- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-02 21:11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
Szerintem az, hogy mi DLC meg mi kiegészítő ma már kizárólag marketing kérdés.
A szélessávú internet elterjedése után inkább DLC-nek hívták az összes ilyen utólagos pluszt a játékokhoz, előtte meg kiegnek.Meg kb ugyanekkor "ki is ment a divatból", hogy nagyméretű kiegészítőket adjanak ki a játékokhoz. A CDPR sajnos csak az üdítő kivétel.
-
tibaimp
nagyúr
-
Creative997
őstag
-
Lenry
Topikgazda
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Attól szerintem több volt, de nem 100%. Viszont most, ha jól látom 10-11!
Konkrétan még Novigrad-ban járok, Velen sincs kimaxolva és már 19. szintű a karakter. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a végigjátszásra hányas szintig jutok el. Ha jól emlékszem annó a DLC-kkel együtt 57. szintig jutottam, utána indítottam az NG+-t. -
tibaimp
nagyúr
genndy, _drk, Jorus: Köszi srácok
genndy: Semmi gond! Konkrétan nem jut eszembe kb. semmi...
pedig 2x is kitoltam itt a GOG-on ~370 órával, (meg legalább 1x virágboltiban is még annó), meg amúgy nekem is sok dolog a CP2077-vel kapcsolatban ugrik be...Viszont annak örülök, hogy a Gwent simán bejött/visszajött, pedig arra megesküdtem volna, hogy újra kell majd tanulni. A tudóst a kocsmában, az elején, elsőre bucira vertem!
-
genndy
addikt
-
tibaimp
nagyúr
-
Szabi®
veterán
Hát számomra pedig a "förtelem"-hez áll közelebb, férfi szemmel nőként sem szép*, a Triss ábrázolásához képest. Mind morfológiailag, mint arc berendezésileg nagyon-nagyon messze van a széptől. A hajáról már nem is beszélve, ráncos arc, roma jósnő feeling . . .
Nyilván kár ízlésekről vitatkozni, de ettől a szereplőtől konkrétan az internet robban fel, és ahogy szokták mondani, több ezer légy nem téved . . . -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Szabi®
veterán
-
Raidon
őstag
-
tibaimp
nagyúr
genndy: Az lesz az tuti. Leszedtem pár képet én is a GOG-ról, jók, csak ahogy néztem hirtelen, nincs közös kép a főszereplőkkel, amit sajnálok.
anubis6: ezeket kb. mindenki megtalálja, csak az a gond, a felbontásuk nem biztos, hogy elegendő, kinyomtatva nem mutat jól. Bár igaz, nem tudom mekkora méretű lenne a falra kitett kép.
-
Jorus
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
-
poorika
csendes tag
-
kory24
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
alratar
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
Amartus
senior tag
-
Jorus
nagyúr
-
Deck
titán
-
Rony949
addikt
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Sanyi.mTs
addikt
-
forras2
őstag
-
Raion
csendes tag
-
Lenry
Topikgazda
mindkét befejezést megjátszottam és nekem nem volt ennyire egyértelmű
számomra az a befejezés egyrészt egyáltalán nem veszi figyelembe Vivienne akaratát, plusz ugye aztán rá van erőltetve Guillaume szerelme, amit a történtek után nyilván nem fog elutasítani, de ki tudja mennyire őszinte a viszonzás, másrészt tényleg azt vettem le a történtekből, hogy Guillaume halálosan beleesett az első szembejövő nőbe... nem ez szokott lenni a tartós kapcsolatok alapja.
ugyebár ez a Witcher világa. itt nincs Boldogan éltek, amíg meg nem haltak
-
Jorus
nagyúr
-
Lenry
Topikgazda
-
penge111
addikt
-
Jorus
nagyúr
Az természetesen megvolt korábban is, Marlene leveléből, hogy mi (ki) áll a háttérben, hiszen azt írta, hogy "I believe it was cast upon me by a certain beggar who came by the manor while I was hosting a soiree for a few friends. If you can find that vagrant, I will pay you double. Sadly, all I remember of him is that he sold mirrors."
Csak eddig nem figyeltem fel a zenére, ami akkor csendül fel, amikor már otthon, BB-nek részletesen elmesélem a történteket. -
Zé777
tag
-
Jorus
nagyúr
Kösz a tippet, valóban csecsébb így a látvány, HUD nélkül.
(Steam kicsit megnyomorgatja a képeket, a játékban nincsenek ilyen recék természetesen.
)laceszgamer: nekem Kaer Morhen elég északi, bár inkább persze az Alpokra hajaz, mintsem mondjuk Norvégiára, ami utóbbi azért közelebb áll Skelligéhez.

Jelenlegi NG+ végigjátszásban most vagyok (először) Kaer Morhenben, 140 óránál járok, szal még egy 70-80 van vissza összesen, a regényeket már másodjára olvasom, most tartok (újra) a Fecsketoronynál, szal kicsit aggódom, milyen gámát kéne elővenni / kipróbálni utána.

