- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Montesantos #25924 üzenetére
Pedig "sok" van nálam volt hogy 7-8 darab is volt. De soha nem nagyon figyeltem, ugye nem kell sűrűn még tárgykészítéshez sem. Amikhez meg kell, azt sokszor nem gyártja le senki.
-
anubis6
aktív tag
válasz
Montesantos #25916 üzenetére
Ezért kell előtte menteni, mert ha újratöltöd, lehet következőleg mást dob..
Próbálkozhatsz még:Fergus Graem-nél (Crow's Perch - Velen) és kovácsoknál: Midcopse - Velen, Hattori Hanso-nál, vagy a Hierarch téren (Novigrád), Kaer Trolde-ban (Skellige szigetek), Beauclair-ban (Toussiant)
Meditálás segíthet frissíteni a készleteket -
anubis6
aktív tag
válasz
Montesantos #25914 üzenetére
Afrikából a legolcsóbb talán, gyerekmunkásoktól
Lornruk-ban keresd (Velen-től északra) a világítótoronyban, érdemes a ládák előtt mentened, mert full random, és nem biztos, hogy épp azt dobja -
Montesantos
senior tag
válasz
Montesantos #25907 üzenetére
Köszi azon már túl vagyok többszőr is. 1 db mod van fent (súlykorlát)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Montesantos #19855 üzenetére
Mind ezt reméljük
Mert tényleg durva a 92% os közönségértékelés, de ugyanannyira a rotten 58% os kritikája is. Mert persze, látom én is a hibáit, de félreértés ne essék, attól még hogy most szidtam, ugyanennyi pozitvat is tudnék írni róla, szóval a valóság mint majdnem mindig hasonló esetekben , a 2 között van pont most is
-
Peace
nagyúr
válasz
Montesantos #19851 üzenetére
Meg kell tartani!!!!!!!!!!!!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Montesantos #19851 üzenetére
Persze aki laikus annak nyilván tetszeni fog, nem fogja zavarni a 30+ orbitális faszság és baromság és logikátlanság meg a 30 évvel ezelőtti ZS kategóriás filmekre jellemző CGI, meg hogy a főhös jellemét lerendezik annyival, hogy hmmm és fuck.
Sajnos ez kb olyan, mint a Disney Szarvars, a játékok miatt annyi lett a rajongó, hogy minden híg fost le lehet tolni a nép torkán és akkor is milliárdok fogják nézni a bevétel meg rekordokat fog döntögetni.
-
válasz
Montesantos #15628 üzenetére
Nincs Ofier-i ezüst kard - gondolom nem nagyon vannak arrafelé witcherek.
-
válasz
Montesantos #15136 üzenetére
En is beszarnek, ha ott ulne mellettem valaki 1orat
-
törölt tag
válasz
Montesantos #9618 üzenetére
Felvettem a parasztnál a küldetést, elmentem a kúthoz, megnéztem az elégett füvet és állatot, bementem a házba ott a hullát és a naplót, elolvastam a bestáriumot, kútnál a kötelet, ki húzta a hullát, be a kútba, karkötőt felvettem, megnéztem, vissza a faluba, csontváz elégett, lidércet legyőzöm, de végig kint marad hogy találjam meg a kutat kísértő szellemet.
-
Tigris011
tag
válasz
Montesantos #7492 üzenetére
Szia!
Köszi szépen igy már sikerült, most már eltűnt a bug -
válasz
Montesantos #7204 üzenetére
Inkább tedd fel az 1.12 patch-et és meséld el, hogy tapasztalsz-e változást
Én DM-nél eggyel könnyebben játszottam végig a DLC-t és úgy is nehéz volt, most meg DM-en kezdtem újra az egész játékot.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Montesantos #6930 üzenetére
Kaer Morhen-ben
van egy könyv, az indítja be a küldetést. Anno én is hamarabb találtam meg a barlangot, mint a könyvet. Itt van videó, hogy hol a könyv. -
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos #6861 üzenetére
Nálam villan egyet a kép és semmi.Elegem van az egészből. Egész nap dolgoztam,mondom jöjjön egy kis game,fáradt vagyok a .....!
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos #6816 üzenetére
meglett a megoldás
Az alaplap nem kezelte jól a procit, valami a Biosban el volt állítva, mert a Win szerint csak két magos volt a gép és hiányzott a két virtuális mag!!!
Nyomtam a biosban egy default-ot és most már négy magot (2 fizikai és kettő virtuálist) lát és kezel a lap.
