Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
hzcs
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
kamerát igaz nem próbáltam, de nem láttam a sajátgépben, viszont tényleg működik msn alatt.
Ujjlenyomatolvasó: igazából eszközkezelőben ott van, nem is ír hibát, de ha akarok ujjlenyomatot hozzáadni, kiírja nincs ilyen eszköz.szerk: fene se érti, de most tudtam hozzáadni ujjlenyomatot, mégis működik. Szóval minden működik win7 alatt is.
-
-
hzcs
senior tag
hali
sl300hoz van már valami okosság, amivel a ventit lehet leállítani, vagy a bekapcsolási hőmérsékletet átírni?
-
hzcs
senior tag
Hibernálásból nálatok is katasztrofálisan lassan indul el a gép? Majdnem másodpercenként megy 1 beosztást a fehér vonal. SL300, 2 giga ram, de hibernálásnál csak a foglaltat menti le, az meg még 1 giga sincs. Korábbi asusban is 2 giga volt, ott pillanatok alatt feléledt hibernálásból.
Lehet ahhoz köze, hogy a biosban a sata az kompatibilis módban van, és nem ahci-ban? -
hzcs
senior tag
Szóval akkor ahhoz képest 2 év, mint ami a lenovo oldalán lekérhető? Mert az pár hónappal előbb lejár, mint a vásárlástól számított 1 év. Még nem aktiváltam a 2 évet, akkor előtte a lenovot kellene megfűzni, hogy írja át a vásárlástól számított 1 évre, és utána aktiváljam a plusz 2 évet?
-
hzcs
senior tag
köszi!
Végülis 5400 rpm-es lesz, mert inkább filmre, zenére, letöltésre használom, arra jó a kisebb is, akksinál viszont nem szeretem ha akár 5 perccel is kevesebbet megy.
Garancia kiterjesztést ha most veszek (3-4 hetes a gép), akkor ugye az 1 év lejárta után indul, nem pedig a vásárlástól. Mert 12-13 ezret rászánnék, ha valami elromlik, alaphangon is sokkal többe jönne.
-
hzcs
senior tag
Hali
Gyors kérdés:
SL300-am van, eladtam belőle a vinyót. Most 2 WD-t nézek, az egyik 5400 rpm scorpio blue (WD3200BEVT), a másik is WD, scorpio black, 7200rpm (WD3200BJKT), mindegyik 320 gigás. Szerintetek ez kompatibilis-e a géppel (remélem igen), valamint üzemidőben kb mit jelent az 5400 vs 7200?
Kösziszerk: ugye ezt nem nézi a bios, hogy ibm-e, mint pl a wifi kártyát?
-
hzcs
senior tag
SL300: tesztoldalakon írták, hogy a touchpad és a pöcökegér laggol, ami igaz is, viszont amikor kiveszem az akksit, megszűnik a lag. Fogalmam sincs milyen összefüggésben vannak egymással, de remélem a következő bios frissítéssel megoldják.
-
hzcs
senior tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ezaz, köszönöm!
szerk: a legújabb hotkey driverrel nem működik ez a megoldás sem

Kis vigasz: 18 fokos szobában, ha csak letölt a gép, leáll a venti
Időt nem tudok, mert elaludtam, de reggelre csendben volt a masina.Mennyire befolyásolná az akksis üzemet egy 320gb 7200rpm vinyó? Le kellene cserélnem a gyárit, csak nem tudom hogy erre-e, vagy egy 500 gigás 5400rpm-re. Igaz először ssd-t néztem, de úgy láttam nem ment le emészthető szintre az ára.
Nekem a dobozra az van írva többet közt, hogy 1x2 gb, erre 2x1 gb van a gépben everest szerint.
-
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
Van egy hiba (valószínű szoftveres, de nem jövök rá mi lehet): wifin keresztül csatlakozok egy routerre (sajátom, frissítettem már azon is szoftvert), és netezés közben egyszer csak fogja magát, nem jönnek be az oldalak. Ping van, netrádió szól, de az oldalakat nem hozza be. 2-3 perc után megjavul, vagy amikor a javításra megyek. Wlan kártya driver újrarakva, access connectiont is felraktam-leszedtem, de egyik változattal se működik rendesen.
Mielőtt újrarakom a wint, van valakinek ötlete mi lehet a baj? Intel Wifi Link 5100 van a gépben. -
hzcs
senior tag
válasz
nemethbalazs
üzenetére
még nekem se kapcsolt feljebb, pedig tegnap 4 filmet is átkódoltam, mindkét mag 70-80%-ra volt használva, már meleg levegőt fújt, de nem hangosodott.
-
hzcs
senior tag
Megtaláltam a megoldást:
Egyszeri alkalomra: futtatásba kell beírni, hogy: net stop beep
Mindenkorra: futtatásba: sc config beep start= disabled -
hzcs
senior tag
Biosban csak az akku és táp üzemmód váltást lehetne kikapcsolni. De pl amikor a thunderbirdben üzenet jön, csipog, amikor az intel wifi programja feldobja a csatlakozós ablakot, csipog. Plusz amikor kézzel állítom a fő hangerő csúszkát, és ahol elengedem, ott is csipog. Pedig ki vannak kapcsolva a windows hangok. A hangerőszabályzóban kellene egy olyan csúszka, hogy pc speaker, és azt kellene lenémítani, előző laptopomon (és az eddigi összes gépemen) így kellett megszüntetni a csipogásokat.
-
hzcs
senior tag
Visszatértem a jól bevált xp-re...
Hogyan kell kikapcsolni a pc speaker hangokat? Mert a hangerőszabályzónál kellene, de ott nekem nincs, csak 4 csúszka, de nagyon idegesítő, ahogy halkan nézem pl a filmet vagy hallgatom a zenét, és paff, teljes hangerőn ordít a pc speaker. -
hzcs
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
Nemtudom, Lenovo oldalán kiválasztva a gépem, a driverek között ott van ez is, plusz a biosnál induláskor kiírja hogy usb mass storage, és nincs rádugva semmi usb. Vagy akkor ez nem az? Mert azt írja, xp-nél is ott kellene lennie az eszközkezelőben, de nem volt.
Most szenvedek a 64 bites vista telepítésével, és elég sok gondja van, pl minden újraindításnál maximumra rakja a fényerőt, a Visual C++ nem települ fel assembly hibára utalva, power manager program sem települ fel, osd sincs, a hardveres hangerő gombok sem működnek. Még kicsit szórakozok vele, aztán megy vissza az xp. Azért arra kíváncsi vagyok, vistán mennyivel kevesebbet megy el akksiról. Előző gépemnél 3 óra helyett másfél - 2 órát ment vistával.
-
hzcs
senior tag
válasz
Reverting
üzenetére
Ma rakok fel vista business sp1 64 bitet. 32 bites XP-vel minimum fényerőn (nekem fényérzékeny a szemem, ezért majdnem mindig minimumon használom) filmnézéskor fülhallgatóval ment el 4 óra 20 percet wifi nélkül. Ez az első akksihasználat.
Kíváncsi leszek, hogy vistán hogy muzsikál. (Persze elsősorban a ventire vagyok kíváncsi, hogy ott leáll-e) -
hzcs
senior tag
köszi a választ, megnéztem mégegyszer a doboz tartalmát, és tényleg benne van, csak én lenovós papírt kerestem, nem forgalmazóit

Venti: azt hittem megoldódott, mert ma reggel bekapcsoltam a gépet, és ment a venti. Belépett a windowsba és LEÁLLT!! Kb 3-4 percet állt, de sajnos azóta folyamatosan megy. Nem tudom miért jó ez, pedig az akksis üzemidőt biztosan megdobná 20-30 perccel (az ezelőtti asuson sokat jelentett a venti).
-
-
hzcs
senior tag
Ez az a kis levél, amin a név, cím, gép típusa-szériaszáma, vásárlási dátumot kell beírni, és visszaküldeni?
Már működik a kék gomb, sőt led is van alatta
A Lenovo Care programot kellett feltelepíteni. Viszont most az osd nem működik, na nem emiatt. Most azt csinálom, hogy minden programot feltelepítek, megnézem mi az ami kell, mi az ami nem, és win újrainstall a csak számomra fontos programokkal.
Ez az ujjlenyomatolvasós belépés mekkora buli
-
hzcs
senior tag
Az miért van, hogy most vettem a gépem pár napja, de a lenovo oldalán beírva a típus és szériaszámot, 2009 októberéig van gari?
-
hzcs
senior tag
ja látom letölthető. Megnézem működik-e, picit mérges lennék ha nem működik a gomb. Második laptopom, de az elsőt is 6x küldtem vissza szervizbe, ezt nem szeretném.
Garikiterjesztést gari lejártáig lehet venni, vagy ezt az új géppel együtt kellett volna megrendelni? Mert az 1 év elég halvány.
-
hzcs
senior tag
Hali!
SL300 van nekem is, második napja. A venti tényleg megy nonstop, pedig feltettem az 1.21-es biost is, amire azt írták, orvosolták az állandó ventillátor problémáját.
A baloldali kék villáskulcsos gomb mit csinál? Szerintem nekem nem működik, mert feltelepítettem minden drivert-szoftvert, és nem csinál semmit. Indításnál amikor írja, hogy to interrupt normal ... blabla, nyomd meg a kék gombot, arra se csinál semmit. Valami ötlet?
Burkolat: tegnap kaptam meg, és kb 4-5 óra használat után már eléggé meglátszik a kéznyomom a touchpad mellett, amit le se lehet törölni. Ez normális? Baj lenne ha az.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Időt nem tudok, mert elaludtam, de reggelre csendben volt a masina.