-
VTom
veterán
-
mike1334
veterán
-
FaTHI
őstag
-
miauut
tag
-
mike1334
veterán
-
penge111
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
Zolás
addikt
-
Lenry
Topikgazda
áh megvan a trükk.
még a küldetés elején elhangzik egy párbeszéd Shani és Geralt közt
- az egyik katona még egy fáklyát is hozzávágott, de meg sem érezte.
- hmm, akkor legalább tudjuk, hogy nem árt neki a tűz...DE! DE, BAMMEG GERALT ÁRT NEKI! nem is kicsit. hozzávágsz egy Táncoló Csillagot és lepörög a fél élete, ha begyújtod a körülötte az általa termelt gázfelhőt, akkor másik fele is, de kösz, hogy nem vezettél félre.
fszom...

-
S1M0N
senior tag
-
Lenry
Topikgazda
és hogy sikerült, milyen nehézségi szinten?
mert ma délutánra 3 ragequit-en vagyok túl, de egyharmadnál nem tudtam lentebb vinni még az életét.arra már rájöttem, hogy az Északi Szél bomba hatásos ellene, csak kellene mondjuk 20 bomba, hogy ki tudjam nyuvasztani, nálam meg ugyebár van 4...
-
PAtr0n
addikt
Fohh, mennyite kínlódtam ott, hogy ne kellejen előről kezdeni, aztán valahogy eljutottam a döntőig, de ott asszem kikaptam. Persze a Tündét elvertem mint Kurz a lovát. A másik meg Toussaint-ban a nagy bajnokság volt, na ott rögtön az első meccsen kikaptam, hagytam is a fenébe, ott már nem volt türelmem végigszenvedni a néha csaló AI-t

-
perge666
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
TheNewDawn
addikt
Ez így nem igaz
Egész konkrétan az kell hozzá, hogy a boszorkányszombatos beszélgetésnél azt mondjuk, hogy először meglátogassuk a császárt ÉS emellett az összeesküvést úgy oldjuk meg, hogy Nilfguard nyerje a háborút ( azaz Djikstra és Radovid is meghal) Valamint az 5 kérdéses helyzetben min 3 helyen a jót kell válasszuk, különben meghal Ciri.
Egyébként szerintem ugyanolyan pozitiv befejezés ( sőt) ha Ciri császárnő lesz, mint hogy WItcher
-
ron8
senior tag
-
VTom
veterán
-
Lenry
Topikgazda
-
dannyl
veterán
Ha már Mass Effect, akkor inkább a trilógia, mint az Andromeda. Én nem a fikázó táborba tartozom, de nem egy liga az első 3 résszel.
A senua nekem kínlódás volt. Kár érte, mert a graf jó volt.
Viszont van egy pár, amivel nem játszottam (ső, olyan is, amiről nem is hallottam
)A Dark Souls 3 életem csalódása. A gyakorló pályán 1,5-2 óra mire kiölöd a főellent. Közben nincs mentés, ha egy gombot rosszul nyomsz, kezdheted előlről. Mi lehet a legvégén???

Ajánlott tőlem: Life is Strange. A W3 óta ez tudott lekötni igazán.
-
bexinho23
őstag
Értem. Akkor az alap witcher küldetéseit befejezem, aztán elkezdem a HoS-t (gondolom ez a kék színezésű). 100-as szintet gondolom többszörös végigjátszás során lehet elérni... az elég magas

(#16442) Lenry
Igen, sorrendben fogom végigvinni. De akkor a HoS volt előbb. Ez az amit nem tudtam.
(#16441) perge666
Akkor még több is a plusz játékidő, mint amennyire emlékeztem. Ennek örülök, mert imádom a witcher világát. -
Zolás
addikt
-
perge666
veterán
-
Jorus
nagyúr
-
tomazin
veterán
nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad és hogy 3perc alatt elolvastam ahelyett, hogy 2órát eltöltöttem volna rá
7.könyes spoiler:
duny és emhyr miatt rákerestem dunyra, hogy miért is rohantad le akkor cintriát, mert azt hittem lemaradtam valamiről és ekkor láttam, hogy van a the hexer című csoda -
HaZsolt
őstag
-
machine81
csendes tag
-
Lujo416
tag
-
TBT
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
Methionyl
senior tag
-
marilllyo
veterán
Azért annál picit több.
Kocsmárosoknál van általában megvehető lap. Csak Novigradban van vagy 15-20 ember akivel kártyázhatsz. Ezek mindegyike ad egy-egy lapot egészen addig míg össze nem gyűjtötted a "random megnyerhető" lapokat. Ilyenből olyan 70 van kb. A többit veheted. Összesen 195 lapot kell összeszedni a trófeáért. (4 pakli).
A kritikus "elhagyható" lapokat is mind nyerni kell és nem venni. Ilyenből 4 van összvissz. (Nem 4 lap hanem 4 esemény amivel lapokat szerezhetsz). Kb 15 lap.Nagyjából egyébként annyi a "trükk", hogy ha találkozol valakivel akinél van opcio gwentezni akkor nyomni kell vele egy kört. Akkor és nem később. Több olyan szereplő van pl. Thaler, Őrült Lugos stb.. akik a döntéseidtől függően meghalhatnak, vagy elérhetetlenné válnak és akkor a lapjaikat bukod.
Illetve át kell nézni a kínálatot nála hátha vannak lapjai. Skelligén szinte minden település kocsmárosánál van lap.Most platiztam ki az egészet csak azért vágom ennyire.
A Gwent miatt kellett egy új végigjátszás. 
-
ProEvoFan
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
Nálam ez most úgy volt, hogy a lemezekről feltelepítettem a játékot, aztán első indítás előtt automatikusan megnyílt a GOG, ahonnan leszedett még vagy 10Gb adatot, DLC-k, frissítések és csak ezek után tudtam játszani vele. A játék regisztráció, az már meg volt korábban, mikor megvettem a játékot, egy régebbi leárazáskor.
Szóval akkor most azt kéne csinálnom, töröljem a játékot és eleve a GOG-ról telepítsem az egészet?

Pont emiatt telepítettem lemezekről, mert így nem kell letölteni az egészet, install előtt..
-
GypsFulvus2
őstag
Én úgy emlékszem, hogy ki tudják védeni karddal, egyet legalábbis. A könyvek alapján íj és számszeríj lövedéket is (pl a Butcher of Blaviken sztoriban számszeríj lövedéket, azán a varázlók puccsa során íj lövedéket hárít Geralt karddal). Ami necces, az kettő, vagy több lövedék kivédése, de a könyvekben Geraltnak és Cirinek is összejön egyszer.
Az első részben
nem azt mondja a professzor, hogy elkapni, hanem hogy kivédeni tudják, és hogy ez is egy újabb hazugság... Aztán a végén, amikor sarokba szorul, nagyon meg is lepődik, hogy Geralt bizony kivédi karddal a mini nyílpuskája lövedékét. perge666: Ezzel a véleményeddel alighanem egyedül vagy. Az első részről sokmindent el lehet mondani, de hogy gagyi lenne, azt biztosan nem.
-
chopin42
addikt
-
Methionyl
senior tag
És tényleg...
Amikor a is használják. Szerintem azt a részt pont úgy játszottam, hogy valamelyik családtag közben hozzám beszélt nem érdekelve, hogy épp játszommaszkot
és nem tudtam annyira figyelni és azt hittem, hogy értem amiről szó van 
A báróhoz úgy jut el, hogy
megnyeri kártyán Köszi

-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
-
.LnB
titán
-
szami777
addikt
-
Lenry
Topikgazda
-
Jorus
nagyúr
-
BüszkeeSAAAS
tag
-
Jorus
nagyúr
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
szami777
addikt
+(#13970) cyberkind
Köszi a válaszokat

Ha a KM alatt Kaer Morhen-t érted, ott voltam már, l
egalábbis elmentem, elvittem azt a torzszülötttet, és feloldottuk az átkot róla, onnan indultam tovább összeszedni a szövetségeseket, de mivel a szövetségesekhez kapcsolódó összes kiegészítő küldit megcsináltam előtte már, így 1 mondatot beszéltem mindnkivel és jöttek is velem. Azért is kérdezem, mert tényleg nem kapkodok, mindent felfedezek a gwyntet leszámítva minden küldit megcsinálok, valahogy mégis azt érzem, hogy mindjárt vége, pedig fejlődésben sehol nem vagyok még.
-
Ðávid
aktív tag
Lehet, hogy az összefoglalóba praktikus lenne egy rövid leírás a különféle befejezésekről, mert ezek elég gyakran felmerülnek kérdésként.
#13945 MM01
A játékban megtalálható She Who Knows című könyvből kiderül, .hogy a szellem a Crone-ok anyja, aki megőrült és a lányai megölték őt, a szelleme viszont a fában raboskodott tovább -
cyberkind
félisten
Pedig kezdtem örülni,
sőt annyira nem volt ez rossz csak érdekes, elsőre jól van ez.hogy ha nem fogadom el a pénzt akkor jöhet velem de ezek szerint mégse, mindegy, végül is nem halt meg,

Kitolom a DLC-ket, aztán szerintem hagyom állni a játékot és majd később jöhet a NG+, ezután megjött a kedvem az AC Black Flag-hez is.
-
cyberkind
félisten
-
FireKeeper
nagyúr
-
kovaszoskeny
aktív tag
-
edari
őstag
-
jossua
tag
-
unreg1
tag
-
Jorus
nagyúr
B&W-ban ez nem működött, mármint a döntési pont után nem sorolta fel a sikertelen küldetéseket, csak azokat, amik a döntési ponton már elérhetők voltak, és sikertelenné váltak a továbbhaladással. Így aztán nekem ki is maradt a Dun Tynne-s sztori, amiről csak úgy tudtam meg, hogy létezik, hogy néztem azt a nagy böhöm kastélyt, ami tök kihalt, és mivel már mindent végignéztem mindenhol a térképen, és senki nem adott rá küldit, megnéztem a Wiki-n.

-
Ted_Beneky
senior tag
-
woryz
senior tag
-
saen
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig 2x is kitoltam itt a GOG-on ~370 órával, (meg legalább 1x virágboltiban is még annó), meg amúgy nekem is sok dolog a CP2077-vel kapcsolatban ugrik be...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lenry