Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Az R50-es gepemben elhalalozott a dvd iro. Matsushita UJ-830S tipus. Ultrabay slotban levo. Az elete soran kb 5 lemez lett megirva vele, ugyhogy csodalkozom a dolgon. CD-t talan meg olvas. Erdemes lenne cserelni szerintetek? Mennyibe kerulhet?
Vagy vegyek egy kulso irot? Esetleges ujratelepitesnel lehet kulsorol is telepiteni a gepet? -
cqr
aktív tag
Az elsőre: ezt a topicot [link] érdemes olvasgatni, a power managment kikapcsolása pl megszünteti a zajt, de nem biztos hogy ez a legjobb megoldás..
Más: 1.Idle-ben olyan 20-22 fokos szobában kinek milyen gyakorisággal kapcsol be a venti?
2.ha bekapcsol, a tpfancontrol mekkora fordulatszámot mutat?
3. mekkora a különbség idle-ben (melegedést tekintve) egy 1.6GHz-es c2d és egy celeron M 550 között (mennyit jelent a speedstep) ? -
biker
nagyúr
Ja, igen, csak a mobilra írtam, hogy T-s, a huawei-t a P is adja, nem csak a V.
De ezt nem tudom, hogy milyen, mert erre nem tértünk ki, csak hogy ugyanez a hibaBT-n bármit tudok mindkét mobillal tenni, csak a netnél fagy szét, de akkor USB-n motorolával is, mert próbáltam
BT-n is, így a BT hibát venném kisebb esélyre. -
cqr
aktív tag
Sziasztok!
Egy R61-nél (celeronM 550, x3100), ha a proci idle-ben van, akkor egy magasfrekvenciájú hang hallatszik a laptopból, ha pl akár csak egy ablakot elkezdek átméretezni, abbamarad.
Tudna vki segíteni abban, hogy mi okozhatja/hogyan lehet megszüntetni?Másik: a hdd folyamatosan pörög, majd kattan egyet, ismét pörög egy ideig, majd kattan stb.. a kattanások folyamán hd sentinel szerint néhány kb-ot (ált 20at pl) ír. Ha húsz percig nem nyúlok hozzá akkor is folyamatosan ezt csinálja. Kérésem mint az előzőnél, bármilyen választ, segítséget előre is köszönök.
-
Tim82
félisten
Egy szóval nem említetted, külön végignéztem most a hozzászólásaidat, a két BT-s mobilt mondtad, hogy T-s. T-ék emlékeim szerint Globetrotter gyártmányú web'n'walk stick-et adnak, mint USB-s cuccot.
De nem kötekedésből mondtam, csak megjegyzem. Még csak azt sem tudom a leírásod alapján, hogy melyik USB-s Huawei modem (pedig nyilván valamennyire felismeri a Win, mint eszközt).Azért kérdezem, mert ez az a rész (a mobilnetes modem), ahol én tudtam volna segíteni. BT-s telefonon keresztüli kapcsolódásnál nem, de nem is feltétlenül ugyanazon probléma miatt nem tudsz BT-n keresztül és az USB-s modemen keresztül kapcsolódni.
Jelzem, lehet, hogy hülye kérdés, de más bluetooth eszköz normálisan működik az R61i-vel?
-
"B"
tag
miért csinálja azt az aksim hogy 33%ról hirtelen leugrik 4% ra

-
Susnyak
csendes tag
Nekem is R61i-m van és amikor megvettem ugyanilyen problémával szembesültem. A gondot nálam szoftverfrissítés oldotta meg. Minden XP frissítést feltelepítettem, de ha jól emlékszem akkor az Access Connections vagy a vezérlők egyik újabb verziójának telepítése után lett jó a csatlakozás. Nem az AC-t használom a hálózatkezelésre hanem a natív XP-s felületet de valamiért mégis ennek a frissítése segített. Szerintem megér egy próbát.
-
biker
nagyúr
bocsi, kikerestem az eseménynaplóból pontosan:
Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000008e (0xc0000005, 0x00000000, 0xa432a604, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini092708-01.dmp.
-
Tim82
félisten
A Huawei USB-modem az E220 nevű shit volna egyébként? Az a modem ugyanis egy kisebb mértékű atomkatasztrófa.
-
Sipi
addikt
Az baj, mert erre a hibára egyetlen értékelhető találatot kaptam, az is INVALID_CANCEL_OF_FILE_OPEN. Kis eséllyel RAM-időzítés, hatalmas eséllyel driver-probléma lehet (szó szerint szarul van megírva).
Azt próbáld meg, hogy lepucolod a mobilos cuccokat, és csökkentett módban próbálod telepíteni (ha engedi). Próbálj régebbi drivereket is, nem biztos, hogy az újabb jobb. A mobilnetes cuccok annyi hw-alrendszert használnak, hogy a hiba akár az USB-vezérlővel is lehet.