Ezzel már a game alatt a proci 60-70%-on ketyeg, a városban felmegy néha 90%-ra, de már nem laggol
A vga csak az ultra (über) beállítást nem bírja, de így, hogy a proci feléledt 1440x900 High beállítást simán viszi 30FPS mellett.Most játszok először ilyen magas beállításokon max. élesítéssel és meg kell állapítsam lenyűgözően szép a grafika
Köszi a tanácsokat
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos #6811 üzenetére
Na ez a gép amit most használok, fordítva van bekötve
Low beállításokon a proci 100%-on pörög és elég sűrűn akad!
High beállításokon és Nvidia HairWorks maxra állítása mellett a proci 70-80%-on pörög a GPU 95%-on a memó 800-950Mb között. 30-35 FPs kint a természetben és 25-28 FPS a városokban (itt a proci 100-on van, de csak itt). Ezen a beállításokon über élesítéssel akad a legritkábban
Ilyet még nem pipáltam
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos #6811 üzenetére
kiraktam azt is!
980Mb sajna az is közel van a maxhoz.
Amúgy közepes beállítás mellett a GPU már csak 60-70%-on megy, a memó 800-900Mb. Ekkor 45 FPS mellett hasít a game
A cpu meg 80-90%, de néha belehúz a 100%-ba és akkor laggolA lap nem igen kezeli jól a procit, mert a két magot egyszerre teljesen egyformán nyüstöli, nem látszik a külön vezérlés....
a 15FPS még épp játszható volt, szaggatni 12FPS alatt kezdett el a játék. A csúcs 18FPS volt a notin és a minimum a 12FPS, de menet közben stabilan hozta a 15-16FPS-t.
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos #6806 üzenetére
A proc 100%-on van, a gpu meg olyan 95%-on ketyeg, de amikor beakad akkor leugrik 0-ra majd vissza 95-98 közé
Csökkentsek a grafikán, vagy a vga 1gb memója kevés a játéknak???
-
frizso
senior tag
válasz
Montesantos #6806 üzenetére
I5-ös notin sima 64 bites 740m-el elfutott low beállításon 15Fps mellett, nem akadt nem fagyott...
ezen a gépem ami grafikában majdnem 4x erősebb, prociban a noti procihoz képest kétszeres teljesítményt hoz
és mégis valamiért behal a játék
Feldobom az MSI progit, hátha azzal valamire fény derül.
Amúgy az rendszer win 8.1, a legújabb Nvidia driver van fent a gépen, és már minden drivert egyszer újra telepítettem.
-
genndy
addikt
válasz
Montesantos #6697 üzenetére
Hú, ez nekem is előjött. Szerencsére fönt van az a mod amivel bárhonnan lehet gyorsutazni. Próbáld ki (Fast Travel from Anywhere).
-
Titanone
tag
válasz
Montesantos #5764 üzenetére
Nekem előjött ez a bug. Le kell ugrani a párkányról (nem a portálba), úgy hogy ne halj meg (nyomod azt az irány gombot amerre néz a hegy) . Pont a barlanghoz esel, ahova vezetne a portál. Nekem sikerült, pont itt tartok én is most.
-
brumi1024
veterán
válasz
Montesantos #5764 üzenetére
Én még az 1.10-es frissítés előtt megtaláltam minden cuccot, ez szerintem utána jött be. Ami nekem gátat szabott, az a nem NG+-os Griff iskola kesztűje, ami kellett a farkas iskoláénak 3. szintjéhez, és nem volt az NG+-ban.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Montesantos #5694 üzenetére
33-mas vagyok, szóval tökéletes lesz. Ma neki is vágok akkor
-
headhunter86
senior tag
válasz
Montesantos #5690 üzenetére
Tehát jobban járok, ha még most állok neki a kiegnek, mielőtt végeznék az egész játékkal. Mert gondolom NG+-ban még csak az elején leszek a sztorinak és szintem se lesz hozzá.
Melyik város hirdetőjén lesz? Mert ugye, ha végigviszem és NG+-ot kezdek akkor pl. Skellige-re át se tudok menni, és ha ott a DLC akkor az még sok idő mire tolhatom vele . -
marilllyo
veterán
válasz
Hmm. Akkor visszatöltöm az alap mentésem. 62 az nagyon messze van.
-
vraghdash
tag
válasz
nagyon remélem hogy keservesen nehéz lesz.... NG+DM ben...
-
ingalls
senior tag
válasz
Montesantos #5668 üzenetére
De én azt se tudom, mit kéne nyomkodnom?!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Montesantos #5625 üzenetére
Köszi a visszajelzést! Eddig mindig leszedett mindent elsőre. Megpróbálom másik géppel.
Már csak 39 óra, 12 perc a Hearts of Stone indulásáig
-
elektrotank
aktív tag
válasz
Montesantos #5503 üzenetére
Köszönöm! Jól látod, csak egy könyvem van, és meglepetésemre a barátomtól megkaptam ingyen, pedig nem is kértem, azt mondta maradhat nálam
Tervezem a többi könyv beszerzését is, amint lesz rá lehetőségem!
Jelenleg az első könyv olvasásával töltöm néha az esét, amikor tudok rá szakítani megfelelő mennyiségű időt!
genndy: Hidd el, akkora nem! A Witcher 3 húzott be az egész vaják világba, szóval most pótolom azt, ami kimaradt az életemből. Az 1-2 résszel nem mondanám, hogy játszottam. A 2.-t tuti kifogom vinni, az elsőnél még mindig nem békéltem meg a harcrendszerrel!
Ugyanakkor mégis imádom mindhármat. Nem azt volt a terv, hogy ma beszerzem az előzőket is, de szerencsére volt nálam megfelelő mennyiségű lovetta, aminek még mindig örülök!
Nagy hatással voltak a játékban lévő párbeszédek a most írt könyvem (fantasy, kaland) párbeszédeire. Persze ez nem azt jelenti, hogy leakarnám másolni, de sokkal több lehetőséget látok most az egész rendszerben, a történet kialakításában, mint azelőtt. És jelenleg újra játszom a 3. részt NG+-al, ami által másképp alakíthatom a történteket, mint ezelőtt. Az én tervem mindig is az volt, hogy valami egyedi univerzumot teremtsek. Ilyen volt pl. az Gyűrűk ura, a hobbit, ugye a witcher stb... és ezekre mind felnézek, mert van egy sajátos, egyedi jellegzetességük... és talán a jövőben én kerülök sorra
A világ az enyém!UI: Ezek egyfajta hajtogatos cuccok, még nem bontottam ki. Szerintem az összes fej. Egyik oldalán Geralt feje hajtogatható, amit pedig a képen látsz, az egy Nekker fej!
Minden meg van számozva, mit hogy kell hajtani. Persze nem csak ez a kettő van bent, lehet 3-4 összesen, még nem számoltam. Amint kész lesz az új szobám, ígérem, hogy meghajtogatom őket és felteszek róluk egy képet.
-
Mate
nagyúr
válasz
Montesantos #4930 üzenetére
Ha jól tudom most csak a The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone jelenik meg. A másik meg gondolom jövőév elején.
-
Mike
veterán
válasz
Montesantos #4791 üzenetére
ja értem
-
Mike
veterán
válasz
Montesantos #4764 üzenetére
minden dlc fentvan
-
kasa85
őstag
válasz
Montesantos #4776 üzenetére
Az igen akkor nem rám tervezték
(#4777) Archanon
Lehet csak a fejem férne bele.
Nagy dromedár vagyok hozzá akkor,de ha tudtok honnan lehet szerezni olcsón meg köszönném -
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos #4776 üzenetére
Én XL -s kaptam,és használom is.
Munkáspólónak!!!
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #4571 üzenetére
Nekem még nem szedte le.
Szerk: Nah újraindítottam és leszedte nekem is.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Montesantos #4565 üzenetére
Ha segítettem, akkor nagyon szívesen
@Mike#4564: #4558-nál van linkelve a szettikés lista.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Montesantos #4475 üzenetére
nézd meg hogy van-e valami nevesített szörny páncél nálad amit kováccsal le tudsz daráltatni megfelelő alapanyagnak.
ezt mondjuk sztem ne rakd spoilerbe, mert nem az, sőt, "közérdekű"
-
genndy
addikt
válasz
Montesantos #4319 üzenetére
Ha meg a legutolsó ingyenes NG+ DLC-re gondolsz arról annyit lehet tudni hogy valamikor augusztusban. Gondolom melós azért az összes ellenséget meg küldetést jól újraszintezni.
Az 1.08 patch viszont még a DLC előtt kijön (de arra sincs konkrét dátum). -
genndy
addikt
válasz
Montesantos #4316 üzenetére
Ha már előrendelted, igazán el is olvashattad volna a leírását: október és 2016 első negyede.
BaLee: bármelyik inventory oldalon "C". Ez a mentett állások alapján mutatja, szóval ha sokat haltál és visszatöltöttél az nincs benne.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Montesantos #4301 üzenetére
hát a csajoknál viszonylag egyszerű a képlet - mindkettőjükhöz tartozik egy-egy mellékküldetés aminek a végén összejössz-e velük vagy sem. Trissnél az a küldi amikor a mágusokat menekítitek ki Novigradból, Yennél pedig amikor a dzsinnt keresitek Skelligen.
ha Trisst akarod választani akkor a küldi végén mielőtt a hajóra száll azt kell mondani neki hogy ne menjen el, és h szereted, Yennél pedig hogy te is ugyanazt érzed mint eddig. ha Trisst választod, visszajön és utána lesz egy jó kis szexjelenet, Yennel pedig egy szupercuki összebújás.
azt hiszem az, hogy Trisst megcsókolod-e a bálon a "Matter of Life and Death"-ben, vagy hogy Yent lefekteted-e mikor Skellige-re mész, nem befolyásolja a végét, csakis az, hogy ezeknek a küldiknek a végén mit döntesz. illetve, én úgy tudom, most javítsatok ki, hogy az sem számít bele hogy út közben hány egyéb nőt döngetsz meg.
ha egyik mellékküldit se csinálod meg, vagy mindkettőt kikosarazod, akkor szólóban végzed.mondjuk... nem tudom mit vártál... két varázslónővel egyszerre kavarni -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Montesantos #4299 üzenetére
azt hogy sikerült, egyikkel se jöttél össze vagy megpróbáltál mindkettőre? -
atainprison
senior tag
válasz
Montesantos #4280 üzenetére
A Kopasz-hegyen lévő erőhelyet már a történet elején is meg lehet látogatni egy kis szupermáriózással
.
A part felöl kell megközelíteni a hegyet hajóval vagy úszással és az úton felmenni a kapuig, és ott kell egy kicsit ugrabugrálni és már ott is vagy (csak vigyázz a magas szintű ködárnyakkal).
Itt a videó hozzá. -
genndy
addikt
válasz
Montesantos #4278 üzenetére
Nem tudsz, főküldi visz majd oda. Egyébként az út az Út Kopasz-hegyre jelölőtől indul, de zárva a kapu.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos #4222 üzenetére
Kívülről ha a bejárattal szembe állsz,jobbra,oldalt fel lehet ugrani az erőd falára.
-
genndy
addikt
válasz
Montesantos #4222 üzenetére
Nem bugos. Ne lent keresd.
-
donki
senior tag
válasz
Montesantos #4200 üzenetére
A mellékküldetések teljesítését a játék végén (fő küldetés befejezése után) is folytathatod.
Úgy emlékszem, hogy onnan, ahol tartasz, nagyon felgyorsul a fejlődés. Fő küldetésekkel pár óra alatt 10 szint. -
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #4200 üzenetére
Végig tudod.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos #4161 üzenetére
Innen tölts le a Steames javítást,másold be és működik. [link] DLC12 -es mappában felülírod a megfelelő fájlokat,és kész.Nem értem a GOG -nál mit totojáznak vele.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Montesantos #4161 üzenetére
Másnál is.Steames verzió állítólag javítva, GOG -s ról még nincs info. [link]
-
Balu972
aktív tag
válasz
Montesantos #4060 üzenetére
köszi, kipróbálom
-
Balu972
aktív tag
válasz
Montesantos #4058 üzenetére
Amúgy alulra milyen progival írattad ki a hőfokot? FPS-t is ki tud írni?
-
válasz
Montesantos #4052 üzenetére
És ha átmész a jelek fülre, akkor ott is 16-ot ír az elköltött pontokra?
Nem lehet hogy ez a 16 csak a kardforgatásra vonatkozik?
Lassú vagyok. -
genndy
addikt
válasz
25 pontot költöttél el. A 16 elköltött csak a Kardforgatásra vonatkozik. Jó ez.
-
ferensz
senior tag
válasz
Ember, csak a támadások ágban elköltöttél 16-ot, és amint látom a jeleken is van már 5 unlockolt képesség, azokhoz is pontok kellettek
-
Anubris
őstag
válasz
Hát itt valami nagyon nem stimmel.
-
atainprison
senior tag
válasz
Montesantos #4050 üzenetére
Ott valami nagy gáz lehet, 20-as szinten alapból 19 pontot kellene tudni szétosztani plusz még az erőhelyekből származó pontok. Nekem 20-as szinten kb 30-32 pontom volt.
Nem tudom mi lehet a probléma nálad, én ilyennel nem találkoztam.
Amúgy összesen 27 extra pontot lehet szerezni (25 erőhely plusz 2 pont az egyik bosstól), tehát a játék vége felé 35-ön 61 szétosztható pontnak kellene lennie, ha minden extra pontot megszereztél (34 pont a szintből plusz 27 extra = 61).Véletlenül nem csak az egyik "képességfán" van 16 pontod? Pl.: 16 pont jelek fán és plusz x valamelyik másikon (vagy több fán).
-
Balu972
aktív tag
válasz
Montesantos #4048 üzenetére
A legujabb patch fenn van? Korábban volt xp probléma, meg elég összetett a rendszer is, ahogy adja, de hogy hogy nem látod? Nem kapsz? Hányadik szinten vagy és hányadik szintű questért nem kaptál?
-
bivalyolo
őstag
válasz
Montesantos #3920 üzenetére
egyenlőre skellige (ha jól írom) nem jól írod, egyelőre
létező bug, egy elvileg működő megoldás rá:
- Go to GOG Client, click on more (next to the play button) Manage - Verify/Repair
- Load a save which was before you set a foot on the island where Hammond is
- Make a manual save here as if it doesn't work, it will be your safe spot
- Travel to the island by boat (I did it with fast traveling to the anchor)
- Ride to the village, where the mission marker is BUT do not approach the gate and the two guards.
- If you leave the trail to the right, you can shortcut to the altar where Hammond is. If you enter the shrine the quest moves on by itself. The main point is to never discover the village, where the bandits are.
- Do what you have to do with Hammond then try to get to a boat without going trough the village as I said (you can swim along this southern side of the island and find one with some sirens around it)
- After that I traveled to a harbor in Skellige (doesn't matter which one)
- Use a post to travel to White Orchard
- Use the post again to arrive in Novigrad... no more bugs and you can finish the quest. -
XharX
aktív tag
válasz
Montesantos #3917 üzenetére
Igen, abba a küldibe is bele kell kezdened, mivel annak a része az átjutás, de amikor már ott vagy csak végig hallgatsz egy párbeszédet és mehetsz a szigeten bármerre, ha meg folytatni akarod a főküldit, akkor meg értelemszerűen oda ahova "irányítottak". -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Montesantos #3909 üzenetére
Amúgy meg amikor utaztál akkor is ott volt a pénzed a hullájában a kapitánynak, szóval az se került pénzbe. Utána meg gyorsutazás ahogy előttem említették. -
Gergosz2
veterán
válasz
Montesantos #3909 üzenetére
Ha átjutsz menni fog a gyors utazás. -
FLATRONW
őstag
válasz
Montesantos #3815 üzenetére
Csináld meg minél hamarabb, azokban nincs kihívás, ezért nincs is szint meghatározás hozzájuk. Minél magasabb szinten kezdesz hozzá, annál kevesebb xp-t kapsz érte.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Montesantos #3812 üzenetére
Ha jól tudom azok amelyeknél nincsen szint meghatározás, azok ilyen összefoglaló (jobb szót nem tudok erre) küldetések. Az ilyeneken belül vannak további főküldetések amelyekhez már tartozik szint meghatározás. Ilyen szint meghatározás nélküli összefoglaló küldetés pl. a Kutass Velenben Ciri után, Kutass Skeligén Ciri után.
-
Helsing
aktív tag
válasz
Montesantos #2201 üzenetére
Akkor azt hiszem nem teszem fel. -
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #1346 üzenetére
[link] Mondjuk ha tényleg ennyibe kerül akkor lehet inkább megvárom a Pascal-t.
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Montesantos #1353 üzenetére
Nem , 1.02. ír
-
gradient99
tag
válasz
Montesantos #1344 üzenetére
Próbáltam HD460on, 13fpssel ment minimumon, 1024x768ban, játszottam vele kicsit, jó volt
-
GrG1210
aktív tag
válasz
Montesantos #1348 üzenetére
természetesen gyári , de a gog, nem ajánlja fel.
-
Anubris
őstag
válasz
Montesantos #1344 üzenetére
Pedig én azt hittem mire megjelenik a Witcher már lesz 980 Ti, de ha jól tudom eltolták a Computex-re.
-
tomas51
senior tag
válasz
Montesantos #806 üzenetére
Szia.
Ezt nem néztem, csak egy gyors teszt volt meló előtt.
Este tudok neked választ adni ha megfelel, vagy nézz utána.Üdv...
-
gradient99
tag
válasz
Montesantos #581 üzenetére
Ne is csodálkozz, akkora felbontáson...
-
Mate
nagyúr
válasz
Montesantos #144 üzenetére
Szerintem nincs még róla infó. CD project sli-ben sose volt erős.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest