Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
nohabmozdony
csendes tag
Bővebben: link
Innen tudod letölteni. A rendkívül hangzatos 77pm48wwx.exe vagy mi névre hallgat. Telepíted, és utána a Start menüből rögvest indítható. Mindent letölt (BIOS frissítést is), telepít, nekem nem volt vele gond.
Nekem tetszik a kis LED is, arra pont elég, hogy a billentyűzetet lássam. Az átvilágított billentyűzeteket sose kedveltem valahogy. Linux tapasztalat nincs, úgy általában Linuxszal menő ThinkPadet láttam már jónéhányat, de azért ne ez alapján próbálkozz.
Nekem az Fn billentyű okoz kis gondot, a teljes méretű billentyűzetemen ugye Ctrl, Wingomb (minek), Alt van, míg a laptopon Fn, Crtl, Alt a legalsó sor, így amikor váltok a nagy gépről a notebookra, mindig tudatosítani kell hogy a ctrl gomb beljebb van a szokásosnál.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest