Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Reverting
őstag
"a proci nem tudom hogy tud sípolni
Mivel egy teljesen zárt dolog, amiben nincs mozgó, rezgő alkatrész."senki nem is irta h rezeg.... es bizony apro ciripelo hangot tud kiadni... lehet te meg sem hallod, nem mindenkinek jo a fule... amugy volt mar rola szo korabban h van hangja...
Az aksi eloregedese es haldoklasa 3eves akunal bizony nagyon is elofordulhat....
-
Tim82
félisten
-
mikoljan
tag
Még pénteken felhívtam a szervízt és elmondtam a problémámat. Azt tanácsolta nekem az úr, ha már kifejezetten zavaróvá válik a villódzás, akkor vigyem be szervízbe (Szerencsére anno vettem gari kiterjesztést, 2011-ig oké vagyok
). Így, hogy tényleg csak egy pillanatra megy el a kép, azzal nem tudja konkrétan lokalizálni a hiba forrását.
Javasolta még, hogy szedjem le teljesen a video-drivereket és ismét tegyem fel őket, hátha. -
tucsike86
tag
Az USB DVD-írót mindenképp látnia kéne, annak semmi köze nincs az Ultrabay-hez. Ha f12-t nyomogatod a boot elején (ha jól emlékszem, de lehet f11 - a lényeg, hogy azzal választasz boot device-t), akkor megjelenik a meghajtó (mármint az ultrabay?)?
Az ultrabay-es eszközöket a windows USB eszközként érzékeli, és le is lehet őket választani menet közben is. Nézd át az usb drivereid, esetlegesen frissítsd őket, vagy a chipset drivert rakd fel újra. Szerintem azzal lesz a gond, nem hinném, hogy maga a noti ne látná az eszközt. Különösen azért gondolom ezt, mert az USB-s írót sem látja.. tuti, hogy nem hardveres a hiba.
-
Tim82
félisten
Mindkettőnek valóban ugyanaz (Ultrabay 2000) a csatlakozása, tehát jónak kellene elvileg lennie. Lehet, hogy hülye (és cseppet IT Crowd-os
) kérdés, de "próbáltad már kivenni és újra berakni"?
(Értsd: biztosan jól van bent a helyén, a kis kallantyú is helyére kattant, amikor beraktad?)Másrészt megkérhetnéd az eladót, hogy előtted próbálja ki az optikai meghajtót...
Aktív témák
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

))))))))))))))))) es szuper hallasu is
Mivel egy teljesen zárt dolog, amiben nincs mozgó, rezgő alkatrész."

) kérdés, de "próbáltad már kivenni és újra berakni"?
(Értsd: biztosan jól van bent a helyén, a kis kallantyú is helyére kattant, amikor beraktad?)