A BSOD képen ez a fileopen nálad is a hibaüzenet?
Sipi
-
Shadowfax
addikt
Fontos lenne tudni, hogy milyen hibával áll le a gép. A BSOD utáni azonnali restartot így kikapcsolhatod: Vezérlőpult - Rendszer - Speciális fül - Indítás és helyreállítás Beállítások: Rendszerhiba: automatikus újraindítás elől pipa kiszed.
Driverhiba lesz. Esetleg valamilyen fontos hotfix nincs fent.
-
biker
nagyúr
Olyan gondunk van, mint korábban Integra kollégának.
3 R61i-n is mindenféle készülékkel (V3xx usb-n és BT-n, K800i BT-n, huawei USB-n) ha mobil netre kapcsolódunk, akkor connecting, usernév, jelszó, bumm kékhalál.
support szart se tud róla, náluk nincs hiba, persze nem ezen a 3 gépen, hanem a saját gépükön

Most állítólag majd jön valami új rendszerlemez hozzá, amivel tán lehet, hogy jó lesz, de gyanús a 3 különböző r61 3 különböző mobillal ugyanaz a hibaWin SP3
bármi tipp?
-
Shadowfax
addikt
Két lehetőség is van:
1. BIOS-ba belépsz: Config - Display - Brightness-t "High"-ra állítod "Normal"-ról.
Vagy:
2.Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - Power Manager: itt a különböző sémák vannak, hogy a "display brightness level" hányas fokozaton legyen - akkus ill. AC üzemmódban (nálam a "ThinkPad default" séma a maxon hagyja a fényerőt, ha akkura váltok). Lehet egyéni sémát is készíteni. -
more
tag
Sziasztok!
az lenne a gondom,hogy van egy r61i-m és nem tudom,hogy hogyan tudnám felvenni a fényerőt ugyanolyan magasra, akus üzemmódban, mint amikor tápról megy. az oké,hogy az fn+home al veszem feljebb, de mégsem lesz ugyanakkor.
remélem hogy ez csak valami beállítási gond és nem így van kitalálva a gép. -
Shadowfax
addikt
Akkor most Pentium M 740 van benne, ha jól sejtem. (Everest vagy cpu-z megmondja.)
Ezekkel lehetne upgradelni:
750 1.86 GHz
760 2.00 GHz
770 2.13 GHz
780 2.26 GHzDe ezek többet fogyasztanak, jobban melegednek, s nem feltétlenül lesz érezhető a sebességkülönbség.
Az R52 HDD upgrade-del az a gond, ami a T43-aknál is: nem tehetsz bele akármilyen vinyót, bővebben: [link]
Első körben a memóriát kellene a maximumra tuningolni. -
fordfairlane
veterán
Nem csodálom, hogy nincs róluk tapasztalat, kb. 2-3 hete látni magyar árlistákon. A rollcage hiánya kicsit aggaszt. Jó lenne kézbe fogni egyet, kicsit megszorongatni, vajon mennyire van műanyag fílingje, esetleg ropog-e a műanyag. Nem dobálni akarom, de sokat hurcolnám ide-oda.
-
"B"
tag
Thinkpad R52 be szeretnék procit cserélni..help me mit kell tudnom hogy gond nélkül menjen,(belemenjen)..
köszi előre is a segítséget..
-
zedii
aktív tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
SL ekről nem sok infót találni, magyar siteokon. Valakinek van már tapasztalata - pl mennyire masszívak?

-
-
Gondwana
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
ha kézzel elhúzom a reteszt, s úgy akarom lezárni a födőt, akkor nem kattan be. Akkor ez egy fícsőr.
T60-on a bal retesz nyílásában van egy kis pöcök, ebbe akad bele ilyenkor. Akit zavar kireszelheti (vagy csak félig húzd el a zárat). Az alapötlet az lehetett, hogy ha nem kattan be, nem tart rendesen.
szerk.: Bocs, a válasz Marvinnak ment
-
Cathfaern
nagyúr
Adataimnál lévő géphez vettem külső monitort és billt, most arról használom. Nincs is semmi gond vele, az egyetlen problémám az lenne, hogy nem lehet-e megoldani valahogy, hogy a gépet lecsukott állapotban is be lehessen kapcsolni, ne kelljen csak emiatt mindig kinyitni?
Az is megoldás lenne, ha készenlétből fel tudnám ébreszteni, viszont ahogy lemegy készenlétbe, leveszi az áramot az usb portokról, így értelemszerűen ez se megy. Valami ötlet erre? -
"B"
tag
Ha minden igaz jön a 2x1Gb a gépbe

márcsak vmi proci kéne..
és egy mérges kis R52m lenne 
-
zedii
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
köszönöm az igen hasznos válaszodat!
(az öt perces szervíz azért volt öt perc, mert csak táp csere volt, ami kétperces kipróbálás után egyértelműen zárlatos volt, ezt követte a csere raktárról és a vonalkódos leolvasás ,h még garis-e a gép majd a papírmunka.. kis túlzás az öt perc de tényleg hamar ment, persze nem is volt egy nagy wasistdas probléma)
Szóval köszönöm, ilyen válaszra(megerősítésre) vártam
Üdv, -
ps_feri
csendes tag
Sziasztok!
Szert tettem egy (német) Z61m masinára, de sajnos a gyári, rejtett partíciót legyalulták róla.
Honnan tudnám annak a tartalmát beszerezni. Nem is a német XP Pro hiányzik, hanem az
IBM programok, amik kellenének a használathoz.Mondanám, hogy valaki írja ki nekem CD-ra a saját partícóját és megfizetem, de nem tudom találok-e ilyen urat-hölgyet :-)
Vagy ha valaki tud linket ilyen CD-hez, azt is megköszönném. (lehet rapidshare és hasonlók is, csak telepíteni tudjak már végre az asszonynak :-))
köszönöm !
-
Shadowfax
addikt
Üdv!
R T de leginkább az SL szériás Thinkpad-ek közül szemezgetek
Ajánlatos ezt a sorrendet sürgősen megváltoztatni.
Inkább a T és R sorozatból szemezgess. Az SL nagyon új még, de a legkevésbé ThinkPad. Pár hozzászólással korábban kifejtettem, hogy miért.menniyre zajosak ezek a thinkpadok?
Egy friss hsz a T topikból: [link] A dedikált videókártyával szerelt gépeknél nagyobb terhelésnél kapcsol be a venti gyakrabban (ki hitte volna?), de az sem zavaró zúgás. Ha bárkit zavarna, erre is van egy ventiszabályzó progi, tpfancontrol a neve. De általában elmondható, hogy csendes gépek, jó hűtéssel.a billentyűzetből melyiket széritát ajánljátok
A ThinkPadeknél 3 féle gyártású billentyűzet van: NMB, Alps, Chicony. Ez a preferált sorrend is, az NMB a legjobb. Az, hogy melyik van éppen a gépben, nem az adott sorozattól függ, tehát a T, R és SL-ben is lehet jó.
Azért megjegyzem, hogy a ThinkPadek legendásan híresek a klassz billenytűzetről.papírnélkül (szériaszám vonalkód) cserélték (öt perc)
Rég lehetett az a szervizelés...
Manapság minden második embernek van már laptopja, kicsit hosszabb a szervizidő, mint 5 perc.
De az IBM szervize az egyik legmegbízhatóbb, leggyorsabb szerviz Magyarországon.Jótanács: érdemes beleolvasgatni a T topikba is, ill. itt is visszaolvasni. Rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb!

-
zedii
aktív tag
Üdv, R T de leginkább az SL szériás Thinkpad-ek közül szemezgetek, sok tetszik viszont eddig nem volt dolgom még ibm-el dell és hp boldog tulajok voltunk, hp-t kinőttük thinkapadot szúrtuk ki utódnak. KÉrdés, amit nem igen lehet a gyártói siteról megtudni, menniyre zajosak ezek a thinkpadok? a hp amd-s prociját (x2) eléggé pörgette, és engem zavart a mindig bebe aztmár ki se kapcsoló venti, a másik kérdés a billentyűzetből melyiket széritát ajánljátok, mert a hp billje kellően el volt találva (nem úgy, mint a dell inspironja), és hát ez fontos szempont lenne. Utolsón kérdés a gariztatás. Hp esetében minden zökkenőmentes volt és kézségesek kértem xpt külddték pár napra rá, beszart a táp garin belül (10.hó) papírnélkül (szériaszám vonalkód) cserélték (öt perc). Szóval mik a tapasztalatok?

-
Shadowfax
addikt
válasz
marvin06
üzenetére
Akku hasznos tanácsok. Ha nem használod gyakran, érdemes kivenni a gépből, kb. 40%-os töltöttségi szinten, hűvös helyen tárolni.
a viszont kézzel szeretném elhúzni a zárt, hogy kattanás mentesen becsukjam, azt nem tudom megtenni, mert akkor úgy marad a retesz és nem zár le.
Régóta van már ThinkPadem (nem is egy), de még sose próbáltam így lecsukni.
De a kedvedért kipróbáltam, s valóban, ha kézzel elhúzom a reteszt, s úgy akarom lezárni a födőt, akkor nem kattan be. Akkor ez egy fícsőr. 
-
marvin06
csendes tag
Sziasztok!
Egy R500-as új tulaja lettem, két rövid kérdésem lenne a hozzáértőknek! Az akksival hogyan kellene bánnom hogy lehető legtovább épp maradjon?Él még ez a merytsd le, töltsd sokáig dolog, vagy egyáltalán nincs rá szükség?
Illetve egy másik,ami elég hülyeség és igen apróság, csak megragadt a fejemben. Ha felnyitom a fedelét, és ugye vissza szeretném zárni, akkor csak úgy tudom ha fogom és lenyomom, majd bekattan ugye a két fül. Ha viszont kézzel szeretném elhúzni a zárt, hogy kattanás mentesen becsukjam, azt nem tudom megtenni, mert akkor úgy marad a retesz és nem zár le.Úrja egy kicsit fel kell nyitnom és lenyomnom, hogy bekattanjon. Ez mindegyik gépnél igy van?
Köszönöm a segitségeteket!Sziasztok -
ronaldo
őstag
Köszönöm a sok választ, megtaláltam.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ja, úgy értettem, hogy a Battery Maximiser systray ikonjára kattintva érted.

Nekem a Vezérlőpultos megoldás pont 1-2 kattintással kevesebb.

-
venember83
nagyúr
Képernyőkímélő ügyében nem is állítottam egy szóval sem mást.

ThinkVantage akksis programjáról meg fogalmam sincs, hogy pontosan mikori rev, de viszonylag friss, én is a napokban fedeztem fel, hogy a fülek közt kattintgatva bizony itt is be lehet a kívánt lezárt fedeles állapotot állítani.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Valószínűleg én használok régebbi Battery Maximiser-t, de nálam nem, tehát a fentebb leírt metódusom szokott maradni.
Amire Te gondolsz a képernyőkímélőnél, hogy ott is van Energiaellátás fül, onnantól meg ugyanaz.

-
-
ronaldo
őstag
R61-nél hol lehet beállítani, hogy a fedlap lecsukás ne járjon hibrid alvással? Monitort kötnék rá. Fenn van minden Thinkvantage progi is.
-
"B"
tag
megoldódott a karc eltűntetés a fedlapon..

-
vizimi
tag
Shadowfax! Köszönet a válaszodért! Körbenézek a neten és meglátom meddig nyújtózkodhatok.

-
Shadowfax
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hol lehet állítani az X3100 által felhasznált memómennyiséget?
Sehol. Az igénynek megfelelően maga csípi le, max. 384MB-ot. -
Shadowfax
addikt
A fórumotokat olvasgatva azonban kissé megíjedtem mert sokszor olvasni a driverek beszerzésének nehézségéről.
Ha jól láttam, ezt megjegyzést a Lenovo 3000-es topikba szántad inkább. Finoman fogalmazva, nem feltétlenül azt a topikot kellene olvasgatnod, mert 1-2 arrogáns hangadó véleménye nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
A ThinkPad gépek driver és szoftver támogatottsága a legjobb, ezt bizton állíthatom. Néha előfordulhat az, hogy pl. az Intel honlapján már egy újabb driver van fent, s a Lenovo honlapján még nem frissítették. Ettől nem dől össze a világ.
Van egy System Update nevű program is, amit ha elindítasz, automatikusan megkeresi neked a géphez szükséges driverket és szoftvereket.
Az SL400-ról: mivel az SL sorozat teljesen új, szerintem senkinek sincs még ilyen itt. Annyit lehet tudni róla, hogy bár ThinkPadnek nevezik, számos olyan fícsőr hiányzik róla, ami miatt én nem nevezném ThinkPadnek: pl. a zsanérok nem fémből vannak, nincs ThinkLight (bill.-megvilágítás), nincs ThinkVantage gomb, nincs Roll Cage (fém merevítés a házban), stb.Én egy hosszútávon strapabíró, megbízható gépet szeretnék átlagos othoni felhasználásra időnként hordozva munkára.
Ha megbízható, új gépet akarsz ebben az árkategóriában, inkább nézz körül a 14.1"-os R61-ek közt. Esetleg várd meg, míg kapható lesz az R400. -
venember83
nagyúr
Rövidke kérdés:
Hol lehet állítani az X3100 által felhasznált memómennyiséget? Úgy tűnik mióta megdupláztam a rendelkezésre álló fizikai rendszermemót, azóta az integrált VGA is falánkabb lett, a 2 GB-ból csak 2008 megabájtot lát a Windows. Se BIOS-ban, sem intel meghajtóprogramban nem kaptam beállítási lehetőséget. A gép egy R61.
Köszönöm a segítséget.
-
vizimi
tag
Kedves Barátaim!
Engedjétek meg, hogy újoncként és leendő Lenovo tulajként kérdésekkel zaklassam a tisztes társaságot

Miután a kiválasztott típusnak nincs külön topikja ezért írtam ide.
A Lenovo sl400 típusú laptopot szemeltem ki és ezzel kapcsolatban kérnék tanácsot, véleményt.
Vásárlásom szempontja a pénztárcám és egy olyan gép választása volt mely hosszab távon biztos "társam lehet".
A neten található magyar leírásokat elolvastam, ismerem a gép hardveres adatait, de angol tudás híján az angolnyelvű teszteket fórumokat nem tudom elolvasni.
Mi a helyzet ezzel a géppel, ár-érték aránya tudása alapján nekem nagyon bejön.
A fórumotokat olvasgatva azonban kissé megíjedtem mert sokszor olvasni a driverek beszerzésének nehézségéről. Ha op rendszerrel veszem a gépet nem adnak mellé drivert, netán nem jók? Nekem aki nem vagyok profi gondot jelenthet ezeknek a progiknak a beszerzése.
Én egy hosszútávon strapabíró, megbízható gépet szeretnék átlagos othoni felhasználásra időnként hordozva munkára.
Minden jószándéku hozzászolást főleg tapasztalaton alapuló véleményt örömmel fogadnák.
Köszönettel: vizimi -
Shadowfax
addikt
Bocs a késői válaszért, egy hónapig nem voltam a péhán. Ha még aktuális:
Atmel TPM (Trusted Platform Module) driver hiányozhat neki. -
Shadowfax
addikt
Ennek az r500-nak is magnézium váza van?
Igen, Roll Cage merevítés van benne. Az ún. Top Cover Roll Cage (az LCD mögötti) viszont ebben nincs.Ha sokat kell majd hurcolásznod, nem a legjobb megoldás. Ún. nem 2.3-2.4 kg, ahogy az usanoti írja, hanem 2.9 kg akkuval együtt: [link]. Ehhez jön még a táp súlya...
-
SG3rg0
őstag
Azt hogy 1 hónapon belül ki kell bővíteni, ilyet az ...notebookba mondanak!
-
SG3rg0
őstag
Nemcsak a vásárlástól számított 1 hónapon belül lehet kibővíteni a gart!
Ha 1 év gar van a notira, akkor 1 éven belül! -
SG3rg0
őstag

-
Napfénysüti
nagyúr
Nincs gond nem azért írtam a kifejezést találtam mókásnak
Amúgy azért javasoltam a másik topicot mert az látogatottabb.
Pedig képzelt olvasom ezt is azt is mivel én is R61-est nézegetek
Ki hinné mi?
De hogy hitelesebb legyen neked:
Erről mi a véleményetek, jelenleg ez a kiszemelt áldozat. Főleg iskolai dolgokra kellene, de sokat lenne cipelve.

Ha meg még hozzáértő kell zerge akkor keresd Peterke-t vagy T500-at.
Remélem jól írtam a neveket
És nézd meg hogy a másik topic aktívabb nem viccből mondtam ott lehet több eséllyel kapsz választ.
-
SG3rg0
őstag
Mi a gond?
Itt hozzáértő emberek, megszokták írni az adott témába a véleményüket!
Mivel Thinkpadról van szó, tehát jó helyre írok!
Nagy LOL neked! -
SG3rg0
őstag
Please!
Hol vannak a nagy lenovo guruk (spyduck ; ronaldo) ?
r500-ra vélemyén, tapasztalat? -
SG3rg0
őstag
Valaki mondjon pár dolgot erről az r500-ról!
Lenovo guruk! -
SG3rg0
őstag
Véleményt kérnék az alábbi notira!
http://usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=8835
Ennek az r500-nak is magnézium váza van?
-
paja_falcon
csendes tag
sziasztok, ma vettem R61-et, Linuxxal, de nem tudom telepíteni a lenovotól letöltött nvidia drivert, meg sem nyitja a fájlt. ha vki tud segíteni pls írjon, egy darabig még nem tudok beszerezni vistát
-
gilfoyle
őstag
Hello! Az R61-et hogyan tudom a gyári partícióról újratelepíteni? Teljesen gyári állapotba akarom hozni a gépet...
Ezt csak a Rescue&Recovery CD-kről lehet, vagy valahonnan menüből is? -
evo87
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Van egy R61 gépem. A driverek felrakása után marad egy cucc az eszközkezelőben ami kérdőjeles marad. Sokat próbálkoztam, sikertelenül. Intel ICH8M LPC controller - ez az ami kérdőjeles marad. XP SP3 van fenn a gépen. Mi lehet a megoldás?
-
more
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Felhívtam a Lenovot és kérdeztem pár dolgot...nem volt egyszerű. Azt akartam megtudni, hogy a garancia kiterjesztést mikor lehet megvásárolni, és hogy a memóriabővítés garanciavesztéssel jár-e. Előszór azt mondták,hogy a garancia időn belül (1 év) bármikor megvehetem a kiterjesztést, de hogy azért ez nem biztos és megadtak két számot ezeken kérdezzem meg, napokon keresztül hívogattam őket, mire felvette valaki. Majd megint azt mondták,hogy nem biztosak benne és visszahívnak, gondoltam pár perc és már hívnak is, de nem másnap reggel hívtak, azt mondták,hogy csak az első egy hónapban lehet megvenni a kiterjesztést, és hogy a memóriát bővíthetem ahol akarom, erre eltelik két perc, és már hív is a nő,hogy ja mégsem csak szerviz partnereknél lehet megcsináltatni, nem akrámilyen "noname" szervizben.
Szerintetek akkor most mi van? Itt mindenki azt mondja,hogy bármikor lehet venni garancia kiterjesztést, lehet hogy az ügyfélszolgálatos tudta rosszul? Vagy itt tudja mindenki rosszul? van aki már vett 1 hónap után? -
"B"
tag
most én is arra várok,a 2x1Gb-ra..proci már cserélve lett
nagyon megszerettem a kis fekete dobozt

-
cornail
csendes tag
sziasztok!
thinkpad r61-emben kell memóriát bővítenem 4GB-ra, megvettem a ramokat, be kellene hát pakolni. az infoparkos lenovo szervíz itt van a szomszédban. memória CRU-nak számít, v jobban teszem, ha rájuk bízom a melót? (a maintenance guide megvan hozzá, amiben le van írva, mit tegyek, viszont garos még a gép jócskán)
a fő kérdés, h nem tudom kérnek-e munkadíjat érte itt agyarországon, a lenovo oldalán ti. ezt találtam:
"You may request that a service provider install CRUs, at no additional charge, under the type of warranty service designated for your machine"
vki tud vmit erről?kösz
-
matyi7700
csendes tag
Udvozlegy,
15,4 Laptop kijelzot keresek ThinkPad R61-hez, WXGA (1280*800) vagy nagyobb felbontasu is erdekel, glare type kifejezetten.
Ha tudsz segiteni ne habozz, kieggyezunk

-
"B"
tag
Van aki ért a dokkolóhoz?szétszedni összerakni diagnosztizálni mi a lehet a baj?nem akart lejönni a noti róla..így le kellett műteni..most szét van szedve..össze raknám de utána úgyis szét kéne kapni megint..

Aktív témák
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

BT-n is, így a BT hibát venném kisebb esélyre.
De nem kötekedésből mondtam, csak megjegyzem. Még csak azt sem tudom a leírásod alapján, hogy melyik USB-s Huawei modem (pedig nyilván valamennyire felismeri a Win, mint eszközt).

..max külsö lesz..