- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
akerbis
aktív tag
tobaimp: Jelenleg Skelligén vagyok. Nem látom a térképen hogy vissza tudok utazni Novigradba, így a könyves segítséget még nem tudom próbálni. De! Lenne még egy kérdésem. A hírdetőtáblákról felvett kisebb feladatok nincsenek a küldik között. Van amelyik igen, de olyan is ahol csak a hirdetés bekerül a inventoryba levélként. Szóval a kérdésem az az, hogy ezeket a küldiket a leírásban szereplő adatok alapján analóg kell megkeresni?
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26094 üzenetére
Megvan a megoldás köszönöm, nem jelezte ki, hogy a nagymesteri készítőnél lehet kapni összetevőként, csak ha újra beléptem hozzá.
-
akerbis
aktív tag
Tettem bele az elmúlt 3 napban 20órát, most elég volt. 15-ös szintről fejlődtem 20-ra. Nagyjából ennek a a 60%-a volt mellék és főküldi, 40%-ban farmoltam a kérdőjeleket. Összedobtam a Macska páncélt, aztán véletlen megcsináltam az elfeledett Witcher páncélos küldit a bányában és farmoltam tovább hogy meglegyen a 20-as szint hozzá. Lett egy csomó lóvém, úgy kb. ~12 ezer Orent összeszedtem. Élveztem vagdolni a szörnyeket a Macskában
, korábban nem is néztem a felderítetlen helyeket. Jó sok pénzt össze lehet szedni. Megcsináltattam az elfeledett páncélt és kardokat, aztán végre áthúztam Skelligére. Itt most a siratásra kell mennem és megtudom mi a stájsz.
-
akerbis
aktív tag
Elég sok felé kalandoztam és van egy csomó könyvem amiből több példány is van. Novigradban hirdetőtáblán van egy felhívás hogy az ember könyveket venne. Felvettem de nem látok rá küldit és a levelek között sincs. Vakszerencse vele találkozni?
-
ProEvoFan
nagyúr
Baszki... újból rájöttem, hogy a játékban található kártyajátékot mennyire gyülölöm...
#szanaszétszopat -
akerbis
aktív tag
Megőrülök! Nem találok kovácsot megint. Délután kettő van és a map ikonjai között sem mutat se fegyverkovácsot se mindenes kovácsot. Hogy van ez?
Meditáltam, most megvan...
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26070 üzenetére
Igen, most lett meg, köszönöm. Csak nem emlékeztem, hogy azt a bort kell meginni, ami a "nevem" alatt fut, vagy másikat.
-
Szabi®
addikt
Az miért lehet hogy Toussaintba a "zárd le a jelenetet, igyál bort" küldi nem müködik ? A tünde romoknál. Úgy emlékszem itt csak a gyertya gyújtás sorrend volt. Bort hiába iszok, nem történik semmi . . .
-
akerbis
aktív tag
Hogy van ez a kard kovácsolás dolog? Még nem voltam SKelligén, Hattorival van küldim ami még nem ajánlott szint szerint. A Vár Faluban lévő nincs a helyén... 18-as szinten vagyok. Csináltatnám a 275-ös Witcher kardot.
-
Alpi.
addikt
A ["Lesi erdő"] Skellige-n. Nem néz ki rosszul ez sem !
-
DrDoktor
senior tag
Hali ! pcn az új változatban van HDR?
Mintha a régiben lett volna csúszka hozzá?2.A fast travel mod az még mindig bugos?
Régen valamelyik novigradi küldetést ami 2 szálon ment elcseszte nekem.
Köszi a válaszokat -
Alpi.
addikt
válasz
philoxenia #26059 üzenetére
Full xp van mindenre (Azért így is egy barangolós, mellékküldizős, kitakarítós játék kell, hogy itt tartsak.) és az aktuális szintemhez felskálázott ellenfelek. Így picit hamarabb lehet talentelni, de kb. ennyi a plusz. Ellenfél oldalról teljesen mindegy. Sőt, igazán jóval nehezebb, mert egyébként az esetek egy részében jóval kisebb szintü mobokkal kerülsz szembe. Szerintem a legtöbbször farkasfalkától haltam meg.
Amikor kiderül, hogy van még 7 darab pár bokorral arrébb, amit addig nem láttál.
-
Alpi.
addikt
Apró kis [Nextgen változtatás] ! Tetszik ! -
Alpi.
addikt
"sima" 1440p-től nincs olyan hűdemessze a 3060 Ti. A 3440 mondjuk egy pöttyet odébb van a 2560-hoz képest. Egy nagy 3000-essel szerintem megvan. Vagy egy bármilyen 4000-essel.
