- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
-
stefi76
aktív tag
Nem lehet, hogy az Acélember 2 talán az elsőnek a szellemiségében fog menni, és azért?
Egyébként meg az, hogy ki mit feltételez, az egy dolog.
Én nekem van egy elképzelésem, egy érzésem, egy hitem, neked is van és kész.
Azt hiszem egyikünk sem győzi majd meg nagyon a másikat a saját igazáról, szóval püfölhetjük a szalmabábot, de feleslegesnek gondolom.A lényeg a lényeg:
Cavill dobbantott innen és jön a Man of Steel 2, és ha minden jól megy azt hozza majd, amit az egyben láthattunk.
Reméljük.
Vagyis inkább: én remélem.
-
dannyl
veterán
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
South Velen
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
TheNewDawn
addikt
Rendben
Egyetértek
Igazából be kellett volna linkelnem az eredeti hsz ra egyből a cáfolatot és ennyi, nem pedig hülye módon felkapnom a vizet, de hát sajnos van hogy az ember idegesebb a meló miatt sajnos
Peace. A normális vitára meg bármikor vevő vagyok, az nem árt a topiknak meg senkinek sem szerintem
-
Wapi
csendes tag
Köszönöm, hogy kiálltál mellettem, bár szükségtelen volt. Nem éreztem a fórumtársat alkalmasnak további eszmecsére az elvakultsága és személyeskedése miatt, ezért nem válaszoltam.
Nem vagyok Yen fan, sem Triss gyűlölő. A kérdező részéről felmerült, hogy miért nevezhetik máshol Trisst árulónak. Erre válaszoltam. Nem győzködtem senkit, nem mocskoltam senkit, nem magasztaltam senkit. Vannak, akik nem játszottak az első két résszel, illetve nem olvasták a köteteket. Ebből fakadóan lehetnek hiányzó ismereteik. Részemről lezártam az egészet, egyébként is a hideg kiráz a megmondóemberektől és trolloktól. -
TheNewDawn
addikt
"Másrészről egy karakter gyűlölete/szeretete nevetséges egy játékban, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz, ahogy ugyanezt más is megteheti!"
Igyv an, szóval tudod bagoly mondja verébnek, szóval ilyen brutál elvakult Yen fant akinek a feje 100% a seggében van nyilván nem fogok tudni normalis vitát folytatni, miutan köztudott rólad milyen durván elvakult vagy minden másban is .
Szóval mivel tényleg nevetséges, akkor ideje is lenne abbahagynod ezt az elvakultságot
-
TheNewDawn
addikt
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
tibaimp
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
Jorus
nagyúr
-
Jorus
nagyúr
Igaz, több lépésben, de ez is dimeritiumból készül, és sokkal olcsóbban jössz ki, ha nem a kovácstól veszed az összetevőket, hanem magad viszed. A munkadíj már magában nagyon borsos, a Nagymesteri Medve szett, valami 80.000 arany úgy, hogy szinte minden hozzávalót én vittem.
-
Lenry
Topikgazda
-
TheNewDawn
addikt
-
Jorus
nagyúr
Dimeritiumot ládákból tudsz szerezni a városokban, falvakban, illetve ha boszorkányvadászokkal kerülsz összetűzésbe, akkor el tudod tőlük szedni a bilincseiket, amit a kovácsnál szétszedethetsz.
Készíttetni is lehet kovácsnál, finomított dimeritium érchez meteorezüst és sötétacél szükséges. Persze ezeket is be kell szerezni.
Általánosságban a játék során érdemes mindent összeszedni és vagy eladni, vagy a kovácsnál szétbontatni, később jól fognak jönni. -
TheNewDawn
addikt
Lesz még nehezebb is
És ez így van jól, ilyennek kellett volna lennie az alapjátéknak is. Ami meg a választást illeti, pontosan úgy van ahogy leírtad, és az is nagyon jó, a witcher világában szerencsére semmi sem fekete vagy fehér, annyit előtte csak az összeesküvés kapcsán gondolkoztam. -
Lenry
Topikgazda
-
S1M0N
senior tag
Én egy INTEL Core i5-3570 3.40GHz, KINGSTON 8GB HyperX 1600MHz CL9 KIT, ATi Radeon 7950 3GB trióval játszottam végig, mindent minimumra véve jól futott, az átlag 40fps megvolt, de egyértelműen a VGA a gyenge láncszem, mert azóta vettem egy GTX 1070-et (plusz RAM-ot bővítettem, meg a proci is húzva lett egy kicsit), amivel mindent maxra húzva megy a játék átlag 60fps-sel, az nekem a monitoromhoz tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Azonnali fotós kérdések órája
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung s32dm500eu
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem is tudtam, hogy lehet ilyet kapni.

Lenry