értem!
Én egy Samsungot néztem ki magamnak 120ast.A hibáról hallottam már,egyik ismerősöm R52 jénél is mikor bekapcsolja és tölt be pityen és kiírja,de egy gombnyomás utána vagy (ESC) már nem emlékszem fut tovább és feláll rendesen.
Viszont ha egy Bios frissítés után ez megoldódik akkor már csak az a kérdésem hogy tudok Biost frissíteni
-
-
TGuru
tag
Egy Lenovo SL400 megéri brutto 199990ft-ért?
Nettóba venném,csak azt pontosan nem tom. -
"B"
tag
hali!
R52 mekkora vinyót kezel max..?
(Type 1858-A32)ha kell esetleg az utánanézéshez..
-
Reverting
őstag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére

en meg ez mellet dontottem
SL500 NRJ4EHV
es most h meg akarnam venn.... persze sehol nincs
)))) jo arban
-
SG3rg0
őstag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Szia, nekem volt fényes, tükröződő felületű kijelzőm egy asus notebookba, most van egy T61p matt, 1600 felbontású. Ég és föld a két kijelző, nagyságrendekkel jobb a matt kijelző, játék film, és netezés közben is! Nincs az hogy látod magad benne, meg ha besüt a nap a szobába és fénylik mint állat!
-
mimi_bacsi
tag
válasz
Reverting
üzenetére
Eldöntöttem, 500-as lesz, a tapasztalataimról írok, ha szükséges...
USAnotebookban megnéztem mindkettőt (400, és 500) de nekem a matt képernyő jobbnak tűnk (500-as azzal volt, ki hogy szereti) és mivel nem hátrány a nagyobb kép (sajnos több energiát fogyaszt, így rövidebb a akkuideje) DE nekem a kép mérete sem elhanyagolható szempont...Szerintem meg leszek elégedve vele, talán a hétvégén birtokba vehetem...!
-
Rick4
félisten
Sziasztok, kérdezek, hátha van itt nálam okosabb ember!
Adott egy thinkpad R52-es noti, meg egy friss XP telepítés (2008-ig frissítve), minden klappol, viszont nem tudom feltenni a BT drivert, ill. fel tudom, csak nem tetszik neki. A thinvantage system update végigment, és nem talált vele kapcsolatos dolgot, azFn+F5 billentyűkkel bekapcsoni a BT-t nem tudom, holott régebben ment az tuti, a kijelzőn megjelenik a BT status On felirat, de a kis led nem kezd el világítani. Az eszközkezelő szerint ez egy BCM2035B nevű eszköz, a C://drivers mappában ott van az összes driver, (BT-ból vagy 4 féle is) onnan lett mindenhez telepítve, és pár napja frissen szedtem le a lenovo honalapról, tehát ott sem lehet gond. Ötlet? -
Shadowfax
addikt
Otisz linkje lefordítva:
Start - Futtatás - írd be, hogy regsvr32 wuaueng.dll utána OK-zd le. Várj pár másodpercet, utána a következő ("RegSvr32"-vel kapcsolatos) üzenetet OK-zd le.
Ezután:
Start - Futtatás - írd be, hogy regedit utána OK-zd le. (Ezzel megnyílik a registry szerkesztő.) Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\wuauserv bejegyzést. Itt a DeleteFlag értéket keresd, ha létezik, akkor jobb klikk rá, s töröld.Ezután működnie kell a Windows Update-nek.
Ha nem működik így sem, akkor:
Start - Futtatás - írd be, hogy net stop wuauserv utána OK-zd le. Ha az automatikus Win Update-nek vége, Sajátgép vagy Intéző segítségével a C:\Windows könyvtárban a SoftwareDistribution mappát nevezd át SDOLD-ra.
Ezután:
Start - Futtatás - írd be, hogy net start wuauserv utána OK-zd le.Ezután működnie kell a Windows Update-nek.

-
vizimi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. A mai napon mind a laptopom mind az asztali gépemen jelentketett az alábbi hiba:
A biztonsági központ szerint az autómatikus frissítés ki van kapcsolva. Nem tudom átállítani és az update sem működik. Ezt a hiba kódot írja ki: 0x80070424
Emlékezetem szerin mindkét gépre ezt a progit telepítettem utoljára: BusinessCards MX v3.93 Természetesen telepítés elött megvizsgáltam vírusírtóval is.
Sajnos az angollal hadilábon állok ezért csak magyar oldalon tudtam utánna nézni, persze eredménytelenül.Várom segítségeteket! Köszi: vizimi
-
KőkorSzaki
tag
R400-at fogunk kapni mert a régi jól ismert típusok kiszaladtak, mégpedig AMD M82XT (alias ATI mobility hd3470) vga-val. Ha jól értem, ez valami hibrid megoldás, ami az Intel chipset integrált VGA-ját és ezt a GPU-t használja szükség szerint. Az az egyetlen gondom, hogy Linux is kell fusson rajta. Bárkinek bármilyen tapasztalata vagy szakértő véleménye?

-
Reverting
őstag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Egy cipoben jarunk... majd irj h mire jutottal, en lehet h varok egy honapot mert most brutal fel mentek az arak...

-
"B"
tag
hali!

nem feltétlen idevágó kérdés,de használ valaki hűtőpadot?tapasztalat IBM noti melegedésekkel kapcs?
-
mimi_bacsi
tag
Újabb vélemények? SL 500 és SL 400 között vacilálok!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

és lőn világosság! Az Usanotebook leírását betűről betűre átböngésztem. A különbség: Display port.
))