Nyílván nem 100+ fps, de ha konzolon szépséges módban tolod, gondolom nem kizáró ok a 60. (ha jól tudom 60 fps-t tud ott)
Novigrad-on kívül kb. akasztja a 60 fps sync-et 1080p-be a 3060Ti mondhatni kompromisszummentes grafikai beállításokkal. Amennyire a játék kompromisszumos mivolta engedi a kompromisszummentességet.
[pl. így fut és így néz ki] -
philoxenia
MODERÁTOR
Most meg akartam kérdezni, hogy mi baj a konzolokkal, azonban eszembe jutott, hogy az este, mikor a víz alatt tizenkétszer kerültem már meg egy ládát Skelligén, hogy ki tudjam fosztani és közben háromszor találtak meg újabb és újabb szirének....
(De mámor perce mért vagy oly rövid!) [Na kitől idéztem?
]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
válasz
philoxenia #26043 üzenetére
Lehet félreérthető volt, a skelligei pakli használatával kapcsolatos stratégiára gondoltam. 😊
-
philoxenia
MODERÁTOR
Alacsony volt a szintem és azt hittem, később majd visszamehetek. Ugye csak belebotlasz a vérző emberbe, legalábbis nekem mindig az szokott lenni, ez a küldi úgy emlékszem nincs a hirdetőtáblán.
Eddig mindig megcsináltam, de az upgrade sok mindent megváltoztatott, most más skilleket használok, mert amik eddig 5. szintig mentek, azok csak háromig fejleszthetők most. Más a gyógyulás is, az evés alig gyógyít, a Quen is sokkal gyengébb.
Ja, most nézem, hogy a gwintre írtad... A temető bezavart.... -
válasz
philoxenia #26036 üzenetére
Annyi a stratégia, hogy a harmadik körre érdemes gyúrni, amikor kijönnek a temetőből. 😊
-
dannyl
addikt
Lassan 3 éve [írtam a gwentről], mindig feljön újra a téma. Én még mindig csak azt tudom mondani, hogy önálló játékként is órákig ülnék előtte, pláne ha lehetne multiban nyomni. Tudom, van külön gwent játék, de az nem ilyen, hanem egy fos.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia #26038 üzenetére
Harmadszorra játszom végig, de az első alkalommal kipróbált 2 parti óta sem jött meg a kedvem hozzá
-
Amartus
senior tag
válasz
philoxenia #26031 üzenetére
Megelevenedő szobrok? Melyik is az?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Szabi® #26037 üzenetére
Figyelni kell az ellenfél paklijára, például a Szörnyek ellen kell a fagy, Nilfgard ellen kémek, álca stb. Ha az elején összeszedsz egy jó Északi Királyságok paklit és meglesznek a hőseid is, akkor szinte mindig nyerhetsz, azonban a szerencsének is van szerepe, hiszen kártya, nem sakk. Ha rossz a kézben lévő összeállítás, remélni kell, hogy a következő játékban jobb lesz.
-
Szabi®
addikt
válasz
philoxenia #26036 üzenetére
Próbálkoztam én számtalanszor, de néha nem egészen úgy működik, ahogy azt a cdpr logikája diktálta volna. érthetetlen helyztek alakultak sokszor ki a játékba, függetlenül attól, hogy mit dobtam. És az sem igazán érhető, hogy nekem miért kell kidobálni a pakli össze lapját, mig az ellen kirak 3 kártyát, és csak passzolgat, és még valamikor így is ő nyer, elég húzós lapok ellen.
-
Szabi®
addikt
Nekem ez a gwent egy nagyon logikátlan valaminek tűnik, nem nagyon értettem soha hogy mi-miért történik, hagytam is a francba az összes meccset.
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Ha a játékban meglett a Gwent versenyes quest de Steamen nem kaptuk meg az achit akkor mit rontottunk el?
Esetleg van arra mód, hogy a Steam lefrissítse az achikat?
Köszi -
VTom
veterán
Ide is bedobok pár drónfelvételt, remélem nem baj.
PS5 - RT mód. A 4.01 patch óta nem érzek dropokat (kivéve a mentéseknél) és egyszerűen hihetetlen, ahogy kinéz a játék. Anno mondtam, hogy ha felhozzák az egykori PC modded szintre, és kap RT-t, én már boldog leszek. Úgyhogy most living the dream, részemről -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dannyl #26029 üzenetére
Az eddigi négy végigjátszásnál én is kihagytam, viszont rengeteg pénzt hoz. A túlsúly olyannyira nagy, hogy most olyan 230 körül van amit vihetek, már kimaxoltam, de semmi, pár helyen megtelek. A barátom először játszva, viszont 100k + arannyal fejezte be az "alapszakaszt" és úgy nyilván sokkal jobb az NG+-t kezdeni.
Lejátszási sorrendben most először Tüsszentbe mentem, Moreaut felderítve a mutációkkal sokkal könnyebb volt a H&S-t végigvinni.No meg a Nagymesteri felszerelésekkel ötvenes szinten.Viszont a megelevenedő szobrokat most először belekezdés után (alacsony volt a szintem) félbehagytam és nem engedett vissza, sikertelen lett. -
Redneck
nagyúr
Egyszer én is lenyomtam, mindenféle mod nélkül, de nem csinálnám újra. Ha végre elkezdem a nextgen verziót, fixen kihagyom.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
philoxenia #26026 üzenetére
Egyetértek CriticalHit kollégával! Én is csak az 1. végigjátszásakor pucoltam ki, de nagyon unalmas volt, ráadásul volt, hogy túlsúlyos lettem a loot-tól, akkor ment a séta...
Az NG+-ban hagytam is a fenébe. -
CriticalHit
addikt
válasz
philoxenia #26026 üzenetére
Felesleges kínlódás, amiről még a fejlesztők is beismerték, hogy erősen áttestek a ló túloldalára. Semmit nem veszítesz, ha kihagyod azt a rengeteg csempész rejtekhelyet. Az ezernyi szirén ellen inkább beugrottam tengerbe, mert víz alatt sokkal gyorsabban végeztem velük és a csónakot sem tudták megrongálni. Messze a játék legrosszabb része.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Létezik valami trükk Skelligén a kérdőjelek közötti utazásra a tengeren? Rohadt unalmas egyiktől a másikhoz eljutni....
-
dannyl
addikt
válasz
PeAdam #26024 üzenetére
Ötödjére már csak úgy állnék neki, hogy tőlem idegen stílusban nyomom végig, meg jó pár modot beleraknék, ami extrát nyújt. Az se baj, ha "csalás". Pl. összes skill aktív és társai. Legalább is engem már egy sima végigjátszás nem kötne le. Max. majd pár év múlva.
Valhalla nekem nem tetszett. 1,5 óra játékidő után refund lett. Most a Horizon-t tolom, az egész jó. Kicsit sok a mellékzönge, de a sztori meg a harc elviszi a hátán vígan.
-
PeAdam
tag
Sziasztok!
Én annó a megjelenés évétől kezdve (2015-től) 4x játszottam végig a Witcher 3-at, szerintem mai napig minden idők legjobb videójátéka. (szégyenletes, hogy azt törtön játszottam anno)Zsáneren belül jelenleg a Valhallát tolom de nagyon gondolkozom mellette a next gen Witcher 3 beszerzésén is, ez a next gen patch érdekel, ahogy nézegettem a képeiteket rendkívül sokat dob látványban. Így végre megvenném.
Megéri-e vajon ötödjére is nekifutni, szerintetek ad annyit pluszban? Köszi a válaszokat. -
Szabi®
addikt
Nah megint végigértem a sima játékkal, most jön Blood and Wine, amit nagyon szeretek. Most az alapjátékot úgy játszottam, hogy kimondottan csak azokat a küldetéseket csináltam, amik mindig is tetszettek, és jobb hangulatúak voltak. Így nem olyan egysíkú a játék. Teljesen más hangulata is volt így, mert sokkal gyorsabban jöttek az események, és nem olyan vontatott. Meg mellőztem az olyan küldetéseket is, ahol a készítők értelmetlenül csak egy választást hagytak, de a párbeszédekben "hamisan" belerakták mintha lenne döntésünk. Az egyik ilyen amit kimondottan nem szerettem az a Zoltan féle kártyalapok küldetés, ahol Geralt felajánlja hogy megvásárolja a lapokat és jön a " - nem lehet" a másikak, a Ciri féle másfajúak küldetés ahol lovakat kell lopni és szintén nem lehet pénzért megvenni, a harmadik Dandelion pénzszerzése ahol szintén nem lehet pénzt adni neki, ezeket mind mellőztem, mert teljesen logikátlanok, hisz miért is ne lehetne itt más ráhatásunk, mikor a szöveg is megvan hozzá írva ? ?
Nah mindegy is, de sok ilyen elkerülése teljesen más apektusú élményt ad a játéknak.
-
Alpi.
addikt
Nem tudom, mennyire megy át, de figyeljétek, milyen simán [fordul a kép] ?!
#leastutterrel -
Alpi.
addikt
válasz
tibaimp #26014 üzenetére
[Laptiming] Bele, belenéztem, de leginkább hallgattam csak. Pár modot próbálgattam, nem igazi, belemerülős játék volt. Az meg olyan, hogy pár perc a játékban, aztán kilép, másolgat, szerkeszt, Script merger-t szöktet, indít, töltőkép, stb.
Közben lehet nézelődni. -
Alpi.
addikt
Mi ez a punnyadás ?
Nézzétek, mit csinál a frame rate-el az [alacsony késleltetéses mód] !
Szépen kisimítja.
Kis spoiler veszély + Walter Csabi utálók se nyissák meg, mert Ő hallható.Történt egy érdekes dolog. [Találtam valami szokatlant Kaer Morhen-be] Hogy került oda, arról fogalmam sincs ?! Épp végeztem az Uma-tlanító résszel és akkor vettem észre, hogy bejött egy migráns. Előtte nem volt ott és esküszöm, nem én spawn-oltattam oda.
-
Szabi®
addikt
A medveiskola "hatékonyabb" cuccoknál bugzik a játék ? Nálam azokat mindig úgy kell összevakarni, mert nem mutatja semmi, de a kincsvadászatos térképeiket sem tudom sehol megvenni.
-
VTom
veterán
A PS4 verzió nálam is nagyon rossz volt, semelyik másik játékban enm zavart a 30fps, csak ebben.
De a 4.01 patch óta nem zavar ez, igaz, csak Novigradban játszom RT módban, és itt érzésre mintha 30 felett lenne így is az fps.
A pusztában visszakapcsolom a performance mode-ot. -
Alpi.
addikt
válasz
daveman007 #26007 üzenetére
Hát, ezeknek nem nagyon van ilyen szinten közül egymáshoz, hogy egyszerre romolhatnának el. Mivel telepítetted ? Kézzel vagy a mod manager-el ? Ott van minden könyvtár, ahol kell ?
Illetve a C:\Users\(*Username*)\Documents\The Witcher 3\ mappába van egy
"mods.settings" file. (azt hiszem ez a neve)
Ebbe van egy modlista. Enabled / Disabled opcióval, illetve a priók.[modOver9000]
Enabled=1
Priority=170[modNextGenScriptFixes]
Enabled=1
Priority=280[mod0BrothersInArms_Optional]
Enabled=1
Priority=290[modBrothersInArms]
Enabled=1
Priority=300Nézd meg, nincs-e 0-ra rakva mind. Bent maradnak a listában akkor is ha letörlöd a modokat és ha újra felrakod, akkor az utolsó állapot szerint működnek.
(ha nem frissítesz rá, stb.)Hírtelen más ötletem nincs.
-
Alpi.
addikt
válasz
daveman007 #26005 üzenetére
"ezért letöröltem mindent, de még utána sem működött" - makes sense
Csak hülyülök. Melyik modok voltak ? Előtte működtek külön, külön vagy akár együtt ? -
daveman007
újonc
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy elkezdtem pár modot letöltögetni és használni, majd 2 mod letöltése között észrevettem, hogy már egyik mod sem működik. gondoltam 2 mod kiütötte egymást, ezért letöröltem mindent, de még utána sem működött. Majd maga a játékot és minden hozzátartozót is letöröltem, de sajnos még ez sem segített. Tudnátok segíteni mi lehet a probléma? -
Én teljesen jól elvagyok a látvánnyal PS-en egyébként, mert a gyengébb grafikát jól ellensúlyozza, hogy PS-en 65"-on játszom, míg PC-n csak 49"-en.
Ami engem igazából zavar konzolon, az a nagyon döcögős látvány. Elvileg 30 FPS-t nem kellene döcögősnek látni, és mondjuk CP2077-ben is 30 FPS a beállítás, de ott semmi ilyesmit nem tapasztalok konzolon, Witcher meg nagyon darabos vmiért. -
VTom
veterán
Nyilván nem a szintén upgrade-elt PC változat moddolt változatára gondoltam, hanem a 2018-asra, mikor még PC-n játszottam.
Akkor HD texture pack mod volt, amit implementáltak az új változatba, ill. ST lighting mod, aminél pedig jobb az új változat.
Ezen felül dúsabb a növényzet, és rengeteget dob az RT a látványon ott, ahol bírja a konzol. -
Redneck
nagyúr
válasz
Szabi® #25998 üzenetére
1060-on toltam anno, és nagyon tetszett, ezért áradoztam róla haveromnak. Aztán megláttam nála PS4 Pron, és égett a pofám, hogy mi ez a ronda fos?! Sajnos nem néztem utána, és azt hittem, Prón fel van húzva... Hát nem volt.
Még várok kicsit, hogy teljesen kijavítsák, és XSX-en is végig nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest