- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Egy Gwent-es kérdésem lenne. Gyűjtögetős trófeát csinálom és vannak olyanok amikből 3-mat is össze lehet szedni. Pl Északi királyságoknál a Blue stripes commando. Ebből a teljes pakliban 3 van. Ezeken teljesen megegyeznek az ábrák vagy 3 különféle mintájút kell keresnem?
Minden kártyából csak annyi van ahány a teljes paklikhoz kell...vagy több is lehet esetleg? Teszemazt...a teljes paklihoz kell 3 Decoy (álca)...de létezik ebből több is vagy 3-nál többet a büdös életben nem találok?!
-
Üdv!
W3 Goty-nál is él az a lehetőség, hogy a STEAM-es acc-on vásárolt játék kulcsát GOG Galaxy-ba másolva megkapjuk a játékot a GOG accon is?
Mert tudtommal az első két résznél ez még így volt... -
marilllyo
veterán
Srácok! Valaki egyszer feltöltötte ide a gwent lapokat nyomdakészen. Tudnátok segíteni, hogy meg van e még?
-
-
-
-
.LnB
titán
Én első végigjátszás során még csak valaszolgattam a kérdésekre mert nem játszottam a Witcher 2 vel előtte. Aztán gondolom rosszat válaszoltam mert nem volt
questem. Most másodjára be töltöttem a Witcher 2 mentesemet, de csak 1/3-nál tartok. És megint nincs.Letho-s gondolom mrgmaradtak az első végigjátszás alatt adott válaszaim.
-
válasz
cyberkind #15172 üzenetére
különbségek
megölted-e Aryan La Valette-et?
- Novigradban, amikor Dandelion női után szaladgálsz, találkozol az anyjával, aki ha megölted a fiát, nem áll veled szóba, ha nem, akkor igen. a küldetésen nem változtat, néhány párbeszéd más.megmentetted-e Tansarville-i Sílát?
- a játék vége felé, amikor kiszabadítod Margarita Laux-Antille-t a börtönből, akkor Síla ott lesz mellette a cellában, ha megmentetted a W2 alatt a selejtes megaszkóptól. nem változtat semmin, mert ott is hal meg. ha nem mentetted meg, akkor értelemszerűen már halott.megölted-e Lethot a W2 végén?
- ha életben maradt, találkozol vele egy mellékküldetésben, és segíthet a Kaer Morheni csatában. ha meghalt, akkor meg nyilván nem.Roche vagy Iorveth?
- ha Iorvethet választottad, akkor verekedni kell egy kört az őrrel, amikor először odatévedsz Roche búvóhelyéreTrisst vagy Anaïs La Valette-et mentetted meg Loc Muinne alatt?
- ennek a kérdésnek tapasztalataim szerint semmi hatása nincstényleg meg kellene már írnom azt a rohadt topikösszefoglalót
-
-
cyberkind
félisten
+ (#15170) Lenry
, ezért is játszanám így de a többiről fogalmam sincs így meg csak ront az élményen szerintem.A Lethosat tudtam
Azt nem tudja valamelyikőtök, hogy NG+ban belehet ezt kapcsolni vagy csak az első mentésnél, illetve vannak csak ezekhez tartozó küldik vagy csak úgy mint a ami alapból is benne van csak ő nem lesz ott?Lethos -
válasz
cyberkind #15169 üzenetére
amikre rákérdezett, mind olyan dolgok voltak, ami a Witcher 2-ben megtörténtek, és különböző szintet befolyásolják a sztorit.
pl ha nem ölted meg Letho-t, akkor találkozol vele a játékban, lesz vele egy küldetés, meg segíthet a végjátékban.
de vannak egész apróságok is, pl ha megölted Aryan LaValette-et, akkor az egyik főküldetés során nem fogsz tudni beszélni az anyjával, de ennyi, a küldetést egyébként nem befolyásolja.ilyesmik.
-
cyberkind
félisten
Ez a Witcher 2 mentés szimulálás miket folyásol be a játékban, van ennek értelme ha nem toltam ki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nemideakartam.
-
.LnB
titán
Na ez kellemetlen. NG+ előtt összegyűjtöttem az összes lehetséges szettet. Mind fullosra volt fejlesztve. És ki volt téve
és mivel ki voltak téve, ergo nem voltak a ládában és buktam mindet. Csak azt nem ami rajtam volt.a birtokon,
a hazban -
vorosmarti
senior tag
Az az igazság, hogy nagyon látszott a képeken h az én 1680x1050-es felbontásommal ellentétben, ezek nagyon részletesek. Némelyiken a növényzet szinte fotó minőségűnek látszik. Másrészt a mod-okat az első végigjátszáshoz nem is nézegettem. És hát emellett, nagyon szép a játék is
-
VTom
veterán
válasz
vorosmarti #15160 üzenetére
Igen, ezek 1440p-s képek. ás modok is vannak fent.
Van egy-két sötétebb küldetés
Touissaint egyébként sokkal jobb, minden téren, mint az alapjáték. Érezhetően többet dolgoztak rajta. A textúrák, a látótávolság, a szél, sokkal jobban ki van dolgozva, mint az alapjáték helyszínei. -
vorosmarti
senior tag
Ez nagyon jó, köszönet érte
Épp csak bele mertem nézni, még most járok az alapjáték végén. A listádban vannak elég dark-os hangulatú képek is, mintha kicsit más lenne a DLC-k stílusa képileg mint az alapjáték. Akit érdekelnek a screenshot-ok, nekem is van párszáz feltöltve a w3-ból, de persze sok hasonló is akad benne. A lista alján lesz a witcher 3. Mondjuk felbontásban kisebbek mint a Tiéd, a 1050 ti-től ennyi telik
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Addig "lökdöstek" míg végül bezsákoltam a steam-es goty verziót. Túl sok tapasztalatom nincs, szal, új lesz.. Van most még pár játék, de még talán az idén nekikezdek a játéknak. Kíváncsian várom. Túl sok ismeretem nincs, az előző részek kimaradtak.
-
-
Alyx01
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a WIN 7-es mentések működnek WIN 10 alatt?
Köszi előre is.
Üdv. -
Wapi
csendes tag
válasz
cyberkind #15138 üzenetére
Triss-sel való romantikázáshoz:
Egészen addig a pontig bármit megtehetsz, hogy elcsavard a fejét, amíg a kikötőben el nem kezdtek búcsúzkodni, amikor kimenekítitek a varázslókat Novigrádból. Ott, ha azt választod, hogy maradjon, akkor értelem szerűen barátnőnek választod. Ha ezután rámész Yenre is, ahoppon maradsz. Ha elköszönsz tőle és hagyod elmenni, akkor szabad az út a hollófürtű orgona és egres illatú szépséghez. -
Methionyl
senior tag
válasz
cyberkind #15143 üzenetére
+1
250+ óránál tartok, de még mindig szembesülök újdonságokkal..más: Én most nagyon szemezek POP figurákal.
tetszenek
-
Lui04
aktív tag
Ti észrevettétek skelligén a földre rajzolt motívumokat, amik távolról nézve valamilyen képet adnak ki? [kép] Ma ahogy épp egy dombos területnél jártam akkor tűnt fel. Ahogy utána néztem van máshol is még
-
cyberkind
félisten
Ha elkezdem Triss-el a romantikázást kilehet ebbből majd szállni, vagy inkább el se kezdjem ha Yen a szimpibb?
-
tomazin
veterán
válasz
Montesantos #15136 üzenetére
En is beszarnek, ha ott ulne mellettem valaki 1orat
-
Montesantos
senior tag
meditáljatok 1 órát ha nem beszél.... utána fog
-
Az.
A másik ilyen Velenben van, abban a faluban, ahol a
Na az ottani kovács is sz*rik a fejedre ha kalapál.csaj megölette a saját nővérét annak a farkasember férjével, mert magának akarta az embört. -
cyberkind
félisten
Ezt a Love's Cruel Snares nevű mellékest, hogy kell előcsalni? Csak első körben sikerült megcsinálnom, azóta vagy 3x újrakezdtem a játékot és egyszer se adja be miután visszafoglaltam a kalózoktól a helyet.
-
Wapi
csendes tag
Ez a csávó? Tényleg soha nem fordult még elő velem, hogy ne állt volna szóba velem. A másik, a fegyverkovács, aki a fal mellett dolgozik
, na vele tényleg volt már, hogy rám se bagózott. De ő egyedül. Az összes vendor bármikor, amikor elérhető volt, szóba állt velem.(akinek hírt viszek a testvéréről) -
-
vorosmarti
senior tag
Meglepne ha a platform miatt működne másként. A verzió sztem ugyanaz, de steam-en tolom. Talán a szint-hez, esetleg az anyagi helyzethez lehet köze a dolognak, de igazából mindegy is. A lényeg hogy így elég kényelmes volt, ráadásul kifizetődő. Mondjuk amit írtatok a várható kiadásokról, szükség is lesz rá...
-
Wapi
csendes tag
válasz
vorosmarti #15127 üzenetére
Szívesen. Örülök, hogy segíthettem
Ahogy írtam, nekem egész nap elérhető. Fura, hogy neked csak párszor engedte. Milyen platformon és milyen verziószámmal játszol? Lehet ebben van a különbség? En PC-n a 1.31 GOTY verzióval GOG alatt. -
vorosmarti
senior tag
Köszönet a tippért, kb. 30-40 ezer koronányi cuccot eladtam a Trolde-i kovácsnak.
Nagyon jó tipp volt, mert csak 1x kellett 2-300 kilónyi cuccal elgyalogolni hozzáÉrdekes, hogy csak 4-6 eladást engedett egymás után, volt hogy nem volt a helyén nappal sem, de ha másnap reggelig meditáltam, akkor újra visszatért. -
.LnB
titán
Na basszus...
Gondoltam elkezdem akkor a NG+-t. Első cutscene után kidobott a játék windows asztalra, hibaüzenet nélkül. Na akkor újra indítottam egy új NG+-. Akkor a második cutscene után dobott ki az asztalra megint..Azt hiszem cyberkind említette, hogy a sok mod okozhat ilyet. Szóval most legyalultam az egész gamet, és újrateszem. Most akkor csínján fogok bánni a modokkal. Remlem renbe jön ezután.
-
-
válasz
vorosmarti #15120 üzenetére
és akkor még nem találkoztál a Rúnaművessel
-
vorosmarti
senior tag
Azt észrevettem már az elején h van olyan kovács (Oreton-ban) aki többet ad dolgokért mint egy másik, de ennyire nem figyeltem meg a különbségeket. Az igazat megvallva nem is igen fejlesztettem, mindig esett 1-2 jobb cucc, azokat használtam. 120 óra alatt, talán 4-5 erősebb fegyvert vettem, meg 2-3 páncélt. Most viszont hogy level 35-ig megcsináltam az összes witcher-iskolához kötődő sidequest-et (ami elérhetővé vált), látom h kell majd fejleszteni, és valószínűleg jól jön a plusz pénz...
-
Wapi
csendes tag
válasz
vorosmarti #15116 üzenetére
Amikor először találkozom velük és még van náluk 2-3000 korona, azt el szoktam boltolni tőluk bóvli áruval, amit Velenben szedek össze. Aztán minden megy a ládába, és amint lehetőségem van a kaer trolde-i páncélkováccsal üzletelni, mindent hozzá viszek. Azt tapasztaltam, hogy pl egy kardért, amit Novigrádban el tudnék paszolni mondjuk 3-400 koronért, azt az említett vendor 500-550-ért vásárolja tőlem. Remélem érezhető a különbség, főleg hosszútávon és annak fényében, hogy nem kevés holmit lehet összekukázni. Ami plussz pont nála, hogy fegyvert és páncélt egyaránt nagyon jó áron vesz. Ékszerekért nem ő adja a legmagasabb árat, de arra még nincs meg a legjobb opcióm. Illetve az állatbőröket a kaer trolde-i fogadóshoz hordom, ő azért fizet remek árat, csak általában kevés pénz van nála és pár nap, amíg feltöltődik.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Hokunda #15117 üzenetére
Én egy INTEL Core i5-3570 3.40GHz, KINGSTON 8GB HyperX 1600MHz CL9 KIT, ATi Radeon 7950 3GB trióval játszottam végig, mindent minimumra véve jól futott, az átlag 40fps megvolt, de egyértelműen a VGA a gyenge láncszem, mert azóta vettem egy GTX 1070-et (plusz RAM-ot bővítettem, meg a proci is húzva lett egy kicsit), amivel mindent maxra húzva megy a játék átlag 60fps-sel, az nekem a monitoromhoz tökéletes.
-
Hokunda
senior tag
üdv
Mivel most nagyon jó áron van a goty, gondolkodom a beszerzésén. Esetleg nincs valakinek tapasztalata, hogy már meglehetősen koros (gtx 660, fx8320, 16 gb) konfigon hogy szalad? (1080p) Nem is a minél magasabb textúra részletesség érdekelne, hanem az akadásmentesség.
-
Wapi
csendes tag
Egy tipp eladáshoz:
Kaer Troldéban, fent a várnál, a híd után jobbra, ahol a fegyverkovács és a páncélkovács is található. Vegyétek célba a páncélkovácsot, közvetlenül a lépcső aljánál dolgozik az asztalnál. Hajnali 05.00-tól 19.00-ig folyamatosan elérhető, 1850 korona van nála és nagyon nagyon korrekt áron vesz meg tőled fegyvereket és páncélokat. Szerintem ő adja a legmagasabb árat. Eladsz neki annyit, amennyit meg tud venni, aztán kicsit odébb mész, meditálsz 1 órát és újra van nála 1850 korona. Addig folytatod, amíg minden felesleges cucctól sikerül megszabadulnod. Jó mulatást! -
vorosmarti
senior tag
Köszönet mindkettőtöknek, ezek szerint kiárulom amit lehet. Az lesz csak a baj, hogy így ami a ládában van, azzal házalhatok vagy 10-15 helyen, mert senkinek nem lesz annyi pénze, hogy egyben megvegye
Nade, ennél nagyobb baj sose érjen bennünket. Köszönet a segítségért.
-
válasz
tomazin #15112 üzenetére
tényleg?
oké, erre rosszul emlékeztem akkor, kösziki is rakom őket a francba, mert mostanában nagyon szűkösen vagyok. Velenben rengeteg fegyvert össze lehet szedni, de az egész régiónak nincs annyi pénze, hogy el tudjam nekik adni, úgyhogy cipelem magammal, hogy majd Novigrádban eladom.
-
válasz
vorosmarti #15110 üzenetére
jah, azt hittem a páncélokra, fegyverekre gondolsz.
igen, a rúnakövek, mutagének, egyéb tárgykészítési összetevők maradhatnak, de azokat akár viheted magaddal is, nincs súlyuk, az inventory megnyitását pedig nem lassítják
-
vorosmarti
senior tag
Köszönöm a választ.
Értem h nagy általánosságban ez működhet, de olvastam hogy rúnakövek, mutagének, egyebek még jól jöhetnek a játék későbbi szakaszában. Ami megvan azokat nem adnám el bagóért, h utána újra farmolni vagy vásárolni kelljen. Ezért kérdeztem rá, mert ami írásokat találtam, azok nem részletezték ezt a témakört. -
válasz
vorosmarti #15108 üzenetére
minden, amit nem használsz, add el.
ha most nem használod, később sem fogod. -
vorosmarti
senior tag
Közel vagyok az alapjáték végéhez, 120+ óra körül. A néhány helyen elérhető rejtekhelynek nevezett ládámban igen sok tétel van, mert a jobbnak ítélt eszközöket/tárgyakat eltettem, nem tudván h mire lesz még szükség. Fegyverek, rúnák, öltözék, egyebek... Emiatt viszont már elviselhetetlenül lassan lehet betenni dolgokat ebbe a ládába.
Tudtok ajánlani olyan oldalt ahol utána lehetne olvasni h mik azok amiket feltétlenül érdemes megtartani, és mik azok amelyeket érdemes eladni?
-
az előbb láttam egy hullócsillagot
-
Witcher 3 a 10 éves lányom szemszögéből
A gyerek választotta a dalt és ő kérte, hogy szeretné spontán "eljátszani" a Witcher 3-at, és vegyem fel
Még mielőtt jönnének a megbotránkozások, meg a kövezések, hogy milyen szülő az ilyen stbstb... szeretném kihangsúlyozni, hogy a gyerekek 100%-os szülői felügyelet mellettjátszanaknézik, hogy játszik az apukájuk, a szöveget én olvasom nekik, szigorúan cenzúrázva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged