Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Aktív témák
-
ubbconfig
aktív tag
Szia,
épp tegnap vettem egy ilyen gépet a nejemnek, pont az ára miatt. Thinkpad ilyen áron szinte ajándék, a proci meg itthoni használatban bőven elég neki. Hosszútávra akartam neki egy masszív, megbízható gépet venni, szerintem jól döntöttem. Tegnap este óta szinte folyamatosan tesztelem, nyúzom (ha gáz van, 3 napos csereidő), nem hangos, nem melegszik. A gyári Lenovos Vista viszont tele volt minden sz@rral, sokat kigyomláltam belőle, most már gyorsabb a boot is, a vinyó se kerepel sokat. Később azért vagy XP vagy Win7 fog rámenni, mert amire neki kell, a Vista túl sok, túl nagy és túl lomha
Sok notebookot nyúztam már, de minőségben, öszerakottságban még az alsó árkategóriában is király a Thinkpad
Kedvcsináló a márkához:
[uppsz] -
pcMANiac
aktív tag
A melegedés áram fogyasztással jár. Azért melegszik többek között, mert sokat fogyaszt. Tudtommal a mobil celeronokban sokkal butább a speed step és egyéb energia takarékos és akku üzemidő hosszabbító technika. Az egy dolog, hogy számításban gyengébb, mert netezéshez bőven elég, de ha akkuról használod, akkor nem mindegy mennyi az üzemidő. Egy jó IBM nagy akkuval akár 6 órát is működik, de a cerkás szerintem max 1,5-2 órát. A hangjáról még nem beszéltünk, de ami jobban melegszik, azt jobban is kell hűteni. Én spec szeretem ha egy noti majdnem hangtalan. Kicsit zavaró, ha folyamatosan zizeg a venti. R60e-t konkrétan nem ismerem, de volt olyan notim, ami szinte égette a kezem a billentyűzeten, olyan meleg volt nyáron több órás használat után.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest