Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Szemjuel
tag
következő gépem tuti egy X szériás TP lesz
azon már nem spórolok, nem elégszek meg az SL szériával
bár ez is átlagon felüli érzést áraszt külsőleg, belsőleg 
én vásárlás előtt sokat gondolkodtam, hogy mire kell a gép. van egy lcd-tv-m és tudtam hogy filmezni akarok rajta. sokfelé érdeklődtem, rengeteg tesztet olvastam, és mindenki modnta hogy a fullhd-t is viszi az integrált vga-is
üzemidőre is remek, ha kell 4 órát megy, bár minimumon
a billentyűzetre azt mondanám hogy átlagon felüli, de azt nem, hogy a legjobb. a célnak maximálisan megfelel! kényelmes, és ez a lényeg!
a pöcökegér is remek használatot tesz, és furcsállva nézek a tapipadra, hogy mi a francnak tették rá? felesleges! szinte annyira pici, hogy használhatatlan!én személy szerint nem hiányolom a külön blokkot a del ins stb gomboknak, simán megszokható, megtanulható így is a kezelése!
egy dolog viszont zavar, hogy egy 180ezer forintos laptopban nincs multifunkciós kártyaolvasó! + nem lehet dokkolóra csatlakoztatni! az én változatomnak ledes kijelzője van, de sajnos tükröződő felületű(bár ez a színeknek jót tesz). és a rollcage se lenne rossz
bár akkor már nem lenne ebben az árban
mindent összevetve nagyon örülök hogy egy ilyen finom kis gépezet került a kezeim közé

-
Szemjuel
tag
az enyém kellemesen halk, bár mostanában annak ellenére hogy egyáltalán nem meleg a gép, a ventilátor maxon működik... valami bios frissítést kiadhatnának már hozzá, mert az előző nem segített rajta :S
jah, és pengén működik! kapcsold ki a vista töredezettségmentesítőjét, és egyéb felesleges funkciókat, és pattogni fognak az ablakok ;) -
Szemjuel
tag
nekem olyan problémám van hogy a ThinkVantage nem működik windows 7 alatt, meg az ujjlenyomat olvasó se :S és hiába teszem fel az elméletileg win7 kompatibilis driver-t, nem szereti :S
-
Szemjuel
tag
most egy olyan problémám van, amit hiába próbáltam 2 órán keresztül nem tudtam megoldani sajnos... arról van szó, hogy VGA kimenetre rákötöttem a tévémet, és el van tolódva a kép balra, amit viszont nem tudok beállítani!

az asztali gépemben van egy ati vga, azzal is volt ilyen probléma de driverből simán be lehetett állítani.a kérdésem az lenne, hogy tud e valaki egy programot ami segíthet rajtam?
-
Szemjuel
tag
hali!
sikerült elcsesznem a sim-kártyámat és már nincs meg a puk-kódos papírom
arra gondoltam hogy talán a gép olvasni tudja a SIM adatait anélkül is hogy beírnám a biztonsági kódokat! remélem tudtok segíteni, mert nagyon készen vagyok... pont ballagás idején amikor mindenki ezt a számomat tudja nem vagyok elérhető 
-
Szemjuel
tag
szóval akkor ha az sl300-omba teszek egy bármilyen SIM-et + egy térkép programot frankón működik GPS-ként? : O
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
azon már nem spórolok, nem elégszek meg az SL szériával